fbpx

Asunto Oy Vantaan Gaia

Vantaa, Myyrmäki

Junalla HKI keskustaan 18 min
Autolla Helsingin keskustaan 30 min
Etäisyys kauppakeskus Myyrmanniin 260 m

Asunto Oy Vantaan Gaian Ihanat kodit rakentuvat yhtiön omalle tontille Vantaan Myyrmäkeen, hyvien yhteyksien ja palveluiden äärelle. Gaiassa nautit täysipainoisesta ja aktiivisesta elämästä.

Olemme sitä mieltä, että kaikki ansaitsevat ihanan kodin. Siksi myös Vantaan Gaian kaikissa kodeissa on panostettu yksityiskohtiin, jotka tekevät tavallisesta kodista Ihanan kodin. 

Lähes 3 metrin huonekorkeus ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat luovat asuntoon ylellisesti tilaa olla ja elää. Fiksusti suunnitellut pohjaratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja modernit materiaalit viimeistelevät upean kokonaisuuden.

Kaikissa Gaian asunnoissa on ranskalainen parveke tai tilava, 7,5 m2–19 m2 parveke, jossa riittää tilaa ulkoilmasta nauttimiselle omassa kodissa. Osassa Gaian asunnoista asumisen ylellisyyttä lisää entisestään upea, laiseinäinen sauna, ja osassa asunnon yhteydessä oleva irtaimistovarasto tekee arjesta entistä sujuvampaa. 

Varaa oma asuntosi Vantaan Gaiasta ottamalla yhteyttä myyjäämme.

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Omistus

Huoneluku: 1–3 h + kt (+s) (+varasto)

Pinta-ala: 25,5–55,0 m²

Osoite: Korutie 2, 01600 Vantaa

Asuntoja: 65

Arv. valmist.: Lokakuu 2023

Karri Heinonen
Karri Heinonen Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 070 0569 karri.heinonen@t2h.fi

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Tule tutustumaan Vantaan Gaiaan sunnuntaisin klo 13-14 osoitteeseen Laajaniitynkuja 13, 01620 Vantaa. Katso tarkemmat tiedot ja muut esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii. Näiden kotien huonekorkeus, suuret ikkunat ja ihanuus on koettava itse!

Ota yhteyttä

Viihtyisä Vantaan Myyrmäki on täynnä palveluita ja tekemistä

Autolla Helsingin keskustaan: 30 min
Julkisilla keskustaan: 18 min
Julkisilla lentoasemalle: 15 min
Myyrmäen asemalle: 250 m
Kauppakeskus Myyrmanniin: 260 m

2 km säteellä:

Päiväkoteja: 15
Peruskouluja: 2
Lukioita: 1
Ruokakauppoja: 4

Myyrmäki sijaitsee hyvien liikenneyhtyeksien päässä läntisellä Vantaalla, lähellä Vantaanjoen viehättäviä luontoalueita. Vain muutaman sadan metrin päässä Vantaan Gaiasta on kauppakeskus Myyrmanni, josta löytyy yli 90 ravintolaa, kahvilaa ja muut liikkeet ja palvelut, kuten apteekki, optikko ja vaatekauppoja. 

Kävelymatkan säteellä ovat myös päiväkodit, koulut ja Myyrmäen urheilupuiston ja urheilutalon monipuoliset liikuntapaikat. Alueella on myös lukuisia puistoja ja muita viheralueita, joissa liikut ympäri vuoden

Mies menossa junaan
Pyöräilijät kaupungissa
Treeneihin menossa oleva nainen

Juna- ja linja-autoasemat ovat vain parin sadan metrin päässä Gaiasta, ja niin Helsingin keskusta kuin Helsinki-Vantaan lentokenttäkin ovat vain 21 minuutin junamatkan päässä. Omalla autolla liityt sujuvasti Hämeenlinnanväylälle, Kehä I:lle ja III:lle, joita ajat sujuvasti eri puolille pääkaupunkiseutua ja Uuttamaata.

Vantaan Gaiassa on Ihania koteja asukkaille, jotka arvostavat asumisen pientä ylellisyyttä kohtuukustannuksilla, kodin näppärää sijaintia ja erinomaisia lähipalveluita. Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti!

Ota yhteyttä

Vastikkeet ja muut kustannukset

Vastike 4 € / m2

Vesimaksu 20 € / hlö / kk (tasataan kulutuksen mukaan)

Autohallipaikan vastike 50 €

Kaikki vastikkeet ovat arvioita.

Lisätiedot ja esittelyt

Karri Heinonen
Karri Heinonen Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 070 0569 karri.heinonen@t2h.fi