Myytävät asunnot Kangasala


Kangasala - monipuolisia kulttuuri- ja luontoelämyksiä

Kangasala on tunnettu upeasta ja vaihtelevasta luonnostaan. Täällä kauniit harjumaisemat, vehreät metsät sekä sadat lammet ja järvet tarjoavat elämyksiä ympäri vuoden. Ei siis ihme, että Zachris Topelius sai inspiraation kuuluisaan runoonsa Kesäpäivä Kangasalla katseltuaan seudun upeita maisemia. Tärkeimmille harjuille onkin  rakennettu näkötorneja, ja kaupungin alueella on useita retkeilyreittejä.

Kangasala edistää ja tukee myös vahvasti paikallista kulttuuritoimintaa yhdessä eri toimijoiden kanssa. Taiteen perusopetus lapsille ja nuorille tarjoavat mm. Kuvataide- ja käsityökoulu Emil/Siluetti, Käsityökoulu Näpsä sekä Pirkanmaan Musiikkiopiston ja Tampereen Balettiopisto. Vai lähtisitkö opiskelemaan kieliä tai hopeakorujen valmistamista tai kokeilemaan soolosalsaa tai folkjamia kansalaisopistoon?

Rakennamme Kangasalaan valoisia ja moderneja kaupunkikoteja, jotka sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä kauneinta luontoa. Tutustu nyt myytäviin asuntoihimme ja löydä oma Ihana kotisi Kangasalta!

 

 

Ranta-Koivisto - vehreä ja viihtyisä kasvualue

Ranta-Koivisto on Kangasalan vehreä ja viihtyisä asuinalue Tampereen itäpuolella. Rakennamme Ihania koteja kestävän kasvun kaupunkiin, jossa luonto lumoaa 150 järven ja lukemattomien lampien seudulla.

Kirkkojärven ääressä sijaitseva Ranta-Koivisto on asuinalue kätevästi Tampereen kupeessa. Autoileva pääsee vartissa Tampereen keskustaan, jonne vie myös suora bussilinja Kangasalan keskustasta.

Rakennamme tulevan Ihanan kotisi pientalovaltaiselle Ranta-Koiviston alueelle. Tärkeimmät kaupalliset ja kunnalliset palvelut löytyvät Kangasalan keskustasta sekä Lentolan alueelta. Lähimmät koulut ja päiväkodit löytyvät Pikkolasta, alle 1,5 km pyöräilymatkan päässä. Myös lähellä sijaitsevasta Liuksialan koulusta löytyy alakoulu ja päiväkoti. Kangasalan lukiossa opiskellaan uusissa tiloissa Roine-kampuksella. Kangasalan omia palveluita täydentää Tampereen runsas tarjonta.

Asuminen ja arki on sujuvaa, koska reilun 31 000 asukkaan Kangasala tarjoaa monipuoliset kaupalliset ja kunnalliset palvelut. Täältä löytyvät myös vapaa-ajan mahdollisuudet kaikenikäisille liikkujille, kulttuurinystäville ja muusta harrastustoiminnasta kiinnostuneille.