fbpx
Tulossa

Asunto Oy Vantaan Regina

Vantaa, Koivuhaka

Lenkkipolut jokimaisemassa 10 min
Suomen suurin viihdekauppakeskus Jumbo-Flamingo bussilla 10 min
Kehä 3 ja Tuusulanväylä autolla 2 min

Asunto Oy Vantaan Regina nousee vehreään ja pientalovaltaiseen Koivuhakaan, Vantaalle. Sijainti on silti keskeinen ja pääkaupunki lukuisine aktiviteetteineen on helposti saavutettavissa lähellä sijaitsevalta Tikkurilan juna-asemalta, ja matka toisaalle Suomeen onnistuu sekin kätevästi junalla. Tämän lisäksi raitiotie tulee kulkemaan n.150 metrin päästä Reginaa.

Jumbon ja Tammiston palvelut ovat Suomen monipuolisimmat ja sijaitsevat vain 5 minuutin automatkan päässä Reginasta. Kaupat sekä suuremmat, 24 tuntia vuorokaudessa palvelevat marketit ovat alle kilometrin päässä Reginasta. Myös lapsiperheiden arki hoituu sujuvasti, sillä kouluihin ja päiväkoteihin on lyhyt matka.

Reginan Ihanat kodit tarjoavat modernia asumista parhaimmillaan. Tavallista suurempi, joissain kodeissa jopa neljään ja puoleen metriin yltävä huonekorkeus yhdistettynä suuriin ikkunoihin tekee kodeista avaria ja valoisia. Jokainen asunto on suunniteltu niin, että luonnonvalo pääsee virtaamaan sisään, luoden viihtyisän ja valoisan ilmapiirin. Laadukkaat pintamateriaalit ja kalusteet ovat huolellisesti valittuja. Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta erillisiä pattereita ei tarvita, mikä mahdollistaa rajattomat sisustusratkaisut.

Kaikissa kodeissa on oma parveke tai asuntopiha ja terassi, jossa nautit kauniista päivistä ja tunnelmallisista illoista. Osassa asuntoja on sauna, joka viimeistelee asumisen ylellisyyden.

Varaa oma Ihana kotisi Vantaan Reginasta ottamalla yhteyttä myyjäämme!

Tutustu asuntoihin

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Vantaan kaupungin vuokratontti

Huoneluku: 2–4 h + kt (+ s + parvi)

Pinta-ala: 32–71,0 m²

Osoite: Peltolantie 44, 01300 Vantaa

Asuntoja: 15

Arv. valmist.: Syksy 2024

Liity ennakkovaraajalistalle ja saat kuulla ensimmäisenä uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi!

Liity ennakkovaraajalistalle

Varaa henkilökohtainen esittely

Jos haluat tulla tutustumaan sisustettuun malliasuntoon kaikessa rauhassa, varaa oma henkilökohtainen esittelyaikasi. Näiden kotien huonekorkeus, suuret ikkunat ja Ihanuus on koettava itse!

 

Ota yhteyttä

Tikkurilan sylissä, aivan Helsingin kupeessa

Tikkurilan keskustan palvelut: 2 km
Jumbon ja Flamingon palvelut: 2,5 km
Lähin bussipysäkki: 50 m
Lähin juna-asema: 2,5 km
Lähin ruokakauppa: 500 m
Helsingin keskusta julkisilla 30 min

3 km säteellä

Päiväkoteja: 7 kpl
Grundskolor: 4 st Peruskouluja: 5 kpl
Ruokakauppoja: 15 kpl

Reginan sijainti aivan Tikkurilan vieressä on kerrassaan erinomainen. Koivuhaka on keskellä kaikkea ja sieltä on helppo liikkua joka suuntaan. Pääkaupunkiin pyrähtää junalla tai muulla julkisella liikenteellä nopeasti ja muuallekin päin Suomea on vaivatonta siirtyä, sillä Tuusulanväylä ja Kehä III ovat lähellä. Lentokenttä on vain muutaman kilometrin päässä, ja junamatka sinne kestää ainoastaan kymmenen minuuttia, bussipysäkkikin on aivan Reginan vieressä. Julkisen liikenteen runkolinja kulkee läheltä ja tulevan ratikan reitti tulee vain 150 metrin päähän Reginasta. Tämä tarjoaa tulevaisuudessa vieläkin sujuvammat yhteydet Tikkurilaan, Jumboon, lentoasemalle sekä muihin kohteisiin.

Koivuhaan alue ja sekä Tikkurilan että pääkaupungin läheisyys tarjoavat paljon mistä nauttia, luonto ja ulkoileminen mukaan lukien, ovathan Tikkurilan keskuspuisto sekä Koivuhaan arboretum kivenheiton päässä. Vantaan joen varret ja niiden suomat kauniit lenkkeily- ja ulkoilumaastot ovat nekin lähellä. Kaikki Tikkurilan keskuksen tarjoamat peruspalvelut löytyvät kävelymatkan päästä: aivan nurkan takana on kattavasti palveluita kouluista, päiväkodeista ja kaupoista lähtien. Monipuolista palvelutarjontaa höystää kauppakeskus Jumbo sekä viihdekeskus Flamingo, jonne on vain reilu pari kilometriä matkaa.

Regina sopii erinomaisesti lapsiperheille, jotka haluavat löytää mutkatonta elämänmenoa tarjoavan, viihtyisän ja kaikin puolin Ihanan kodin, jolla on kuitenkin keskeinen sijainti. Alueen vehreys, pientalovaltaisuus ja rauhallisuus luovat verrattomat puitteet perheen pienimpien varttumisympäristöksi ja läheiset koulut ja päiväkodit tekevät lapsiperheen arjesta helposti pyöritettävää.

Reginassa tarjoaa sinulle upeat puitteet nauttia elämästäsi täysin siemauksin; yhdistäen ihastuttavan asunnon, modernin asumisen mukavuudet ja loistavan sijainnin.

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Vantaalta!

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt