Asunto Oy Vantaan Aaria

Tulossa

Asunto Oy Vantaan Aaria

Vantaa

Kerrostalot

Asunto Oy Vantaan Aaria rakentuu aivan Kivistön ytimeen, noin 100 metrin päähän Kivistön juna-asemasta. Lähellä onkin kaikki tarvittava aina alakerran päivittäistavarakaupasta naapuruston ravintoloihin ja idyllisistä kivijalkaliikkeista kattaviin julkisiin palveluihin. Monipuolisen palvelukattauksen lisäksi myös Kivistön laajat, vehreät puistoalueet ovat nurkan takana.

Sujuvan arjen lisäksi Aariassa elät myös antoisaa vapaa-aikaa. Lähipuistojen liikuntapaikkojen ja lenkkipolkujen lisäksi myös esimerkiksi Petikon virkistysalueen ulkoilureitit ja ladut sekä Keimolan Isosuo marjamättäineen ovat lähellä. Kivistö tarjoaa myös monipuoliset harrastusmahdollisuudet niin urheilun kuin kulttuurin ystäville: alueelta löydät esimerkiksi kuntosaleja, golf- ja palloilukentät sekä kuvataide- ja musiikkiopiston.

Vantaan Aarian kodeista ainutlaatuisia tekee niiden tavanomaista korkeampi, parviasunnoissa jopa yli 4 metriin kohoava huonekorkeus sekä lattiasta kattoon ulottuvat suuret ikkunat. Nämä elementit tekevät Aarian kodeista ennennäkemättömän avaria ja valoisia. Asumisen ihanuus viimeistellään eleganteilla materiaalivalinnoilla ja moderneilla varusteluilla.

Kaikissa Vantaan Aarian kodeissa on oma tilava parveke, jossa riittää tilaa monille mahdollisuuksille. Osassa asunnoissa ripauksen ylellisyyttä ja ensiluokkaista asumismukavuutta tarjoavat myös näyttävä loft-henkinen parvi sekä oma sauna.

Tutustu Aarian Ihaniin koteihin ja löydä elämällesi uusi sävel!

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1-3 h + kt (+ s + parvi)
Pinta-ala: 22,0-54,0 m2
Osoite: Keimolantie 12 B, 01700 Vantaa
Asuntoja: 46 asuntoa
Arv. valmist.: 2022

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Tuomas Majuri Myyntipäällikkö, KTK PK-seutu 044 991 6571 tuomas.majuri@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta