fbpx
Tulossa

Tulossa Ihania koteja Kauniaisiin!

Kauniainen

500 m Granin kauppakeskukseen
Junalla Helsingin keskustaan alle 20 min
Autolla Helsingin keskustaan 25 min

Kauniainen on pääkaupunkiseudun helmi

T2H rakentaa Ihania koteja haluttuun ja asuinpaikkana arvostettuun Kauniaisiin. Pääkaupunkiseudun keskellä sijaitseva ihastuttava kunta on pinta-alaltaan Suomen pienin, ja tunnettu alun perin puutarha- ja huvilakaupunkina. Nykyään Kauniainen tarjoaa kuitenkin kattavat kaupunkimaiset palvelut. 

Kauppoihin, kouluihin ja päiväkoteihin ei ole pitkä matka Kauniaisten Ihanissa kodeissa asuessa. Kauniaisten keskusta ja kauppakeskus Grani ovat vain vajaan kilometrin päässä omalta kotiovelta. Helsingin keskustakin on helposti tavoitettavissa sujuvaa julkista liikennettä tai omaa autoa käyttäen; matka sinne vie esimerkiksi junalla vain parikymmentä minuuttia.

Aktiivisesta elämäntyylistä pitävät viihtyvät Kauniaisissa, sillä alueen luonnonläheisyys, kauniit maisemat ja verrattomat ulkoilumahdollisuudet Kasavuoren puistossa ja Gallträsk-järven rannalla maittavat vuodenajasta riippumatta. Kauniainen tarjoaa reilusti myös muita harrastusmahdollisuuksia.

Ihanaan kotiin ihastuu joka päivä uudelleen

Kauniaisten Ihanat kodit ovat valoisia, avaria ja moderneja. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja parvellisissa asunnoissa jopa yli 4 metrin huonekorkeus yhdistettynä huolellisesti viimeisteltyyn kokonaisuuteen tuovat ylellisyyttä asumiseen. 

Jokaisessa Ihanassa kodissa on lasitettu parveke. Lisäksi osassa huoneistoja on lisätilaa tuova loft-henkinen parvi ja upea lasiseinäinen sauna. Pohjakerroksen asunnoissa asuvia ilahduttaa upea asuntopiha.

Ihanasta kodista on helppo sisustaa juuri sellainen kuin haluat, sillä pääset valitsemaan pintamateriaalit ja saat muutenkin sisustamiseen vapaat kädet vesikiertoisen lattialämmityksen poistaessa pattereiden tarpeen. Nautit muutenkin fiksusti suunnitellusta pohjaratkaisusta, joka ottaa kaiken irti neliöistä.

 

  • Kaikissa asunnoissa on oma parveke tai terassi ja piha

Tyyppi:  Kerrostalot

Tontti: Valinnainen vuokratontti

Huoneluku: 1–4h+kt (+s+vh+wc+parvi)

Pinta-ala: 30-90m2

Osoite: Helsingintie 10, Kauniainen 02700

Asuntoja: 20

Arv. valmist.: 2025 alkuvuosi

Joona Korkala Myyntipäällikkö, KTM, Espoo Soita tai laita Whatsappia 040 141 7217 joona.korkala@t2h.fi

Liity ennakkovaraajalistalle ja saat kuulla ensimmäisenä uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi!

Liity ennakkovaraajalistalle

Haluatko nähdä T2H:n Ihanat kodit omin silmin?

Järjestämme asuntoesittelyitä T2H:n kodeista, joissa pääset näkemään Ihanat kodit itse. Katso tarkemmat esittelyajat Asuntoesittelyt-sivulta, tai ota yhteyttä myyjäämme ja voit varata henkilökohtaisen esittelyajan silloin kun sinulle parhaiten sopii!

Ota yhteyttä

Lisätiedot ja esittelyt

Joona Korkala Myyntipäällikkö, KTM, Espoo Soita tai laita Whatsappia 040 141 7217 joona.korkala@t2h.fi