Ihania koteja: asunto Freija A54

Kotisi sisustusvalinnat

  Me T2H:ssa suunnittelemme ja rakennamme viihtyisää ja toimivaa asumista – Ihania koteja. Meille on tärkeää, että tulet viihtymään kodissasi.

  Olemme koonneet jokaiseen kohteeseemme valmiita sisustusvaihtoehtoja. Voit valita mieleisesi materiaalit, kalusteet ja varusteet asuntosi myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista. Tutustu rauhassa vaihtoehtoihin ja valitse oman kotisi tyyliin parhaiten sopivat ratkaisut. Esittelemme kaikki asuntosi hintaan kuuluvat sisustusvaihtoehdot kohteen sisustusesitteessä. Löydät sen kohteen kotisivulta.   

  Kotisi lopulliset yksityiskohdat määritellään myyntiasiakirjoissa. Pyydämme sinua tutustumaan huolellisesti myyntiasiakirjoihin ja vahvistettuihin suunnitelmiin kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä.

  sisustus1

  Keittiöön voit valita mieleisesi kalusteet myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista.

  Kun olet varannut asunnon ja allekirjoittanut kauppakirjan, saat linkin sisustusvalintalomakkeeseen. Esittelemme samalla sinulle myös muita perushintaan kuuluvia materiaaleja, kalusteita ja laitteita. Ilmoitamme sisustusvalintalomakkeessa tärkeät määräpäivät, joihin mennessä valinnat on tehtävä. Valinnat ja päivämäärät ovat sitovia. Mikäli valintoja ei ole tehty määräpäivään mennessä, T2H valitsee materiaalit, eikä myöhemmin esitettyjä toiveita voida enää toteuttaa.

  Huomaathan, että rakentamisen aikana joidenkin materiaalien, koneiden tai laitteiden tyyppi voi rakentajasta riippumatta muuttua toiseksi, esimerkiksi uudemmaksi samantasoiseksi malliksi. Tästä ei aiheudu sinulle kustannuksia.

  Mahdolliset lisä- ja muutostyöt

  Halutessasi voit teettää uuteen asuntoosi lisä- ja muutostöitä rakentamisaikataulun niin salliessa. Jos haluat vakiovaihtoehdoista poikkeavia materiaaleja ja laitteita, voit kertoa niistä sisustusvalintalomakkeessa.

  Ilmoitamme sisustusvalintalomakkeessa päivämäärän, johon mennessä sinun on esitettävä muutostoiveesi. T2H toteuttaa kaikki asuntosi mahdolliset lisä- ja muutostyöt. Et voi rakennusaikana itse hankkia ja asentaa materiaaleja, kalusteita ja varusteita, etkä teettää rakennustöitä muilla urakoitsijoilla turvallisuus- ja vastuukysymysten vuoksi.

  Kun olemme saaneet muutostoiveesi, olemme sinuun yhteydessä ja kartoitamme yhdessä muutostoiveesi. Saat kirjallisen tarjouksen toivomistasi lisä- ja muutostöistä.  

   

  Voit valita keittiöön mieleisesi materiaalit myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista.

  Ota yhteyttä

  Kaikissa materiaalivalinnoissa ja muutostöissä sinulle antaa lisätietoja T2H:n asiakasvastaava.

  Otathan yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai asiasi muuten koskee tulevan kotisi sisustusvalintoja.
  Asiakasvastaavan yhteystiedot saat kaupanteon yhteydessä.

  Kylpyhuoneeseen voit valita mieleisesi materiaalit, kalusteet ja varusteet myyntihintaan sisältyvistä vaihtoehdoista.

  Vinkkejä sisustukseen

  Teetämme kohteistamme havainnekuvia ja stailaamme jokaiselle kohteelle vähintään yhden esittelyasunnon. Ihana koti -osiossa voit  tutustua kohdevideoihin ja selailla kohteiden sisustusesitteitä. Katso ja ihastu! >>

  Rakennamme Ihania koteja hyvien yhteyksien ja monipuolisten palveluiden ääreen. Tutustu asuinalueisiin pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla.