fbpx
Tulossa

Asunto Oy Vantaan Kaste

Vantaa, Ylästö

Autolla Helsingin keskustaan 30 min
Autolla kauppakeskus Jumboon 5 min
Autolla Helsinki-Vantaan lentokentälle alle 10 min

Asunto Oy Vantaan Kasteen puiset julkisivut henkivät maalaistunnelmaa ja istuvat luontevasti Tolkinkylän idylliselle alueelle Vantaan Ylästöön. Arjen palvelut ovat silti lähellä. 

Rauhallisten peltomaisemien keskellä ovat päiväkodit, koulut, leikkipuistot kuin ruokakaupatkin pienen matkan päässä. Kauppakeskus Jumboon on helppo lähteä pyörällä, julkisilla kuin jalkaisinkin. Liikkumiseen ja ulkoiluun on erinomaiset mahdollisuudet, sillä Tolkinkylässä on esimerkiksi Isomännyn liikuntapuisto. Melkein Kasteen naapurissa on Tolkinkylän ratsastuskoulu eikä Haltialan eläinkotitilakaan ole kaukana. 

Kasteen Ihanissa kodeissa suuret, lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat päästävät sisään ihastuttavan paljon valoa. Se korostaa entisestään 3 metrin korkuisten huoneiden avaruutta. Jokaisessa Kasteen kodissa on oma terassi ja piha, joissa vietät aikaa kesäaamuisin ja syysiltoina. Kotisi pintamateriaalit voit valita monista moderneista vaihtoehdoista, ja sisustamiseen jää enemmän tilaa, kun pattereita ei vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta tarvita. Asuinkustannukset ovat edulliset, sillä Kasteen kodit lämmitetään ekologisella maalämmöllä. 

Haluaisitko viettää rauhallista elämää maalaismaisemissa kaupungissa? Tutustu Kasteen rivi- ja paritalokoteihin nyt! 

Tyyppi:  Rivitalot Paritalot

Tontti: Valinnainen vuokratontti

Huoneluku:  2–4 h+kt (+s)

Pinta-ala: 40,5–82,5 m2

Osoite: Padisentie 19, 01690 Vantaa

Asuntoja: 15

Arv. valmist.: Syyskuu 2024

Ahtinen Antti Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 619 5124 antti.ahtinen@t2h.fi

Liity ennakkovaraajalistalle ja saat kuulla ensimmäisenä uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi!

Liity ennakkovaraajalistalle

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Rauhallista elämää luonnon keskellä ja palveluiden lähellä

Kauppakeskus Jumboon 3 km
Tolkinkylän ratsastuskoulu 500 m
Lähin ruokakauppa 1,4 km

2 km säteellä

Päiväkoteja 4
Peruskouluja 2
Ruokakauppoja 3

Tolkinkylä sijaitsee Vantaanjoen vieressä Vantaan Ylästön kauniissa peltomaisemissa. Tunnet maaseudun tunnelman ja luonnon rauhan ja silti kaikki arjessa tarvitsemasi palvelut ovat lähellä. Helsingin keskustakaan ei ole kaukana omalla autolla ja julkisella liikenteellä. 

Rauhallisessa Tolkinkylässä on päiväkoteja, kouluja, lenkkikenttiä, ruokakauppoja ja paljon liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia. Ei siis ihme, että alue on etenkin lapsiperheiden suosiossa. Alueen palveluja täydentää kauppakeskus Jumbon 170 liikettä, jotka ovat vain alle 3 kilometrin päässä. Tolkinkylässä tunnet myös alueen yhteisöllisyyden. 

Tolkinkylän lähiympäristössä on reilusti monipuolisia harrastusmahdollisuuksia kuten Isomännnyn liikuntapuisto, Tolkinkylän ratsastuskoulu ja Haltialan kotieläintila. 

Vantaan Kasteen Ihanissa kodeissa luonto on ympärillä ja palvelut lähellä – ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma Ihana koti!

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Ahtinen Antti Asuntomyynti, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 040 619 5124 antti.ahtinen@t2h.fi