fbpx

Asunto Oy Vantaan Viola

Vantaa, Rekolanmäki

Rekolan juna-asema 900 metrin päässä
Autolla Helsinki-Vantaan lentokentälle 15 min
Autolla Tikkurilan keskustaan 10 min

Asunto Oy Vantaan Viola nousee uudistuneen Rekolanmäen idyllisiin ja vehreisiin maisemiin. Nämä Ihanat kodit ovat erinomaisten kulkuyhteyksien ja monipuolisten palveluiden ääressä. Viola on loistava kohde myös asuntosijoittajalle, sillä Rekolan juna-asemalta matkustat sujuvasti päärataa pitkin Helsingin keskustaan vain alle puolessa tunnissa. Kävelyetäisyyden päässä uudesta kodista sijaitsevat muun muassa päivittäistavarakaupat ja huoltoasemat, kahvilat ja ravintolat, päiväkodit ja koulut sekä Peijaksen sairaala.

Violan Ihanat kodit ovat ihastuttavan avaria ja valoisia, tarjoten modernin asumisen ylellisyyttä parhaimmillaan. Tavallista suurempi huonekorkeus yhdistettynä kookkaisiin ikkunoihin tekee asunnoista ilmavia ja todella viihtyisiä. Pintamateriaalit ja kalusteet ovat huolellisesti valittuja sekä erittäin laadukkaita. Vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta erillisiä pattereita ei tarvita, mikä luo edellytykset sisustaa koti vapaasti ja oman mielen mukaan.

Kaikissa kodeissa on oma parveke tai asuntopiha ja terassi. Huonekorkeus on jopa yli 4 metriä, ja useissa asunnoissa on käytännöllinen parvi, joka luo ylellistä loft-tunnelmaa ja antaa lisää tilaa asumiselle. Talon ullakolta löytyy ylellinen saunaosasto kerhotiloineen ja parvekkeineen.

Varaa oma Ihana kotisi Vantaan Violasta ottamalla yhteyttä myyjäämme!

 

  • Kaikissa asunnoissa on oma parveke tai terassipiha

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Vuokra

Huoneluku: 1–3 h + kt (+ s, parvi)

Pinta-ala: 21,5–62 m2

Osoite: Lipstikkakuja 7, 01400 Vantaa

Asuntoja: 30

Arv. valmist.: Syksy 2023

Joona Korkala Myyntipäällikkö, KTM, Espoo Soita tai laita Whatsappia 040 141 7217 joona.korkala@t2h.fi

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2h:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Rauhallinen sijainti kattavien palveluiden ja hyvien yhteyksien äärellä

Lähialueen palvelut: 1 km
Tikkurilan keskustan palvelut: 7 km - junalla vain 7 min
Lähin bussipysäkki: 300 m
Lähin juna-asema: 900 m

3 km säteellä

Päiväkoteja: 9 kpl
Peruskouluja: 6 kpl
Ruokakauppoja: 6 kpl

Rekolanmäki puhkeaa kukkaan ja uudistuu entisestään alueelle rakentuvan Elmon urheilupuiston, uuden lähikaupan sekä uuden Ihanan Vantaan Violan myötä. Rekolanmäessä todella viihtyy, sillä alue on kaunista, viheriöivää ja idyllistä. Jäljittelemätön tunnelma syntyy alueen lukuisista puistoista sekä Rekolanpuron ja Keravanjoen luonnonläheisistä miljöistä, jossa on ilo liikkua. Olitpa etsimässä uutta omaa kotia tai järkevää sijoituskohdetta, Violassa nautitaan asumisesta rauhallisen päättyvän tien päässä, raikkaassa puistomaisemassa.

Ulkoilun lisäksi Rekolanmäessä on yllin kyllin muitakin harrastusmahdollisuuksia: lähistöltä löydät esimerkiksi skeittiparkin, koirapuistoja sekä sisä- ja ulkokuntosalit – unohtamatta aivan kotisi naapuriin rakentuvaa uutta Elmon urheilupuistoa, joka palvelee mainiosti niin pallopelejä, jääkiekkoa ja luistelua kuin uintiakin harrastavia.

Viola on erinomainen valinta lapsiperheille, jotka haluavat löytää mutkattomasti sujuvaa arkea tarjoavan, viihtyisän ja kaikin puolin Ihanan kodin. Alueen rauhallisuus sopii hienosti perheen pienimpien varttumisympäristöksi ja läheiset koulut ja päiväkodit tekevät lapsiperheen elämänmenosta hyvin toimivaa. 

Vantaan Violasta on hyvät liikenneyhteydet joka suuntaan, ja keskeiset pääliikenneväylät kulkevat läheltä. Liikkuminen onkin vaivatonta, ja niin Tikkurilan keskusta, Rekolan keskuksen palvelut kuin Helsinki ovat helposti saavutettavissa. Violassa on Ihania koteja kaikille, jotka toivovat itselleen ihastuttavaa ja ripauksella ylellisyyttä varustettua asuntoa kohtuullisella hinnalla – unohtamatta hyvää sijaintia ja kattavia palveluita. 

Ota yhteyttä, niin varataan sinulle oma, Ihana koti Vantaalta!

 

Ota yhteyttä

Vastikkeet ja muut kustannukset

Hoitovastike 6,32 € / m2

Vesimaksu 20 € / hlö / kk (tasataan kulutuksen mukaan)

Autopaikan hoitovastike 10,27 €

Tontin vuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Kaikki vastikkeet ovat arvioita.

Lisätiedot ja esittelyt

Joona Korkala Myyntipäällikkö, KTM, Espoo Soita tai laita Whatsappia 040 141 7217 joona.korkala@t2h.fi