fbpx

Asunto Oy Vantaan Kaste

Vantaa, Ylästö

Autolla Helsingin keskustaan 30 min
Autolla kauppakeskus Jumboon 5 min
Autolla Helsinki-Vantaan lentokentälle alle 10 min

Asunto Oy Vantaan Kasteen puiset julkisivut henkivät maalaistunnelmaa ja istuvat luontevasti Tolkinkylän idylliselle alueelle Vantaan Ylästöön. Kasteen ihanissa kodeissa pääset nauttimaan elämisen mukavuuksista ja arjen sujuvuudesta.

Rauhallisten peltomaisemien keskellä ovat arvostetut päiväkodit ja koulut sekä leikkipuistot kuin ruokakaupatkin lyhyen matkan päässä. Asiointi kauppakeskus Jumbossa sujuu vaivattomasti jalkaisin, pyörällä tai julkisilla. Liikkumiseen ja ulkoiluun on erinomaiset mahdollisuudet, sillä Tolkinkylässä on esimerkiksi Isomännyn liikuntapuisto ja aivan vieressä Vantaanjoen takana Paloheinän liikuntamahdollisuudet sekä Helsingin keskuspuisto.

Kasteen Ihanissa kodeissa ylelliset, lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat päästävät sisään ihastuttavan paljon valoa. Se korostaa entisestään yli 3 metrin korkuisten huoneiden avaruutta. Jokaisessa Kasteen kodissa on oma terassi ja piha, jossa on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kesken, vuoden jokaisena päivänä. Kotisi pintamateriaalit voit valita monista laadukkaista ja ajanhenkisistä vaihtoehdoista, jolloin voit suunnitella kodistasi juuri sellaisen kuin haluat. Jokaisessa asunnossa on mukavuutta lisäävä lattialämmitys, jonka ansiosta pattereita ei tarvita. Asuinkustannukset ovat edulliset, sillä Kasteen kodit lämmitetään ekologisella maalämmöllä.

Tule tutustumaan kohteen tonttiin ja katsomaan miten rakennustyöt etenevät. Voit samalla tutustua kohteen sisustusmateraaleihin sekä stailattuihin malliasuntoihimme!

Tutustu asuntoihin

Tyyppi:  Rivitalot Paritalot

Tontti: Valinnainen vuokratontti

Huoneluku:  2–4 h+kt (+s)

Pinta-ala: 40,5–82,5 m2

Osoite: Padisentie 19, 01690 Vantaa

Asuntoja: 15

Arv. valmist.: Syyskuu 2024

Ahtinen Antti Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 619 5124 antti.ahtinen@t2h.fi

Liity ennakkovaraajalistalle ja saat kuulla ensimmäisenä uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi!

Liity ennakkovaraajalistalle

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Rauhallista elämää luonnon keskellä ja palveluiden lähellä

Kauppakeskus Jumboon 3 km
Tolkinkylän ratsastuskoulu 500 m
Lähin ruokakauppa 1,4 km

2 km säteellä

Päiväkoteja 4
Peruskouluja 2
Ruokakauppoja 3

Tolkinkylä sijaitsee Vantaanjoen vieressä Vantaan Ylästön kauniissa peltomaisemissa. Tunnet maaseudun tunnelman ja luonnon rauhan ja silti kaikki arjessa tarvitsemasi palvelut ovat lähellä. Helsingin keskustakaan ei ole kaukana omalla autolla ja julkisella liikenteellä. 

Rauhallisessa Tolkinkylässä on päiväkoteja, kouluja, lenkkikenttiä, ruokakauppoja ja paljon liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia. Ei siis ihme, että alue on etenkin lapsiperheiden suosiossa. Alueen palveluja täydentää kauppakeskus Jumbon 170 liikettä, jotka ovat vain alle 3 kilometrin päässä. Tolkinkylässä tunnet myös alueen yhteisöllisyyden. 

Tolkinkylän lähiympäristössä on reilusti monipuolisia harrastusmahdollisuuksia kuten Isomännnyn liikuntapuisto, Tolkinkylän ratsastuskoulu ja Haltialan kotieläintila. 

Vantaan Kasteen Ihanissa kodeissa luonto on ympärillä ja palvelut lähellä – ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma Ihana koti!

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Ahtinen Antti Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 619 5124 antti.ahtinen@t2h.fi