fbpx

Asunto Oy Vantaan Jalo

Tulossa

Asunto Oy Vantaan Jalo

Vantaa

Rivitalot Paritalot

Vantaan Ylästöön, idylliselle Tolkinkylän alueelle rakentuu Asunto Oy Vantaan Jalo ja sen Ihanat paritalokodit! Jalon punamultainen, puinen julkisivu henkii alueelle täydellisesti sopivaa maalaistunnelmaa.

Ylästön Tolkinkylä on seesteinen alue peltomaisemien keskellä, Vantaanjoen varrella. Rauhallisesta ympäristöstään huolimatta kaikki palvelut, kuten päiväkodit, koulut, leikkipuistot ja ruokakaupat ovat lähellä. Alueelta hurautat sujuvasti niin polkupyörällä, omalla autolla kuin myös julkisella liikenteellä alle kolmen kilometrin päähän kauppakeskus Jumboon tai aina Helsingin keskustaan saakka. Tolkinkylän parhaita puolia ovat sen monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, joita luonnonläheisten maisemien lisäksi tarjoavat mm. Isomännyn liikuntapuisto ja Tolkinkylän ratsastuskoulu, sekä lähistöllä sijaitseva Haltialan kotieläintila.

Jalon Ihanat kodit ihastuttavat avaruudellaan ja valoisuudellaan. Suurista, lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista voit ihastella rauhallista peltomaisemaa sekä nauttia kesäiltojen tunnelmasta oman pihan terassilla. Asuntojen huonekorkeus on tavanomaista korkeampi, sillä ne kohoavat yli 3 metriin. Lisäksi voit valita asuntoon mieleisesi pintamateriaalit moderneista vaihtoehdoistamme ja vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta edes patterit eivät rajoita sisustusratkaisujasi. Kotien lämmitysmuotona on ekologinen maalämpö, joka pitää asumiskustannukset edullisina.

Haluatko sinäkin nauttia rauhallisesta asumisesta maalaishenkisissä maisemissa? Tutustu Jalon viihtyisiin asuntoihin ja löydä oma, Ihana kotisi!

Tyyppi: Rivitalot Paritalot
Huoneluku: 2–4 h + k (+ s)
Pinta-ala: 40,5-82,5 m2
Osoite: Tolkinkyläntie 9, 01690 Vantaa
Asuntoja: 14 asuntoa
Arv. valmist.: 2022

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Oskar Nurmio Asuntomyyjä KTK 040 5442778 oskar.nurmio@t2h.fi Soita

Lasse Heikkilä Myyntipäällikkö, DI PK-seutu 044 040 2123 lasse.heikkila@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta