fbpx

Asunto Oy Vantaan Jalo

Asunto Oy Vantaan Jalo

Vantaa

Rivitalot Paritalot Erillistalot

Vantaan Ylästöön, idylliselle Tolkinkylän alueelle rakentuu Asunto Oy Vantaan Jalo ja sen Ihanat erillis-, rivitalo ja paritalokodit! Jalon rakennusten punamultainen, puinen julkisivu henkii alueelle täydellisesti sopivaa maalaistunnelmaa.

Ylästön Tolkinkylä on seesteinen alue peltomaisemien keskellä, Vantaanjoen varrella. Rauhallisesta ympäristöstään huolimatta kaikki palvelut, kuten päiväkodit, koulut, leikkipuistot ja ruokakaupat ovat lähellä. Alueelta hurautat sujuvasti niin polkupyörällä, omalla autolla kuin myös julkisella liikenteellä alle kolmen kilometrin päähän kauppakeskus Jumboon tai aina Helsingin keskustaan saakka. Tolkinkylän parhaita puolia ovat sen monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, joita luonnonläheisten maisemien lisäksi tarjoavat mm. Isomännyn liikuntapuisto ja Tolkinkylän ratsastuskoulu, sekä lähistöllä sijaitseva Haltialan kotieläintila.

Jalon Ihanat kodit ihastuttavat avaruudellaan ja valoisuudellaan. Suurista, lähes lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista voit ihastella rauhallista peltomaisemaa sekä nauttia kesäiltojen tunnelmasta oman pihan terassilla. Asuntojen huonekorkeus on tavanomaista korkeampi, osassa asuntoja huoneet kohoavat jopa neljään metriin saakka! Lisäksi voit valita asuntoon mieleisesi pintamateriaalit moderneista vaihtoehdoistamme ja vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta edes patterit eivät rajoita sisustusratkaisujasi. Kotien lämmitysmuotona on ekologinen maalämpö, joka pitää asumiskustannukset edullisina.

Haluatko sinäkin nauttia rauhallisesta asumisesta maalaishenkisissä maisemissa? Tutustu Jalon viihtyisiin asuntoihin ja löydä oma, Ihana kotisi!

Tyyppi: Rivitalot Paritalot Erillistalot
Huoneluku: 2–4 h + k (+ s)
Pinta-ala: 40,5-82,5 m2
Osoite: Tolkinkyläntie 7 & 9, 01690 Vantaa
Asuntoja: 14 asuntoa
Arv. valmist.: 10/2022
Katso pohjakuvat & esitteet

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Asunto Oy Vantaan Jalo

Asuntopohjat ja alk. hinnat

  • 3h + kt + s + varasto 12,5 m2 + terassi 59,0/71,5m2

    Myyntihinta: 105 573,00 €

    Velaton hinta: 351 910,00 €

    Tässä ihanassa kodissa arkikin tuntuu juhlalta-kiitos oman saunan sekä tilavan parvekkeen, terassin ja pihan.

    Pohjakuvan löydät alta

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Ahtinen Antti Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 619 5124 antti.ahtinen@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta