fbpx

Tulossa Ihania koteja Vermonniittyyn

Tulossa

Tulossa Ihania koteja Vermonniittyyn

Espoo

Kerrostalot

Tulossa Ihania koteja Espoon Leppävaaraan, Vermonniityn kasvavalle, kehittyvälle ja elämänmakuiselle asuinalueelle!

Vermonniitty sijaitsee Espoon itäpuolella, Leppävaaran suuralueella. Asuinalue sijoittuu alueen nimeä kantavan Suomen keskusraviradan ja Talin puistoalueen länsipuolelle, aivan Leppävaaran palvelukeskittymän tuntumaan. Tuoreessa asemakaavassa alueelle on mahdollistettu uusien asuintalokortteleiden, palveluiden ja puistoalueiden kehitys. Kehityksen myötä Vermonniitty tuleekin tulevaisuudessa olemaan yksi Espoon houkuttelevimmista asuinalueista, jossa runsas julkinen ja kaupallinen palvelutarjonta on kävelyetäisyydellä kotioveltasi. Palvelutarjonnan yltäkylläisyyttä lisää myös kivenheiton päässä sijaitseva kauppakeskus Sello lähes 200 liikkeensä voimin.

Myös kulkuyhteydet Vermonniityssä ovat erinomaiset niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla: junamatka läheisiltä Leppävaaran ja Mäkkylän asemilta Helsingin päärautatieasemalle kestää vain 10 minuuttia, eikä varttia enempää matkaan kulu omalla autollakaan. Alueen ohittavat niin Kehä I, Vihdintie kuin Turunväylä, joiden ansiosta Vermonniitystä on helppo matkata moneen suuntaan.

Vaikka Vermonniitty sijaitseekin keskellä aktiivisinta metropolialuetta, löytyvät Laajalahden idylliset merimaisemat vain noin kilometrin päästä. Alueen itä- ja eteläpuolta kehystävä Helsingin kaupunkiin kuuluva Talin laaja puistoalue tarjoaakin monipuolisia mahdollisuuksia aktiiviseen ajanviettoon, esimerkiksi frisbeegolfin, koiraharrastusten, pallopelien, lenkkeilyn tai golfin parissa.

Vermonniityn Ihanat kodit ovat avaria ja valoisia kerrostaloasuntoja, joissa on tavallista korkeampi huonekorkeus ja suuret ikkunat, toimivat pohjaratkaisut sekä tarkkaan valitut materiaalit ja varusteet. Kaikissa asunnoissa moderni avokeittiö on osa avaraa oleskelutilaa, joka jatkuu luonnollisesti suurelle parvekkeelle. Tilavan kylpyhuoneen materiaalit ovat laadukkaita ja tyylikkäitä, ja osassa asunnoista kylpyhuoneen ylellisyyden viimeistelee upea lasiseinäinen sauna. Ihanissa kodeissa on rajattomat sisustusmahdollisuudet – kiitos vesikiertoisen lattialämmityksen, jonka ansiosta erillisiä pattereita ei tarvita. Osassa asunnoista lisää mahdollisuuksia tarjoaa myös näyttävä loft-henkinen parvi, jonka ansiosta huonekorkeus kohoaa jopa 4 metriin.

Tutustu Vermonniityn idylliseen asuinalueeseen ja pysy kuulolla, sillä nämä Ihanat kodit viedään käsistä!

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1–3(4) h + kt + parveke (+ s) (+ parvi)
Pinta-ala: 22,5–67,5 m²
Osoite: Anna Sahlstenin katu 6, 02600 Espoo
Asuntoja: 53
Arv. valmist.: 2023

Tässäkö teidän uusi Ihana koti?

Ota yhteyttä

Suuret ikkunat tekevät kodeistamme erityisen valoisia.


Kodeissamme on aina tavanomaista korkeammat huoneet.


Lattialämmitys mahdollistaa erilaiset sisustusratkaisut.


Huolellisesti käytetyt neliöt luovat enemmän elintilaa.
Ota yhteyttä

Joona korkala Myyntivastaava, KTK Espoo 040 141 7217 joona.korkala@t2h.fi SoitaOlen kiinnostunut kohteesta

Vermonniitty

Tutustu alueeseen