fbpx

Löydä Ihana koti Lamminrahkan parhaalta paikalta!


Löydä loistava sijoitusasunto Lamminrahkan parhaalta paikalta!

Kangasalan Mesin Ihanat kodit rakennetaan uudelle Lamminrahkan alueelle aivan Tampereen rajan tuntumaan. Lamminrahkan alue on liikenneyhteyksiltään erinomainen ja alueelle on tulossa loistavat nykyaikaiset palvelut. Uusi, urbaani ja kehittyvä Lamminrahka tarjoaa loistavat mahdollisuudet asuntosijoittajalle, katso tuottolaskelma alta.

Esimerkki vuokratuottolaskelmasta

Laskelmat on tehty Mesin 2.kerroksen 22m2 asunnosta

Asunnon lähtötiedot

Myyntihinta 29 033,37 €
Velaton hinta 96 777,90 €
varainsiirtovero 1 935,56 €

4 vuoden lyhennysvapaan ajan, nykyisellä korkotasolla

Vuokra-arvio 520,00 €
Rahoitusvastikearvio -55,05 €
Hoitovastikearvio -99,00 €

Kassavirta kuukaudessa 365,95 €
Kassavirta vuodessa 4 391,40 €

Oman pääoman tuotto 14,18 %
Sijoitetun pääoman tuotto 4,45 %

Yhteydet Tampereen keskustaan ovat erinomaiset, noin 15 minuuttia autolla sekä 25 minuuttia pyörällä. Tampereen joukkoliikenteen bussit kulkevat vierestä ja Lamminrahkaan on raitiotievaraus TAYS:lta Koilliskeskuksen ja Risson kautta. Alueelle on varattu paikat kahdelle pysäkille.

  • Tampereen keskustaan 15 minuuttia
  • TAYS:siin 10 minuuttia
  • Bussit kulkevat oven edestä, katso 2023 linjakartta tästä
  • Linnainmaan palveluiden ääreen vain 5 minuuttia

Mesin kotien lähelle valmistuu keväällä 2023 koulukeskus, jonne lasten kulkeminen on turvallista ja sujuvaa. Päivittäistavarakaupat ovat myös lähellä ja koulukeskuksen viereen on tulossa liikuntapuisto. Lamminrahkan pääkadun varrelle tulee lukuisia kivijalkakauppoja. Aktiivinen ympäristö tarjoaa kattavat harrastusmahdollisuudet. Lamminrahka on alusta asti suunniteltu helpoksi liikkua pyöräilijöille ja lenkkeilijöille leveine kevyen liikenteen väylineen ja pyöräparkkeineen.

Mesin asunnoista tekee haluttuja niiden ainutlaatuisen korkeat huoneet, jotka oleskeluparvellisissa asunnoissa kohoavat jopa 5 metriin. Kodeissa on myös suuret ikkunat, joten asunnot ovat tavattoman avaria ja valoisia. Fiksujen pohjaratkaisujen ja vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta jokainen neliö on tehokkaasti käytössä ja sisustaminen on vaivatonta. Jokaisella kodilla on myös oma parveke tai piha, ja osassa asuntoja on parvi tai jopa 2 metriä korkea oleskeluparvi, joka luo huikeaa loft-tunnelmaa. Suuressa osassa Mesin koteja on myös ylellinen, lasiseinäinen sauna.

Asunto Oy Kangasalan Mesin Ihanissa kodeissa yhdistyvät kaikki loistavan sijoitusasunnon parhaat puolet: uuden asunnon helppous ja vaivattomuus, 4 vuoden lyhennysvapaa yhtiölainalle, loistava sijainti uudella Lamminrahkan alueella sekä ainutlaatuisuudessaan erottuva Ihana koti. 

Ihana koti on helppo vuokrata ja siellä viihdytään. Varaa asunto Lamminrahkan parhaalta paikalta! 

Tyyppi: Kerrostalot
Huoneluku: 1–3 h + kt (+ s) (+ parvi)
Pinta-ala: 22,0–71,5 m2
Osoite: Rissonkatu 54, 36100 Kangasala
Asuntoja: 47

Liity ennakkovaraajalistalle

“Olen vakuuttunut, että Lamminrahka tarjoaa paljon potentiaalia asuntojen arvonnousulle tulevaisuudessa.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Simo Nuolemo
040 624 8440
simo.nuolemo@t2h.fi