fbpx

Löydä loistava sijoitusasunto Nokialta


Asunto Oy Nokian Serenitassa on kaikki kaipaamasi: hyvät palvelut, kaupunkimainen asuminen, monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja kauniiden vesistöjen koristamat luontomaisemat. Todella Ihanien kotien kohde rakennetaan aivan Nokian keskustaan, hyvien kulkuyhteyksien päähän Tampereelta, joten kaikki arjen monipuoliset palvelut niin Nokialla kuin Tampereella ovat helposti ulottuvillasi.

Serenita on erinomainen kohde myös asuntosijoittajalle, joka etsii laadukkaita, arvonsa säilyttäviä ja asukkaiden keskuudessa arvostettuja asuntoja. Urbaani ja vehreä Nokia on vetovoimainen ja viihtyisä, kerrassaan oivallinen kaupunki asuntosijoittajalle – katso tuottolaskelma alta.

Esimerkki vuokratuottolaskelmasta

Laskelmat on tehty Serenitan 2.kerroksen 21,5m2 asunnosta

Asunnon lähtötiedot

Myyntihinta 28 751,04 €
Velaton hinta 95 836,80 €
varainsiirtovero 1 916,74 €

4 vuoden lyhennysvapaan ajan, nykyisellä korkotasolla

Vuokra-arvio 520,00 €
Rahoitusvastikearvio -75,04 €
Hoitovastikearvio -101,05 €

Kassavirta kuukaudessa 343,91 €
Kassavirta vuodessa 4 126,92 €

Oman pääoman tuotto 13,46 %
Sijoitetun pääoman tuotto  / vuokratuotto 5,14%

 

Simo Nuolemo Asuntomyynti, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi Soita tai laita Whatsappia 040 624 8440 simo.nuolemo@t2h.fi Soita


Urbaania asumista ja hyviä palveluita luonnon lähellä

Kattava palvelutarjonta, ravintolat ja erikoisliikkeet, erinomaiset kulkuyhteydet sekä runsaslukuiset aktiviteetit houkuttelevat Nokialle jatkuvasti uusia asukkaita. Lapsiperheiden arkea helpottavat kävelyetäisyydellä sijaitsevat päiväkodit ja koulut.

Yhteydet Tampereen keskustaan ovat sujuvasti toimivat, lähimmälle bussipysäkille on vain muutaman minuutin kävelymatka ja siltä pääsee useita kertoja tunnissa Tampereen keskustaan. Alle 10 minuutin kävelymatkan päässä on linja-autoaseman lisäksi rautatieasema, josta kulkee junia tihein välein Tampereelle.

  • Tampereen keskustaan junalla: 15 minuuttia.
  • Tampereen keskustaan linja-autolla: 20 minuuttia.
  • Tampereelle helposti myös pyörällä, Pyhäjärven rantojen pyöräilyreittejä pitkin.
  • Nokian lukuisat, monipuoliset palvelut aivan Serenitan tuntumassa.

Nokia on noin 35 000 asukkaan eläväinen kaupunki Tampereen länsipuolella ja tunnettu viihtyisyydestään. Nokialla kaupunkiasumisen parhaat puolet yhdistyvät luonnonläheisyyteen, sijoittuuhan Nokian keskusta suurimmaksi osaksi idyllisen Poutunpuiston alueelle.

Asunto Oy Nokian Serenitan Ihanissa kodeissa yhdistyvät kaikki arvonsa säilyttävän ja tuottoisan sijoitusasunnon parhaat puolet: uuden asunnon helppous ja vaivattomuus, neljän vuoden lyhennysvapaa yhtiölainalle, loistava sijainti Nokialla, aivan Tampereen kupeessa, sekä asujaansa päivittäin ihastuttava Ihana koti.

Ihana koti on järkevä sijoitus, sillä se on helppo vuokrata ja sieltä ei ole asunnon viihtyisyyden ansiosta kenelläkään kiire muuttaa pois. Varaa nyt Ihana koti Nokialta, hyvien palveluiden läheltä ja keskeltä kaunista Tampereen seudun järviluontoa.

Tyyppi: kerrostalot
Huoneluku: 1–3 h + kt (+ s) (+ parvi)
Pinta-ala: 21,5–64 m2
Osoite: Poutuntie 4, 37100 Nokia
Asuntoja: 32

Tutustu Serenitan koteihin ja varaa omasi!

Liity ennakkovarajaalistallemme, kun haluat kuulla ensimmäisenä uusista kohteistamme sekä mahdollisuuden varata asuntoja ennen muita!

Liity ennakkovaraajalistalle