fbpx

Ihana koti keskellä kauneinta luontoa, pääkaupungin kupeessa on loistava sijoitus!


Sipoon Söderkullasta löydät todella kiinnostavan sijoituskohteen

Asunto Oy Sipoon Välke tarjoaa paljon parasta. Sipoon Söderkulla on alueena kerrassaan ihastuttava ja sen upeissa maisemissa asuu enemmän kuin mielellään. Maaseutumaisessa, kauniin luonnon koristamassa ympäristössä aistii vanhan kulttuurimiljöön, jossa riittää charmia ja lumovoimaa. Silti Helsinkiin on vain puolen tunnin matka. Näin pääkaupungin monipuoliset palvelut ovat aina helposti tavoitettavissa.

Sipoon Välke sopii yhtälailla luonnossa mieluusti liikkuville kuin pääkaupunkiseudun erilaisista aktiviteeteista nauttiville. Söderkullaan vuoden 2023 syksyn kuluessa valmistuvat  Ihanat kodit ovatkin ainutlaatuisen onnistunut valinta heille, jotka haluavat yhdistää nämä kaksi elämäntyyliä. 

Sipoon Välkkeen Ihaniin koteihin ja oheiseen asunnon tuottolaskelmaan kannattaakin ehdottomasti tutustua, kun haussa on asuntosijoitus, johon on todella tyytyväinen.

Esimerkki vuokratuottolaskelmasta

Laskelmat on tehty Asunto Oy Sipoon Välkkeen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevasta 24 m2 asunnosta.

Asunnon lähtötiedot

Myyntihinta 30 899,88€
Velaton hinta 102 999,60€
Varainsiirtovero 2 059,99€

4 vuoden lyhennysvapaan ajan, nykyisellä korkotasolla

Vuokra-arvio 560,00€
Rahoitusvastikearvio -56,10€
Hoitovastikearvio -117,60€

Kassavirta kuukaudessa 386,30€
Kassavirta vuodessa 4635,60€

Sijoitetun pääoman tuotto/ vuokratuotto 5,05%
Oman pääoman tuotto 14,06%

Tuomas Majuri
Tuomas Majuri Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 044 991 6571 tuomas.majuri@t2h.fi Soita


Ihana koti keskellä kauneinta luontoa, pääkaupungin kupeessa on loistava sijoitus!

Välkkeen asukkaat pääsevät nauttimaan päivittäin kotinsa ympärillä levittäytyvästä upeasta luonnosta sekä vain noin puolen tunnin matkan päässä olevan Helsingin palveluista, aktiviteeteista ja harrastusmahdollisuuksista. 

Sipoon Söderkullan taajamakeskuksen palvelut ovat noin puolentoista kilometrin päässä, ja matka sinne taittuu sukkelasti pyöräillen tai vaikka kaikessa rauhassa kävellen. Söderkullasta löytyvät hyvät peruspalvelut, joilla arki hoituu mukavasti: useita ruokakauppoja, apteekki, huoltoasema, koulut ja päiväkoti. Taajamakeskuksessa on myös urheilukenttiä, skeittipuisto ja frisbeegolfrata.

Yhteydet Helsinkiin onnistuvat omalla autolla sekä julkisen liikenteen linja-autokyydeillä. Linja-autojen vuorovälit ovat tiheät, minkä ansiosta julkisen liikenteen käyttäminen on sujuvaa.

Helsingin keskustaan autolla noin puoli tuntia. Söderkullan palvelut kävelymatkan päässä.

Välkkeen kodeissa nauttii jokaisesta päivästä. Yli kolmen metrin korkuisista ikkunoista tulviva valo ja laajoista näkymistä välittyvä avaruuden tunne hellii näissä Ihanissa kodeissa asuvia. Todella toiminnallisiksi suunnitellut pohjaratkaisut helpottavat arkea ja tekevät kodin jokaisen neliön järkevän käytön helpoksi. Kun kokonaisuus kruunataan moderneilla materiaaleilla ja varusteilla, on todellakin kyseessä Ihana koti.

Asunto Oy Sipoon Välke on erinomainen kohde asuntosijoittajalle. Aivan pääkaupungin tuntumassa levittäytyvä, kauniista luonnostaan tunnettu Sipoo on houkutteleva asuinpaikka, jossa riittää vetovoimaa. 

Ihanat kodit tarjoavat viihtyisinä, toiminnallisina ja helposti vuokrattavina asuntosijoittajalle kaiken, mitä voi toivoa: arvonsa säilyttävän ja tuottoisan kohteen, joka on uutuutensa ja vaivattomuutensa ansiosta kiinnostava niin vuokraisännälle kuin vuokra-asuntoa etsiville. 

Sipoon Välke muodostuu poikkeuksellisen herkulliseksi kohteeksi, kun kokonaisuuteen lisätään neljän vuoden lyhennysvapaa yhtiölainalle sekä kerrassaan mahtava sijainti, jossa upea Etelä-Suomen luonto saaristoineen yhdistyy Helsingin läheisyyteen.

Tee fiksu siirto ja sijoita Sipoon Välkkeeseen!

Tyyppi: kerrostalot
Huoneluku: 1–4 h + kt (+ s + parvi)
Pinta-ala: 22,0–76,0m2
Osoite: Gneissikaari 16, 01150 Sipoo
Asuntoja: 47
Arv. valmist.: syksy 2023

Liity ennakkovarajaalistallemme, kun haluat kuulla ensimmäisenä uusista kohteistamme sekä mahdollisuuden varata asuntoja ennen muita!

Liity ennakkovaraajalistalle

Tuomas Majuri
Tuomas Majuri Myyntipäällikkö, KTM, PK-seutu Soita tai laita Whatsappia 044 991 6571 tuomas.majuri@t2h.fi Soita