fbpx
Tulossa

Asunto Oy Vantaan Krios

Vantaa, Vapaala

Oman kodin pihasta bussilla Myyrmanniin 5 min
Pyörällä Myyrmäen urheilupuistoon 2 min 
Metropolia ammattikorkeakouluun 1 km
Tervetuloa tutustumaan stailattuihin malliasuntoihin keskiviikkona 13.12. klo 17-18 osoitteeseen Korutie 2, 01600 Vantaa!

Vapaalan Ihanimmat kodit

  • Asunto Oy Vantaan Krioksen näppärät ja edulliset kodit kohoavat pientalovaltaiseen Vapaalan kaupunginosaan lähelle mm. suurta korkeakoulukampusta ja kattavia palveluita.
  • A-energialuokka ja korjausvelaton uudiskohde takaavat huoletonta ja kustannuksiltaan kohtuullista asumista vuosikausiksi
  • Järkevä hinta, jaksotettu maksusuunnitelma ja ensimmäisen asumisvuoden lyhennysvapaa takaavat kohtuullisen investoinnin.

Nämä kodit viedään käsistä!

Lisätiedot ja varaustiedustelut:

Karri Heinonen, Myyntipäällikkö PK-seutu Soita tai laita Whatsappia   0400700569karri.heinonen@t2h.fi
Ville Tiirola, Asuntomyynti, Soita tai laita Whatsappia   040-9118785ville.tiirola@t2h.fi

Asunto Oy Vantaan Krios rakennetaan viihtyisään ja idylliseen Vapaalaan, jossa palvelut ovat lähellä ja liikenneyhteydet sujuvia. Lähikauppaan on vain 20 metriä ja bussipysäkki löytyy aivan kotioven vierestä. Linja-autolla on viiden minuutin matka kehäradan asemalle ja Myyrmanniin, josta löydät kaiken tarvittavan arjen pyörittämiseen, ja Kehärata vie ripeästi niin Helsingin keskustaan kuin Helsinki-Vantaan lentokentälle.Perinteisesti pientalovaltainen Vapaala tarjoaa ihastuttavat puitteet elämiselle. Rauhallinen ja viihtyisä alue asettuu lähelle luontoa ja ulkoilumahdollisuuksia. Liikuntaa harrastavalle lähellä ovat muun muassa Rajatorpan padel-kentät, lukuisia kuntosaleja, skeittipuisto, jäähalli, Myyrmäen urheilupuisto ja Energia Areena. Kulttuurin ystävälle Vantaan Taidemuseo Artsi ja esimerkiksi Myyrmäen kirjasto ovat vain kilometrin päässä.

Krioksen kotien tavallista suurempi huonekorkeus ja kookkaat ikkunat tekevät asunnoista valoisia ja avaria. Järkevästi suunniteltu pohjaratkaisu ottaa kaiken irti neliöistä, ja vesikiertoinen lattialämmitys antaa sinun sisustaa mielesi mukaan. Koti viimeistellään moderneilla pintamateriaaleilla, jotka pääset itse valitsemaan tyylikkäistä vaihtoehdoista.

Jokaisessa asunnossa on oma, tilava parveke tai terassi, ja osassa asuntoja myös lasiseinäinen, ylellinen sauna. Krioksen Ihanissa kodeissa moderni elämänlaatu yhdistyy toimiviin ja käytännöllisiin ratkaisuihin. Kun kyseessä ovat A-energialuokan asunnot, on energiatehokkuuskin erinomainen.

Tutustu Asunto Oy Vantaan Krioksen Ihaniin koteihin ja kysy rohkeasti lisää!

  • Kaikissa asunnoissa on oma parveke (yhdessä asunnossa ranskalainen parveke) tai terassi

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Vuokra

Huoneluku: 1-4 h + kt (+ s + irt. var.)

Pinta-ala: 21,5-68m2

Osoite: Piikkirinne 3, 01650 Vantaa

Asuntoja: 40

Arv. valmist.: Kesäkuu 2025

Karri Heinonen
Karri Heinonen Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu 040 070 0569 karri.heinonen@t2h.fi
Ville Tiirola Asuntomyynti 040-9118785 ville.tiirola@t2h.fi

Liity ennakkovaraajalistalle ja saat kuulla ensimmäisenä uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi!

Liity ennakkovaraajalistalle

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Rauhallisella alueella, erinomaisten palveluiden ja yhteyksien äärellä

Kauppakeskus Myyrmannin palvelut: 2 km
Lähin bussipysäkki: 50 m
Lähin ruokakauppa: 100 m
Lähin juna-asema: 2 km
Metropolia AMK: 1 km

2 km säteellä

Päiväkoteja: 7 kpl
Grundskolor: 4 st Peruskouluja: 4 kpl
Lukioita: 1 kpl
Ruokakauppoja: 10 kpl

Arki on sujuvaa Krioksessa, sillä monipuoliset palvelut kattavat hyvin jokapäiväiset tarpeet.  Lähialueelta löydät niin Myyrmanni-ostoskeskuksen, terveysaseman, päiväkodit kuin koulut. Vapaa-ajan viettämiseen on paljon erilaisia vaihtoehtoja liikunnan ja ulkoilun lisäksi; Myyrmäen keskuksessa toimii muun muassa Vantaan taidemuseo Artsi ja lähialueella on useita kirpputoreja. 

Liikenneyhteydet ovat kattavia ja sujuvia. Pääkaupunkiseudun AB-liikennevyöhykkeelle asettuvasta Krioksesta kulkee niin Myyrmäkeen kuin Helsinkiin junalla tai muulla julkisella liikenteellä nopeasti. Muuallekin päin Suomea on helppo siirtyä joko julkisen liikenteen palveluita hyödyntämällä tai omalla autolla, sillä Vihdintie (Seututie 120) ja Kehä III ovat lähellä. Myös kävellen pääsee näppärästi moneen paikkaan; varttitunnissa vaikkapa Metropolia Ammattikorkeakoululle tai Myyrmäen jäähallille.

Vapaala ja Krios ovat erinomainen valinta lapsiperheille, jotka haluavat löytää sujuvaa arkea tarjoavan, viihtyisän ja kaikin puolin Ihanan kodin. Rauhallinen, idyllinen ja valmiiksi rakennettu asuinalue sopii hienosti perheen pienimpien varttumisympäristöksi ja läheiset koulut ja päiväkodit tekevät lapsiperheen elämänmenosta hyvin toimivaa. 

Krios tarjoaa Ihania koteja kaikille, jotka toivovat itselleen ihastuttavaa ja ripauksella ylellisyyttä varustettua asuntoa kohtuullisella hinnalla – unohtamatta hyvää sijaintia ja kattavia palveluita. 

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Vantaalta!

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Karri Heinonen
Karri Heinonen Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu 040 070 0569 karri.heinonen@t2h.fi
Ville Tiirola Asuntomyynti 040-9118785 ville.tiirola@t2h.fi