fbpx

Kerrostalokohde Sarvvikiin

Tulossa

Kerrostalokohde Sarvvikiin

Kirkkonummi

Kerrostalot

Rakennamme Ihania koteja merelliseen Sarvvikiin Kirkkonummelle lähelle Espoon runsaita palveluita ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Täällä asut upeiden ulkoilumaastojen ääressä, ja Sarfvikin golf-kenttä löytyy aivan kotikulmilta. Kirkkonummella on merellinen ja maalaismainen tunnelma, sekä kaunis luonto. Kaupungista löytyy hyviä harrastusmahdollisuuksia moneen lähtöön.

Ihana koti on asunto, jossa erityistä on valoisuus ja avaruus, jotka syntyvät tavanomaista korkeammasta huonekorkeudesta ja suurista ikkunoista. Asumisen ihanuuden täydentävät tyylikkäät ja toimivat tilaratkaisut sekä modernit materiaalit ja varusteet.

Sarvvikin kohteeseen tulee mm. Ihania parviasuntoja ja jopa 4 metrin huonekorkeus. Osasta asunnoista avautuu näkymät viereiselle koko Suomen halutuimmalle golf-kentälle.

Sarvvikista on loistavat kulkuyhteydet monipuolisten palvelujen äärelle: Länsiväylää pitkin ajat esimerkiksi Espoon kauppakeskus Iso-Omenaan vain 10 minuuttia.Kirkkonummelta on matkaa Helsinkiin noin 20 kilometriä. Kirkkonummi lukeutuu Helsingin joukkoliikenteen alueeseen, joten Kirkkonummen matkakortti käy maksuvälineenä HSL-alueen busseissa, junissa sekä metrossa että raitiovaunuissa. Junalla pääsee Helsinkiin puolessa tunnissa ja bussilla 45 minuutissa!

Liity ennakkovaraaja listallemme niin kuulet ensimmäisenä kun nämä Ihanat kodit on varattavissa!

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1–4 h + kt (+ s + parvi)
Pinta-ala: Tulossa
Osoite: Heinäkedontie 5, 02390 Sarvvik
Asuntoja: Tulossa
Arv. valmist.: 2023

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Karri Heinonen Myyntipäällikkö, KTM PK-seutu 040 070 0569 karri.heinonen@t2h.fi Soita

Oskar Nurmio Asuntomyyjä KTK 040 5442778 oskar.nurmio@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta