fbpx

Tulossa Ihania koteja Espoon keskukseen

Tulossa

Tulossa Ihania koteja Espoon keskukseen

Espoo

Kerrostalot

Tulossa Ihania kerrostalokoteja Espoon keskukseen!

Espoon keskus sijaitsee nimensä mukaisesti keskellä Espoota. Tästä syystä se onkin jo pitkään toiminut Espoon hallinnollisena keskuksena, mikä on johtanut myös alueen kulkuyhteyksien ja palvelutarjonnan aktiiviseen kehittymiseen. Espoon keskus rakentuu Turku–Helsinki junaradan ympärille, joten liikkuminen ratakiskoja pitkin ei tämän helpommaksi voi muuttua. Matka-aika Helsingin päärautatieasemalle onkin vain noin 20 minuuttia. Junayhteyksiä täydentävät kattava linja-autoverkosto sekä aluetta kehystävät Kehä III ja Turunväylä.

Espoon keskuksen kaupalliset palvelut keskittyvät kahden kauppakeskuksen, Espoontorin ja Entressen, ympärille. Palvelukeskittymästä löydät lähes 100 erilaista toimijaa aina päivittäistavarakaupoista ravintoloihin ja erikoisliikkeistä hyvinvointipalveluihin. Kaupallisia palveluita täydentävät lisäksi julkiset palvelut, kuten terveysasema, kirjasto, päiväkodit ja koulut aina peruskoulusta lukioon ja ammattioppilaitokseen. Vapaa-aika Espoon keskuksessa kuluu mukavasti esimerkiksi työväen opiston kursseilla, uimahallissa polskien, pallopelejä pelaillen tai Espoon keskuspuistossa lenkkeillen.

Espoon keskukseen rakentuvat Ihanat kodit ovat avaria ja valoisia kerrostaloasuntoja. Asunnoissa on tavallista korkeampi huonekorkeus, mikä tekee kodeista neliöitään tilavamman tuntuisia. Asunnot viimeistellään moderneilla materiaaleilla ja varusteilla, jotka tuovat ripauksen luksusta arkeen. Espoon keskuksen kodit rakentuvat uudistuvaan asuinkortteliin, kävelyetäisyydelle palvelukeskittymästä ja juna-asemasta.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kuulet ensimmäisenä lisää Espoon keskuksen Ihanista kodeista!

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: Tarkentuu myöhemmin
Pinta-ala: Tarkentuu myöhemmin
Osoite: Segersveninkatu 8 A, 02770 Espoo
Asuntoja: Tarkentuu myöhemmin
Arv. valmist.: Tarkentuu myöhemmin

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Joona korkala Myyntivastaava, KTK Espoo 040 141 7217 joona.korkala@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta

Espoon keskus

Tutustu alueeseen