fbpx
Tulossa

Asunto Oy Vantaan Noste

Vantaa, Aviapolis

Kävellen Jumboon 14 min
Autolla lentokentälle 5 min
Kävellen juna-asemalle 15 min

Asunto Oy Vantaan Noste rakennetaan Aviapolikseen, joka tarjoaa Ihanalle kodille kerrassaan erinomaisen sijainnin keskellä pääkaupunkiseutua. Kulkuyhteydet niin kotimaahan kuin ulkomaille ovat poikkeuksellisen hyvät. Julkisen liikenteen avulla tai omalla autolla pääsee helposti joka puolelle pääkaupunkiseutua, ja lähellä sijaitsevan Helsinki-Vantaan lentokentän kautta minne tahansa maailmassa. Jumbon huikaisevan monipuolinen palvelukattaus ja Flamingon viihdetarjonta on sekin vain pienen matkan päässä; vajaan vartin kävelymatkan etäisyydellä. 

Noste on loistava kohde jokaiselle, joka etsii omaa viihtyisää kotia hyvällä sijainnilla, mutta se on erinomainen valinta myös asuntosijoittajalle, joka haluaa tehdä kannattavan sijoituksen tulevaisuuteen. Lähellä oleva lentokenttä ja alueen lukuisat työpaikat varmistavat Nosteen asuntojen houkuttelevuuden. Kun kokonaisuuteen lisätään ympäröivä vehreä luonto monipuolisine ulkoilumahdollisuuksineen, on Nosteessa todella paljon mistä nauttia.

Nosteen Ihanat kodit ovat ihastuttavan avaria ja valoisia, tarjoten modernia asumista parhaimmillaan. Tavallista ylellisempi huonekorkeus yhdistettynä suuriin ikkunoihin tekee asunnoista ilmavia ja todella viihtyisiä. Pintamateriaalit ja kalusteet ovat huolellisesti valittuja sekä erittäin laadukkaita. Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta erillisiä pattereita ei tarvita, mikä luo edellytykset sisustaa vapaasti, oman mielen mukaan.

Kaikissa kodeissa on hyvän kokoinen oma parveke, jossa pääsee nauttimaan kauniista kesäpäivistä ja tunnelmallisista illoista. Huoneet ovat reilusti tavallista korkeammat, mikä luo ylellistä loft-tunnelmaa ja antaa lisää tilaa asumiselle. Lisäksi on huomionarvoista, että Nosteessa panostetaan yhteistiloihin normaalia enemmän.

Tutustu Vantaan Nosteen Ihaniin koteihin ottamalla yhteyttä myyjäämme!

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Vuokra

Huoneluku: 1–4 h+kt (+s)

Pinta-ala: 23,5-73 m2

Osoite: Pyhtäänkorventie 12, 01540 Vantaa

Asuntoja: 24

Arv. valmist.: 2024

Tuomas Majuri
Tuomas Majuri Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 044 991 6571 tuomas.majuri@t2h.fi

Liity ennakkovaraajalistalle ja saat kuulla ensimmäisenä uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi!

Liity ennakkovaraajalistalle

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Ihana koti erinomaisten kulkuyhteyksien ja palveluiden ääressä

Jumbon ja viihdekeskus Flamingon palvelut: 1,4 km
Tammiston alueen palvelukeskittymä: 2,5 km
Lähin bussipysäkki: 500 m
Lähin juna-asema: 1,4 km
Lähin ruokakauppa: 1,2 km

3 km säteellä

Päiväkoteja: 7 kpl
Peruskouluja: 2 kpl
Ruokakauppoja: 6 kpl

Asunto Oy Vantaan nosteen sijainti Aviapoliksessa on erinomainen. Pääkaupunkiseudun ja Vantaan keskelle asettuva kansainvälinen lentokenttäkaupunki tarjoaa yhteydet joka suuntaan, niin kotimaahan kuin ulkomaille. Matka julkista liikennettä hyödyntäen tai omalla autolla Helsinkiin ja Tikkurilaan käy sujuvasti, sillä Tuusulanväylä ja Kehä III kulkevat lähellä. Junamatka Helsingin keskustaan vie Aviapoliksen juna-asemalta alle puoli tuntia. Maailman metropolitkin ovat helposti tavoitettavissa aivan vieressä levittäytyvältä Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

Palvelukattaus on mitä parhain Nosteessa asuessa, sillä Jumbon kauppakeskus sijaitsee vajaan varttitunnin kävelymatkan päässä, ja Tammiston alueen monimuotoinen kauppakeskittymä on sekin lähellä. Jumbon kupeessa olevassa Flamingon viihdekeskuksessa riittää paljon hauskaa tekemistä niin arkena kuin juhlana, löytyyhän sieltä muun muassa elokuvateattereita, keilahalleja, kylpylä ja koko joukko ravintoloita. 

Nosteesta löydät oman Ihanan kotisi, mutta sen asunnot sopivat erinomaisesti myös sijoituskohteiksi tai vaikkapa kakkoskodeiksi. Niissä viihtyvät aktiivisesta elämäntyylistä nauttivat, ja ne palvelevat mainiosti myös lapsiperheitä, jotka haluavat löytää mutkattomasti sujuvaa arkea tarjoavan ja kaikin puolin Ihanan kodin. Alueen rauhallisuus luo hyvät puitteet perheen pienimpien varttumisympäristöksi ja läheiset palvelut, päiväkodit ja koulut tekevät lapsiperheen elämänmenosta hyvin toimivaa. 

Nosteessa on Ihania koteja kaikille, jotka etsivät ihastuttavaa ja ripauksella ylellisyyttä varustettua asuntoa kohtuullisella hinnalla – unohtamatta hyvää sijaintia ja kattavia lähipalveluita. 

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Vantaalta!

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Tuomas Majuri
Tuomas Majuri Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 044 991 6571 tuomas.majuri@t2h.fi