fbpx

Tulossa Ihania koteja Järvenpään Pajalaan

Tulossa

Tulossa Ihania koteja Järvenpään Pajalaan

Järvenpää

Kerrostalot

Tulossa Ihania koteja Järvenpään keskusta-alueen tuntumaan, Pajalaan!

Järvenpään Pajala on idyllinen asuinalue aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Puistoalueiden kehystämä Pajala tarjoaa viihtyisän ja eloisan asumisympäristön, jossa arjen palveluiden ja vapaa-ajan aktiviteettejen tarjonta on yltäkylläinen sekä liikenneyhteydet ovat ensiluokkaisia. Naapuristasi löydät esimerkiksi useita supermarketteja, päiväkoteja ja kouluja. Alueen suosituimpiin kohteisiin lukeutuvat esimerkiksi Järvenpään jäähalli ja uimahalli, lukuisat sisä- ja ulkoliikuntapaikat sekä laajat puistoalueet aktiviteetteineen. Tuusulanjärven virkistävät laineetkin löytyvät kesäpäivänä vain parin kilometrin päästä.

Pajalasta on helppo kulkea moneen suuntaan niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla. Järvenpään rautatieasemalle kävelet alle 15 minuuttia ja junalla hurautat mukavasti pääkaupunkiin alle puolessa tunnissa. Kattavan linja-autoverkoston ansiosta myös lähiseudulla liikkuminen on sujuvaa. Omalla autolla liityt valtatie E75:lle alle 10 minuutissa, minkä ansiosta ajoaika esimerkiksi lentokentälle tai Vantaan palveluiden äärelle on myös alle puoli tuntia.

Pajalan Ihanat kodit kohoavat seitsemän kerroksen korkeuteen tarjoten upeat näkymät kaupungin yli. Kaikki Pajalan asunnot ovat avaria ja valoisia, moderneja kerrostaloasuntoja, joissa huonekorkeus kohoaa lähes 3 metriin. Tyylikkäissä loft-henkisissä parviasunnoissa asukkaat saavat nauttia jopa yli 4 metrin huonekorkeudesta! Kaikkien asuntojen ihanuutta täydentävät huolellisesti valitut materiaalit, fiksusti suunnitellut pohjaratkaisut sekä oma tilava parveke. Osassa asunnoista ripauksen luksusta arkeen tuo lisäksi upea lasiseinäinen sauna.

Pajalassa elät sujuvaa arkea yltäkylläisen palvelutarjonnan äärellä, mutta kuitenkin lähellä luontoa ja osana lämminhenkistä, yhteisöllistä pienkaupungin tunnelmaa. Tutustu tarkemmin Ihaniin koteihimme Pajalassa!

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1–3(4) h + kt + parveke (+ s) (+ parvi)
Liiketiloja: 1
Pinta-ala: Tarkentuu myöhemmin
Osoite: Pajalantie 23, 04410 Järvenpää
Asuntoja: 28 + 35
Arv. valmist.: Tarkentuu myöhemmin

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Tuomas Majuri Myyntipäällikkö, KTM PK-seutu 044 991 6571 tuomas.majuri@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta