fbpx

Asunto Oy Vantaan Gaia

Vantaa, Myyrmäki

Junalla HKI keskustaan 18 min
Autohalli talon ensimmäisessä kerroksessa
Etäisyys Myyrmanniin ja Myyrmäen juna-asemalle n. 300 m

Asunto Oy Vantaan Gaia rakennetaan omalle tontille Myyrmäen keskustaan, Länsi-Vantaan parhaalle paikalle. 200 metrin päästä löydät Myyrmannin ostoskeskuksen ja sen useat ravintolat, apteekin, sekä syksystä alkaen Prisman, Lidlin ja Citymarketin. Myyrmäen juna-asemalle kävelet noin kolmessa minuutissa ja sieltä liikut helposti ja vaivattomasti esimerkiksi Helsingin keskustaan tai Helsinki-Vantaan lentokentälle. Noin puolen kilometrin päässä Gaiasta sijaitsee myös Metropolia-AMK:n kampus, jossa opiskelee 3 500 opiskelijaa. Urheilun ystävälle Myyrmäki on erinomainen paikka asua. Läheltä löytyy useita kuntosaleja, Malminkartanon portaat ja lenkkimaastot sekä Myyrmäen urheilupuisto, jossa pääset harrastamaan monia eri urheilulajeja jääkiekosta ja jalkapallosta, skeittaukseen sekä yleisurheiluun.

Gaian asunnot ovat Ihania koteja. Tavallista suurempi huonekorkeus ja kookkaat ikkunat tekevät asunnoista valoisia ja avaria. Järkevästi suunniteltu pohjaratkaisu ottaa kaiken irti neliöistä, ja vesikiertoinen lattialämmitys antaa sinun sisustaa kotisi vapaasti – mielesi mukaan. Upea kokonaisuus viimeistellään moderneilla pintamateriaaleilla, jotka pääset valitsemaan tyylikkäistä vaihtoehdoista.

Jokaisessa asunnossa on oma, tilava lasitettu parveke ja osassa asuntoja myös lasiseinäinen, ylellinen sauna. Gaian Ihanissa kodeissa moderni elämänlaatu yhdistyy toimiviin ja käytännöllisiin ratkaisuihin. Kun kyseessä ovat A-energialuokan asunnot, on energiatehokkuuskin erinomainen. Erikoisominaisuuksina Gaiasta löytyy myös oma autohalli ensimmäisestä kerroksesta, josta kuljet kätevästi hissillä asuinkerroksiin. Ylimmästä kerroksesta puolestaan löytyy asukkaiden käytössä oleva talosauna, sekä upea yli 70m2 lasitettu kattoterassi!

Tutustu Asunto Oy Vantaan Gaian Ihaniin koteihin ja kysy rohkeasti lisää!

Tutustu asuntoihin

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Omistus

Huoneluku: 1–3 h + kt (+s) (+varasto)

Pinta-ala: 25,5–55,0 m²

Osoite: Korutie 2, 01600 Vantaa

Asuntoja: 65

Arv. valmist.: Lokakuu 2023

Karri Heinonen
Karri Heinonen Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Lomalla 25.9. asti 040 070 0569 karri.heinonen@t2h.fi

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Tule tutustumaan Vantaan Gaiaan sunnuntaisin klo 13-14 osoitteeseen Korutie 2, 01600 Vantaa. Katso tarkemmat tiedot ja muut esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii. Näiden kotien huonekorkeus, suuret ikkunat ja ihanuus on koettava itse!

Ota yhteyttä

Viihtyisä Vantaan Myyrmäki on täynnä palveluita ja tekemistä

Autohalli talon ensimmäisessä kerroksessa
Julkisilla keskustaan: 18 min
Julkisilla lentoasemalle: 15 min
Etäisyys Myyrmanniin ja Myyrmäen juna-asemalle n. 300 m
Kauppakeskus Myyrmanniin: 260 m

2 km säteellä:

Päiväkoteja: 15
Peruskouluja: 2
Lukioita: 1
Ruokakauppoja: 4

Myyrmäki sijaitsee hyvien liikenneyhtyeksien päässä läntisellä Vantaalla, lähellä Vantaanjoen viehättäviä luontoalueita. Vain muutaman sadan metrin päässä Vantaan Gaiasta on kauppakeskus Myyrmanni, josta löytyy yli 90 ravintolaa, kahvilaa ja muut liikkeet ja palvelut, kuten apteekki, optikko ja vaatekauppoja. 

Kävelymatkan säteellä ovat myös päiväkodit, koulut ja Myyrmäen urheilupuiston ja urheilutalon monipuoliset liikuntapaikat. Alueella on myös lukuisia puistoja ja muita viheralueita, joissa liikut ympäri vuoden

Mies menossa junaan
Pyöräilijät kaupungissa
Treeneihin menossa oleva nainen

Juna- ja linja-autoasemat ovat vain parin sadan metrin päässä Gaiasta, ja niin Helsingin keskusta kuin Helsinki-Vantaan lentokenttäkin ovat vain 21 minuutin junamatkan päässä. Omalla autolla liityt sujuvasti Hämeenlinnanväylälle, Kehä I:lle ja III:lle, joita ajat sujuvasti eri puolille pääkaupunkiseutua ja Uuttamaata.

Vantaan Gaiassa on Ihania koteja asukkaille, jotka arvostavat asumisen pientä ylellisyyttä kohtuukustannuksilla, kodin näppärää sijaintia ja erinomaisia lähipalveluita. Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti!

Ota yhteyttä

Vastikkeet ja muut kustannukset

Vastike 4 € / m2

Vesimaksu 20 € / hlö / kk (tasataan kulutuksen mukaan)

Autohallipaikan vastike 50 €

Kaikki vastikkeet ovat arvioita.

Lisätiedot ja esittelyt

Karri Heinonen
Karri Heinonen Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Lomalla 25.9. asti 040 070 0569 karri.heinonen@t2h.fi