fbpx

Myytävät asunnot

Valitse huoneluku

Saatavuus
Valitse tyyppi
Pinta-ala min.
Pinta-ala max.Ihana koti on paikka ihanalle elämälle

T2H:n Ihana koti tarkoittaa valoa ja avaruutta sekä pieniä suunnittelun yksityiskohtia, joilla teemme kodeistamme astetta Ihanampia.

Kodeissamme on aina tavallista suurempi huonekorkeus, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, vesikiertoinen lattialämmitys sekä useimmissa kohteissa myös tilava, lisähuoneen kaltainen parveke. Kaikki asunnot on suunniteltu fiksusti hukkaneliöttömiksi ja huikean valoisiksi ja avariksi. Tilaa löytyy yhdessäololle, omille jutuille, rauhoittumiselle ja harrastuksille.

Kohteistamme löydät myytävät asunnot kaikenlaisille asukkaille kaikkiin elämäntilanteisiin: ensi- tai sijoitusasunnoksi sopivat kompaktit yksiöt ja kaksiot, viihtyisät ja käytännölliset perheasunnot sekä uniikkeja ja tyylikkäitä loft-asuntoja. Ihania koteja nousee parhaillaan Uudellemaalle, Pirkanmaalle sekä nyt myös Varsinais-Suomeen. Tutustu myytäviin ja ennakkovarattaviin koteihin ja ota yhteyttä, niin järjestetään esittelyaika suosikkikohteesi malliasuntoon – nämä kodit on nimittäin koettava paikan päällä!Tutustu viihtyisiin asuinalueisiin

Ihanat kotimme rakennetaan tarkkaan valituille alueille, joissa sujuvat kulkuyhteydet ja monipuoliset palvelut ovat lähellä. Arvostamme aluevalinnoissamme myös luonnonläheisyyttä ja viihtyisyyttä. Huolellisesti valitut asuinalueet yhdistettynä moderneihin asuntoratkaisuihin luovat tarpeitasi vastaavan unelmien kodin!

Tutustu asuinalueisiin