fbpx

Asunto Oy Vantaan Kajo

Vantaa, Ylästö

Autolla Helsingin keskustaan 30 min
Autolla kauppakeskus Jumboon 5 min
Autolla Helsinki-Vantaan lentokentälle alle 10 min

Asunto Oy Vantaan Kajon Ihanat rivi- ja paritalokodit nousevat Tolkinkylän idylliselle alueelle Vantaan Ylästöön. Kodit istuvat luontevasti alueen maalaistunnelmaan puisine, punamultaisine julkisivuineen. 

Vaikka Tolkinkylä ja Kajon kodit sijaitsevat Vantaanjoen varrella rauhallisten peltomaisemien keskellä, ovat kaikki keskeiset palvelut lähellä. Alueelta löydät niin päiväkodit, koulut, leikkipuistot kuin ruokakaupatkin. Lisäksi kauppakeskus Jumbo on alle kolmen kilometrin päässä, joten sinne on helppo lähteä niin pyörällä, autolla kuin julkisellakin liikenteellä. Tolkinkylän luonnonläheisissä maisemissa on erinomaiset mahdollisuudet liikkumiseen ja ulkoiluun esimerkiksi Isomännyn liikuntapuistossa. Eläinten ystäviä ilahduttavat Tolkinkylän ratsastuskoulu ja Haltialan kotieläintila. 

Kajon Ihanissa kodeissa on suuret, lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja reilun 3 metrin korkuiset huoneet, jotka tekevät kodeista ainutlaatuisen avaria ja valoisia. Omalla terassilla nautit rauhallisista peltomaisemista ja päivien valosta. Pintamateriaalit voit valita itse moderneista vaihtoehdoista. Sisustaminen on helppoa, sillä vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta pattereita ei tarvita. Kodit lämmitetään ekologisella maalämmöllä, joten asuinkustannukset pysyvät edullisina. 

Rauhallinen elämä maalaismaisemissa odottaa – tutustu Kajon rivi- ja paritalokoteihin nyt!

Tutustu asuntoihin

Tyyppi:  Rivitalot Paritalot

Tontti: Valinnainen vuokratontti

Huoneluku: 2-4h + kt(+s)

Pinta-ala: 40,5–88,5 m2

Osoite: Padisentie 20, 01690 Vantaa

Asuntoja: 17

Arv. valmist.: Lokakuu 2023

Ahtinen Antti Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 619 5124 antti.ahtinen@t2h.fi

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Yhteisöllistä elämää luonnon läheisyydessä

Kauppakeskus Jumboon 3 km
Kartanonkosken urheilupuistoon 2,8 km
Vantaanportin palvelut 3 km

2 km säteellä

Päiväkoteja 4
Peruskouluja 2
Ruokakauppoja 3

Vantaan Ylästössä sijaitseva idyllinen Tolkinkylä sijaitsee avarissa peltomaisemissa, Vantaanjoen rannan tuntumassa. Tolkinkylän maisemat henkivät yhä maaseudun tunnelmaa ja luonnon rauhaa, mutta kaikki tarvittavat palvelut löytyvät läheltä. Helsingin keskustaan kuljet sujuvasti niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä.

Tänä päivänä Tolkinkylän alue on erityisen suosittu lapsiperheiden keskuudessa, sillä seesteiseltä alueelta löytyvät päiväkodit, koulut, leikkikentät, ruokakaupat sekä monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Myös kauppakeskus Jumbo monipuolisine palveluineen sijaitsee vain alle 3 kilometrin etäisyydellä. Seutu vetää puoleensa myös yhteisöllisyydellään.

Ylästön Tolkinkylän parhaita puolia ovat sen monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Lähiympäristön ulkoilureittien lisäksi harrastusmahdollisuuksia tarjoavat muun muassa Isomännyn liikuntapuisto, Tolkinkylän ratsastuskoulu, sekä Haltialan kotieläintila.

Vantaan Kajon Ihanissa kodeissa nautit ympäröivästä luonnosta ja yhteisöllisestä elämästä palveluiden lähellä. Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Ahtinen Antti Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 619 5124 antti.ahtinen@t2h.fi