fbpx

Asuntosijoittajalle


 

Asuntosijoittaminen on hyvin ennustettava ja konkreettinen sijoitustapa, joka on helppo aloittaa.

Sopivan sijoitusasunnon valinnassa tulee ottaa huomioon asunnon sijainti ja alueen kysyntä sekä asunnon hinta, koko ja ominaisuudet. Kasvukeskittymään, lähelle palveluita ja hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitsevat asunnot ovat kysyttyjä vuokrakohteita.

Myös vuokrataso uutuuttaan kiiltävässä kodissa on hyvä – etenkin, kun asunto on hyvin suunniteltu. Uudiskohde on sijoitusasunnoksi turvallinen ja huoleton vaihtoehto, jossa ei tarvitse huolehtia lähestyvistä remonteista ja tyhjistä kuukausista.

Ihana koti on huoleton ja tuottoisa sijoitusasunto

 

T2H:n Ihanat kodit rakennetaan aina kysytyille alueille, erinomaisten kulkuyhteyksien varrelle ja lähelle palveluita. Ihana koti tarjoaakin loistavan mahdollisuuden niin ammatti- kuin piensijoittajallekin.

Ihanien kotien modernit materiaalit ja varustelut takaavat ensiluokkaisen asumismukavuuden ja täten vuokralaisen viihtyvyyden. Asuntojen tyylikäs loft-henkinen tunnelma syntyy korkeasta huonekorkeudesta, suurista ikkunoista ja asunnon levyisestä parvekkeesta – unohtamatta näyttävää parvea tai upeaa lasiseinäistä saunaa, jotka täydentävät asumisen ylellisyyden osassa asunnoistamme. Ihana koti on myös kustannuksiltaan edullinen, ekologinen ja huoleton sijoitusasunto.

 

Liity sijoittajalistallemme!

Jos haluat ensimmäisten joukossa tiedon uusista kohteistamme sekä mahdollisuuden varata asuntoja ennen muita,
liity sijoittajalistallemme!

Sijoittajalistalla oleville lähetämme aina ensimmäisenä tietoa uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi. Lisäksi saat varaslähdön asuntojen varaukseen: sijoittajalistalle lähetetään aina VIP-linkki, jonka kautta pääset varaamaan asuntoja jo ennen kuin ne tulevat julkisesti ennakkovarattaviksi. Sijoittajalistalle liittyminen ei sido sinua mihinkään.

Jos etsit tuottoisaa sijoituskohdetta, liity sijoittajalistalle, niin et jää nuolemaan näppejäsi!

Liity sijoittajalistalle

 

Vuokratuottolaskelma

Laskelmat on tehty 37 m2 kaksiosta.

Lähtötiedot
Myyntihinta 55 400 €
Velaton hinta 184 600 €
Tulot ja menot 
Vuokra 835,00 €
Rahoitusvastike -328,95 €
Hoitovastike -147,46 €
Kassavirta 358,59 €
Kassavirta vuodessa 4303,08 €

*Oman pääoman tuotto 7,3 %
*Sijoitetun pääoman tuotto/vuokratuotto 4,4 %
(*varainsiirtoverot huomioitu)
*Laskelmassa ei ole huomioitu asunnon arvonnousua

”Asuntosijoittaminen on hyvin konkreettista
ja parhaimmillaan ylivertainen sijoitusmuoto!”

Kysy lisää Matias Majurilta

040 9618 669
ma­tias.ma­ju­ri(at)t2h.fi

Tutustu myytäviin sijoitusasuntoihimme!

Myytävät asunnot

1 / 3

Asunto Oy Kangasalan Avena

Kangasala

Kerrostalot
Asunto Oy Kangasalan Avena rakentuu uudelle Linkosuonpuiston alueelle Tampereen rajan tuntumaan, Vatialan ja Nattarin monipuolisen palvelukattauksen läheisyyteen. Avenan Ihanat kodit ovat valoisia ja avaria kerrostaloasuntoja, jotka...
Tutustu kohteeseen
2 / 3

Asunto Oy Helsingin Barokki

Helsinki, Pasila

Kerrostalot
Helsingin Barokin Ihanat kodit ovat huolellisesti suunniteltu neliöitään tilavamman tuntuisiksi ja ainutlaatuisen avariksi. Asumisen ihanuutta täydentävät tyylikkäät ja modernit pintamateriaalit sekä varustelut. Jokaisessa Barokin kodissa saat...
Tutustu kohteeseen
3 / 3

Asunto Oy Tampereen Pähkinä

Tampere

Kerrostalot
Ainutlaatuisen avaria ja valoisia Pähkinän asunnoista tekevät tavanomaista korkeampi huonekorkeus ja suuret ikkunat. Ensimmäisen ja ylimmän kerroksen asunnoissa tyylikäs parvi tuo lisää tilaa ja mahdollisuuksia sekä...
Tutustu kohteeseen