fbpx

Asunto Oy Vantaan Feenix

Vantaa, Koivuhaka

Autolla Helsingin keskustaan 25 min
Julkisella liikenteellä Helsingin keskustaan 30 min
Autolla kauppakeskus Jumboon 5 min

Asunto Oy Vantaan Feenix saa ihastumaan omaan kotiin joka päivä uudelleen! Tämä ainutlaatuinen loft-henkinen kerrostalokohde rakentuu Vantaan sydämeen, Tikkurilan Koivuhaan rauhalliselle pientaloalueelle.

Vantaan Feenixin Ihanat kodit ovat keskeisellä paikalla, lähellä kattavia palveluita ja vain pienen matkan päässä Jumbon kauppakeskuksesta sekä viihdekeskus Flamingosta. Läheltä löytyvät koulut, päiväkodit, ruokakaupat ja monet muut palveluntarjoajat. Koivuhaka on alueena rauhallinen ja viihtyisä, mikä tekee siitä erinomaisen asuinpaikan myös lapsiperheille. Helsingin keskustaan on erinomaiset kulkuyhteydet; matka vie autolla 25 minuuttia ja junalla puolisen tuntia. Myös linja-autoliikenne palvelee hyvin.

Feenixin Ihanat kodit ovat avaria ja valoisia lattiasta kattoon ulottuvien ikkunoiden sekä huomattavasti tavallista suuremman huonekorkeuden ansiosta. Viihtyisyyttä lisäävät entisestään korkeatasoiset ja modernit materiaalit ja varusteet sekä lattialämmitys, joka poistaa pattereiden tarpeen ja antaa näin mahdollisuudet sisustaa asunto vapaasti. 

Kaikissa asunnoissa on oma parveke ja useissa kodeissa on lisäksi parvi, joka luo ylellistä loft-tunnelmaa ja antaa lisätilaa asumiselle. Osassa asuntoja on myös lasiseinäinen, spa-henkinen sauna, jossa löylyt maittavat varmasti. Lämpimät irtaimistovarastot sijaitsevat talon ullakkokerroksessa. Ulkoiluväline-, pyörä- ja lastenvaunuvarasto ovat taloyhtiön ensimmäisessä kerroksessa.

Tutustu Vantaan Feenixin koteihin ottamalla yhteyttä myyjäämme!

Tutustu asuntoihin

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Vuokra

Huoneluku: 1–4 h + kt (+ s + parvi)

Pinta-ala: 23–74 m2

Osoite: Peltolantie 44, 01300 Vantaa

Asuntoja: 35

Arv. valmist.: Kesä 2024

Tuomas Majuri
Tuomas Majuri Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 044 991 6571 tuomas.majuri@t2h.fi
Asunto Oy Vantaan Feenix

Asuntopohjat

 • 1h + kt parveke
 • 1h + kt + parveke + parvi
 • 1h + kt + piha + parveke
 • 1h + kt + parveke
 • 1h + kt + parveke + parvi
 • 1h + kt + parveke + parvi
 • 2h + kt + parveke
 • 2h + kt + parveke
 • 2h + kt + piha + parveke
 • 2h + kt + s + parveke
 • 2h + kt + s + parveke
 • 2h + kt parveke + parvi
 • 3h + kt + parveke as. A17,A32
 • 3h + kt + s + parveke
 • 3h + kt + s + piha + parveke

Tule tutustumaan Vantaan Feenixiin tiistaisin!

Tervetuloa tutustumaan Feenixin Ihaniin koteihin tiistaisin klo 18:00-18:30  osoitteeseen Peltolantie 44, 01300 Vantaa. Katso seuraavan esittelyn tiedot Asuntoesittelyt-sivulta – tai ota yhteyttä myyjäämme varataksesi sinulle sopivan henkilökohtaisen esittelyajan!

Ota yhteyttä

Ihana koti Vantaan sydämessä, rauhallisella alueella ja sujuvien yhteyksien äärellä

Tikkurilan keskustan palvelut: 1,5 km
Kauppakeskus Jumbon palvelut: 2,5 km
Lähin bussipysäkki: 50 m

2 km säteellä

Päiväkoteja: 2 kpl
Grundskolor: 4 st Peruskouluja: 2 kpl
Ruokakauppoja: 2 kpl

Vantaan Feenixin Ihanat kodit ovat viehättävällä ja rauhallisella Koivuhaan alueella, jossa yhdistyvät monet asumisen ja elämisen kannalta merkittävät asiat. Feenix tarjoaa erinomaiset lähipalvelut ja sujuvat liikenneyhteydet sekä hyvät ulkoilumahdollisuudet vain reilun puolen kilometrin päässä sijaitsevilla Keravanjoen rannoilla ja puistoalueilla. Myös Tikkurilan keskuspuisto ja Koivuhaan puulajipuisto löytyvät läheltä.

Koivuhaka on erinomainen valinta asuinpaikaksi lapsiperheelle, joka haluaa löytää mutkattomasti sujuvaa arkea tarjoavan, viihtyisän ja kaikin puolin Ihanan kodin. Alueen rauhallisuus sopii hienosti perheen pienimmille ja läheiset koulut ja päiväkodit tekevät elämänmenosta hyvin toimivaa. 

 

Feenixistä on helppo liikkua joka suuntaan, sillä yhteydet ovat sujuvia ja keskeiset pääliikenneväylät kulkevat läheltä. Tikkurilan keskusta ja Helsinki ovatkin aina helposti saavutettavissa. Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Vantaalta!

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Tuomas Majuri
Tuomas Majuri Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 044 991 6571 tuomas.majuri@t2h.fi