fbpx

Asunto Oy Vantaan Hehku

Asunto Oy Vantaan Hehku

Vantaa, Ylästö

Rivitalot Paritalot

Vantaan Ylästöön, idylliselle Tolkinkylän alueelle rakentuu Asunto Oy Vantaan Hehku ja sen Ihanat rivi- ja paritalokodit! Hehkun rakennusten punamultainen, puinen julkisivu henkii alueelle täydellisesti sopivaa maalaistunnelmaa.

Ylästön Tolkinkylä on seesteinen alue peltomaisemien keskellä, Vantaanjoen varrella. Rauhallisesta ympäristöstään huolimatta kaikki palvelut, kuten päiväkodit, koulut, leikkipuistot ja ruokakaupat ovat lähellä. Alueelta hurautat sujuvasti niin polkupyörällä, omalla autolla kuin myös julkisella liikenteellä alle kolmen kilometrin päähän kauppakeskus Jumboon tai aina Helsingin keskustaan saakka. Tolkinkylän parhaita puolia ovat sen monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, joita luonnonläheisten maisemien lisäksi tarjoavat mm. Isomännyn liikuntapuisto ja Tolkinkylän ratsastuskoulu, sekä lähistöllä sijaitseva Haltialan kotieläintila.

Hehkun Ihanat kodit ihastuttavat avaruudellaan ja valoisuudellaan. Suurista, lähes lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista voit ihastella rauhallista peltomaisemaa sekä nauttia kesäiltojen tunnelmasta oman pihan terassilla. Asuntojen huonekorkeus on tavanomaista korkeampi, reilu 3 metriä. Lisäksi voit valita asuntoon mieleisesi pintamateriaalit moderneista vaihtoehdoistamme ja vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta edes patterit eivät rajoita sisustusratkaisujasi. Kotien lämmitysmuotona on ekologinen maalämpö, joka pitää asumiskustannukset edullisina.

Haluatko sinäkin nauttia rauhallisesta asumisesta maalaishenkisissä maisemissa? Tutustu Hehkun viihtyisiin rivi- ja paritalokoteihin ja löydä oma, Ihana kotisi!

 

Tyyppi: Rivitalot Paritalot
Huoneluku: 2–4 h + kt (+ s)
Pinta-ala: 40,5–82,5 m²
Osoite: Padisentie 18, 01690 Vantaa
Asuntoja: 18
Arv. valmist.: Lokakuu 2023
Katso pohjakuvat & esitteet

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Asunto Oy Vantaan Hehku

Asuntopohjat ja alk. hinnat

  • 3h + kt + s + terassi 70,0m2

    Myyntihinnat alk. 102 900 €

    Velaton hinta alk. 343 000 €

    Pohjakuvan löydät alta

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Karri Heinonen Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu 040 070 0569 karri.heinonen@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta