Asunto Oy Vantaan Vesta

Tulossa

Asunto Oy Vantaan Vesta

Vantaa

Kerrostalot

Asunto Oy Vantaan Vestan Ihanien kotien kulmakiviä ovat avarat ja valoisat huonetilat, sekä  suuret ikkunat. Fiksusti suunnitellut pohjaratkaisut tuovat asuntoihin avaraa tilan tuntua. Kaikissa Vestan kodeissa on tilava parveke tai viihtyisä ranskalainen parveke.

Ihanan kodin viimeistelevät modernit materiaalit ja varusteet, jotka saat itse valita tyylikkäistä vaihtoehdoistamme. Lisäksi vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistaa rajattomat sisustusratkaisut, sillä erillisiä pattereita ei tarvita. 

Lähellä sijaitsevasta Hakunilan ostoskeskuksesta löytyy kattavasti peruspalveluja, kuten ruokakauppoja, apteekki, kuntosali ja lukuisia ravintoloita. Lisäksi Vantaan Vestan välittömästä läheisyydestä löytyy useampi päiväkoti, kaksi peruskoulua, kirjasto sekä Sotungin lukio. Luonnonläheinen Hakunila tarjoaa paljon myös liikuntaa rakastaville: esimerkiksi upeat lenkkeilymaastot, uimahallin ja eloisan urheilupuiston.

Liikenneyhteydet Hakunilassa tulevat siirtymään kokonaan uuteen aikakauteen suunnitteilla olevan Vantaan raitiotien myötä. Mikä upeinta, sen reitti tulee kulkemaan aivan Vestan vierestä. Erinomaiset kulkuyhteydet helpottavat arkea: Kehä III:lle liityt parissa minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentokentälle ajat reilussa vartissa. Lähiliikenteen bussilla kuljet Helsingin keskustaan 40 minuutissa ja omalla autolla vain puolessa tunnissa.

Hakunilasta on muodostumassa loistavien liikenneyhteyksien ja palveluiden ansiosta yksi Vantaan vetovoimaisimmista keskuksista.

Tutustu Vestan Ihaniin koteihin ja ihastu Hakunilan moderniin tunnelmaan!

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1-2h + kt + (s ) parveke
Liiketiloja: 3
Pinta-ala: 22,5m2 - 38,5 m2
Osoite: Raudikkokuja 1A, 01200 Vantaa
Asuntoja: yht. 40 asuntoa
Arv. valmist.: 2022

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Tuomas Majuri Myyntipäällikkö, KTK PK-seutu 044 991 6571 tuomas.majuri@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta