fbpx

Asunto Oy Vantaan Olympia

Vantaa, Koivuhaka

Autolla Helsingin keskustaan 25 min
Tikkurilasta junalla Helsinkiin 15 min
Autolla Tikkurilan keskustaan 3 min

Ihastu As Oy Vantaan Olympian Ihaniin koteihin! Tämä uniikki loft-henkinen kerrostalokohde rakentuu Vantaan sydämeen, Tikkurilan Koivuhaan rauhalliselle pientaloalueelle.

Olympian Ihanat kodit tarjoavat modernia asumista parhaimmillaan. Tavallista suurempi, osassa koteja jopa neljään ja puoleen metriin yltävä huonekorkeus yhdistettynä suuriin ikkunoihin ja järkeviin pohjaratkaisuihin tekee asunnoista avaria ja valoisia. Laadukkaat pintamateriaalit ja kalusteet ovat huolellisesti valittuja. Energiatehokkaan vesikiertoisen (kaukolämpö) lattialämmityksen ansiosta erillisiä pattereita ei tarvita, mikä mahdollistaa rajattomat sisustusratkaisut.

Kaikissa kodeissa on oma parveke tai asuntopiha ja terassi, jossa nautit kauniista päivistä ja tunnelmallisista illoista. Osassa asuntoja on sauna, joka viimeistelee asumisen ylellisyyden.

Vantaan Koivuhaka sijaitsee keskellä kaikkea – Kehä III:n, Tikkurilan keskuksen ja vehreän keskuspuiston kupeessa. Liikenneyhteydet ovatkin Koivuhaassa huippuluokkaa: Helsinki-Vantaan lentokenttä on vain 7 minuutin ajomatkan päässä ja Tikkurilan vilkkaalle rautatieasemalle on matkaa vain kaksi kilometriä. Matka-aika Helsingin päärautatieasemalle Tikkurilasta matkaat puolessa tunnissa.

Arjesta sujuvaa tekevät myös alueen kattavat palvelut. Koivuhaasta löydät niin lähikaupat, erikoisliikkeitä kuin päiväkodit ja koulun. Alueen omaa tarjontaa täydentävät kivenheiton päässä sijaitseva Tikkurilan palvelukeskittymä sekä kauppakeskus Jumbo viihdekeskuksineen.

Tutustu Olympian Ihaniin koteihin ottamalla yhteyttä myyjäämme!

Tutustu asuntoihin

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Vuokra

Huoneluku: 1–4 h + kt (+ s, parvi, piha)

Pinta-ala: 23–74 m2

Osoite: Peltolantie 44, Vantaa

Asuntoja: 24

Arv. valmist.: Syksyllä 2023

Tuomas Majuri
Tuomas Majuri Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 044 991 6571 tuomas.majuri@t2h.fi
Asunto Oy Vantaan Olympia

Asuntopohjat

 • 1h + kt + parveke 23,0m2
 • 1h + kt 23,0m2 + parvi 7,0 m2 + parveke
 • 1h + kt + parveke 24,0m2
 • 1h + kt 24,0m2 + parvi 7,5 m2 + parveke
 • 1h + kt + parveke 27,5m2
 • 1h + kt 27,5m2 + parvi 6,5 m2 + parveke
 • 2h + kt + parveke 32,5m2
 • 2h + kt 32,5m2 + parvi 7,5 m2 + parveke
 • 2h + kt + s + parveke 47,5m2
 • 3h + kt + s + parveke 50,0m2
 • 3h + kt + s 56,5m2 + parvi 15,5 m2 + parveke
 • 4h + kt + s + parveke 71,0m2
 • 4h + kt + s 71,0m2 + parvi 22,0 m2 + parveke
 • 4h + kt + s 74,5m2 + parvi 22,0 m2 + parveke

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Rauhallisella alueella, erinomaisten palveluiden ja yhteyksien äärellä

Tikkurilan keskustan palvelut: 1,5 km
Kauppakeskus Jumbon palvelut: 2,5 km
Lähin bussipysäkki: 50 m

2 km säteellä

Päiväkoteja: 2 kpl
Grundskolor: 4 st Peruskouluja: 2 kpl
Ruokakauppoja: 2 kpl

Vantaan Olympian Ihanat kodit ovat viehättävällä ja rauhallisella Koivuhaan alueella, jossa yhdistyy moni asumisen ja elämisen kannalta tärkeä asia. Olympia tarjoaa erinomaiset lähipalvelut ja sujuvat liikenneyhteydet sekä hyvät ulkoilumahdollisuudet vain reilun puolen kilometrin päässä sijaitsevilla Keravanjoen rannoilla ja puistoalueilla. Myös Tikkurilan keskuspuisto ja Koivuhaan puulajipuisto löytyvät läheltä.

Koivuhaka ja Olympia ovat erinomainen valinta lapsiperheille, jotka haluavat löytää mutkattomasti sujuvaa arkea tarjoavan, viihtyisän ja kaikin puolin Ihanan kodin. Alueen rauhallisuus sopii hienosti perheen pienimpien varttumisympäristöksi ja läheiset koulut ja päiväkodit tekevät lapsiperheen elämänmenosta hyvin toimivaa. 

 

 

Vantaan Olympiasta on hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan, ja keskeiset pääliikenneväylät kulkevat läheltä. Liikkuminen onkin vaivatonta, ja niin Tikkurilan keskusta kuin Helsinki ovat helposti saavutettavissa. Olympiassa on Ihania koteja kaikille, jotka toivovat itselleen ihastuttavaa ja ripauksella ylellisyyttä varustettua asuntoa kohtuullisella hinnalla – unohtamatta hyvää sijaintia ja kattavia palveluita. 

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Vantaalta!

 

Ota yhteyttä

Vastikkeet ja muut kustannukset

Hoitovastike 6,33 € / m2

Vesimaksu 25 € / hlö / kk (tasataan kulutuksen mukaan)

Autopaikan hoitovastike 15,83 €

Tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Kaikki vastikkeet ovat arvioita.

Lisätiedot ja esittelyt

Tuomas Majuri
Tuomas Majuri Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 044 991 6571 tuomas.majuri@t2h.fi