fbpx

Asunto Oy Vantaan Vanamo

Vantaa, Rekolanmäki

Rekolan juna-asema 900 metrin päässä
Autolla Tikkurilan keskustaan 10 min
Autolla Helsinki-Vantaan lentokentälle 15 min

Asunto Oy Vantaan Vanamo rakennetaan Rekolanmäkeen, jonka idyllinen tunnelma syntyy alueen useista puistoista sekä Rekolanpuron ja Keravanjoen vehreistä maisemista. Ulkoilun lisäksi alueella on runsaasti mahdollisuuksia harrastamiseen: lähistöltä löydät esimerkiksi skeittiparkin, koirapuistoja sekä sisä- ja ulkokuntosalit – unohtamatta aivan kotisi naapuriin rakentuvaa uutta Elmon urheilupuistoa, jossa viihtyvät niin pallopelejä, jääkiekkoa ja luistelua kuin uintiakin harrastavat.

Vanamon Ihanat kodit tarjoavat modernia asumista parhaimmillaan. Tavallista korkeampi, jopa 3,5 metriin yltävä huonekorkeus yhdistettynä suuriin ikkunoihin tekee asunnoista avaria ja valoisia. Ihanien kotien pintamateriaalit ja kalusteet ovat huolellisesti valittuja. Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta erillisiä pattereita ei tarvita, mikä mahdollistaa rajattomat sisustusratkaisut.

Kaikissa kodeissa on oma parveke tai asuntopiha ja terassi, jossa nautit kauniista päivistä ja tunnelmallisista illoista. Osassa asuntoja on oma sauna, joka viimeistelee asumisen ylellisyyden.

Varaa oma Ihana kotisi Vantaan Vanamosta ottamalla yhteyttä myyjäämme!

  • Kaikissa asunnoissa parveke tai terassi ja piha

Tyyppi:  Kerrostalot

Huoneluku: Lipstikkakuja 7, 01400 Vantaa

Pinta-ala: 21,5–64,5 m2

Osoite: Lipstikkakuja 7, 01400 Vantaa

Asuntoja: 25

Arv. valmist.: Syksy 2023

Joona Korkala Myyntipäällikkö, KTM, Espoo Soita tai laita Whatsappia 040 141 7217 joona.korkala@t2h.fi

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii! Näiden kotien huonekorkeus, suuret ikkunat ja Ihanuus on koettava itse!

Ota yhteyttä

Rauhallinen sijainti kattavien palveluiden ja hyvien yhteyksien äärellä

Lähialueen palvelut: 1 km
Tikkurilan keskustan palvelut: 7 km - junalla vain 7 min
Lähin bussipysäkki: 300 m
Lähin juna-asema: 900 m

3 km säteellä

Päiväkoteja: 9 kpl
Peruskouluja: 6 kpl
Ruokakauppoja: 6 kpl

Rekolanmäki on viehättävä alue, joka kehittyy entistäkin ihastuttavammaksi alueelle rakentuvan Elmon urheilupuiston, uuden lähikaupan sekä Vantaan Vanamon myötä. Rekolanmäki on kaunis ja vehreä asuinalue, jonka ainutlaatuinen tunnelma syntyy lukuisista puistoista sekä Rekolanpuron ja Keravanjoen luonnonläheisyydestä. Vanamossa nautitaan asumisesta rauhallisen päättyvän tien päässä, viheriöivässä puistomaisemassa, ja se onkin mitä mainioin valinta asunnoksi, olitpa sitten etsimässä omaa kotia tai järkevää sijoituskohdetta.

Ulkoilun lisäksi Rekolanmäessä on yllin kyllin muitakin harrastusmahdollisuuksia: lähistöltä löydät esimerkiksi skeittiparkin, koirapuistoja sekä sisä- ja ulkokuntosalit, unohtamatta aivan kotisi naapuriin rakentuvaa uutta Elmon urheilupuistoa, joka palvelee mainiosti niin pallopelejä, jääkiekkoa ja luistelua kuin uintiakin harrastavia.

Vanamo sopii erinomaisesti lapsiperheille, jotka haluavat löytää mutkatonta elämänmenoa tarjoavan, viihtyisän ja kaikin puolin Ihanan kodin. Alueen rauhallisuus luo hyvät puitteet perheen pienimpien varttumisympäristöksi ja läheiset koulut ja päiväkodit tekevät lapsiperheen arjesta helposti pyöritettävää.

Liikenneyhteydet ovat sujuvat joka suuntaan, ja keskeiset pääliikenneväylät kulkevat läheltä. Liikkuminen onkin vaivatonta, ja niin Tikkurilan keskusta, Rekolan keskuksen palvelut kuin Helsinki ovat helposti saavutettavissa. Vanamossa on Ihania koteja kaikille, jotka toivovat itselleen ihastuttavaa ja ripauksella ylellisyyttä varustettua asuntoa kohtuullisella hinnalla – unohtamatta hyvää sijaintia ja kattavia palveluita. 

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Vantaalta!

Ota yhteyttä

Vastikeet ja muut kustannukset

Hoitovastike 6,32 € / m2

Vesimaksu 20 € / hlö / kk (tasataan kulutuksen mukaan)

Autopaikan vastike 10,27 €

Tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Kaikki vastikkeet ovat arvioita.

Lisätiedot ja esittelyt

Joona Korkala Myyntipäällikkö, KTM, Espoo Soita tai laita Whatsappia 040 141 7217 joona.korkala@t2h.fi