fbpx

Myytävät asunnot Kauniainen


Hyvämaineinen ja haluttu Kauniainen on ihastuttava asuinpaikka

Kauniainen on arvostettu ja haluttu asuinpaikka, joka tunnetaan poikkeuksellisen viihtyisänä, luonnonläheisenä ja pikkukaupunkimaisena, vaikka se sijaitseekin keskellä urbaania pääkaupunkiseutua. Ihastuttava Kauniainen on ollut alun perin puutarha- ja huvilakaupunki, mutta se tarjoaa kuitenkin nykyään asukkailleen kattavat kaupunkimaiset palvelut sekä paljon harrastus- ja aktiviteettimahdollisuuksia. Alueen viehättävät maisemat ja verrattomat ulkoilumahdollisuudet esimerkiksi Kasavuoren puistossa ja Gallträsk-järven rannoilla maittavat vuodenajasta riippumatta. 

Helsingin keskusta lukemattomine palveluineen ja aktiviteetteineen on helposti saavutettavissa sujuvalla joukkoliikenteellä, ja Kauniaisten keskustassa sijaitsevan Granin kauppakeskuksen kattavat palvelut pitävät huolen, että arki on sujuvaa. Kauniaisissa riittää runsaasti ruokakauppoja, erikoisliikkeitä ja mahdollisuuksia nauttia kulttuurista. Kauniainen on myös huomioinut  lapsiperheet palvelutarjonnassaan, ja siksi päiväkodeissa ja kouluissa riittää runsaasti valinnan varaa. Myös alueen rauhallisuus luo mitä parhaimmat puitteet perheen pienimpien varttumisympäristöksi. 

Kauniaisista on erittäin hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan, niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä. Junat ja linja-autot kuljettavat matkalaiset sujuvasti ja nopeasti esimerkiksi Helsingin keskustaan: junamatka pääkaupungin ytimeen käy noin 20 minuutissa. Omalla autolla on puolestaan näppärää liikkua esimerkiksi Valtatie 1:tä pitkin tai Kehä II:ta ja Kehä III:a pitkin eri puolille pääkaupunkiseutua ja Uuttamaata. 

Kun haluat löytää Ihanan kodin hyvien palveluiden ja sujuvien kulkuyhteyksien äärestä, rauhalliselta ja luonnonläheiseltä alueelta, on Kauniainen erinomainen valinta. Keskellä pääkaupunkiseutua  pääset nauttimaan aktiivisesta elämästä, mutta myös pikkukaupunkimaisesta miljööstä ja vehreän kauniista maisemista.  

Kauniaisissa onkin helppoa ihastua omaan Ihanaan kotiinsa joka päivä uudelleen!