fbpx

Miksi Ihana koti on hyvä sijoitusasunto?


Etsitkö sopivaa sijoitusasuntoa? T2H:n Ihanat kodit rakennetaan aina kysytyille alueille, erinomaisten kulkuyhteyksien varrelle ja lähelle palveluita. Ihana koti tarjoaakin loistavan mahdollisuuden niin ammatti- kuin piensijoittajallekin.

Uudiskohde on aina vaivaton ja huoleton sijoitusasunto, jonka kulut ovat hyvin ennakoitavissa. Uutuuttaan kiiltävässä kodissa vuokraodote on usein alueen yleistä tasoa korkeampi ja uudet asunnot ovat helposti vuokrattavissa.

Jatka lukemista niin kerromme, miksi T2H:n Ihana koti on erinomainen valinta sijoitusasunnoksi!

 

Huippusijainti

 

Rakennamme Ihania koteja pääkaupunkiseudulle ja Pirkanmaalle huippusijainnille. Valitsemme aina uusien kohteidemme sijainnin huolellisesti kehittyviltä ja kasvavilta alueilta, joiden tulevaisuuden näkymät ovat hyvät.

Meillä tärkeää on valita kohteellemme sijainti, jossa liikenneyhteydet ovat erinomaiset ja palvelutarjonta on kattava. Arvostamme sijainnissa toimivien julkisten liikenneyhteyksien lisäksi myös mahdollisuutta lähteä helposti matkaan kävellen, pyörällä tai omalla autolla.

Ihanat kodit rakentuvat poikkeuksetta kävelyetäisyydelle arjen peruspalveluista, kuten päivittäistavarakaupoista sekä päiväkodeista ja kouluista. Koska elämä ei ole pelkkää työtä ja opiskelua, arvostamme tonttivalinnoissamme myös luonnonläheisyyttä sekä monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Moni kohteemme rakentuukin liikuntakeskusten ja urheiluhallien välittömään läheisyyteen, sekä joko suurten puistoalueiden äärelle tai esimerkiksi vehreisiin rantamaisemiin.

Korkea laatu ja asumismukavuus

 

Erinomaisen sijainnin lisäksi Ihanat kodit erottuvat korkealla laadulla, nykyaikaisilla ratkaisuilla sekä ainutlaatuisella asumismukavuudella. Ihana koti on uniikki ja viihtyisä koti, jolle on vuokramarkkinoilla varmasti kysyntää.

Kaikissa Ihanissa kodeissa toistuvia elementtejä ovat tavanomaista korkeampi, lähes 3 metristä jopa yli 4 metriin ulottuva huonekorkeus, suuret lattiasta kattoon saakka ulottuvat ikkunat sekä avarat pohjaratkaisut, jossa keittiö ja olohuone yhdistyvät valoisaksi ja monikäyttöiseksi tilaksi. Jokaisessa Ihanassa kodissa on myös oma parveke tai terassi ja piha, mikä ilahduttaa monia tulevia asukkaita.

Ihanien kotien tyylikkään minimalistiset pintamateriaalit ovat ajattomia ja sopivat moneen makuun. Asuntojen lämmitys toteutetaan aina vesikiertoisella lattialämmityksellä, joka mahdollistaa asunnon rajattoman sisustamisen omannäköiseksi.

Osassa Ihanissa kodeissamme asumisen ylellisyyden viimeistelee upea, lasiseinäinen huoneistosauna sekä näyttävä loft-henkinen parvi. Parvelliset asunnot ovat erityisen suuressa kysynnässä, sillä parvi tarjoaa valtavasti lisätilaa ja monipuolisia mahdollisuuksia pieneenkin asuntoon.

 

Hyvät rahoitusehdot ja korkea tuotto

Kohteistamme on aina erinomaiset rahoitusehdot.

Tämä tarkoittaa noin 70% yhtiölainaosuutta ja useita lyhennysvapaita vuosia.

Alla näet esimerkiksi yhden Ihanan kodin vuokratuottolaskelmasta. Kohde on 21 m2 yksiö pääkaupunkiseudulla, jonka hinnassa varainsiirtovero on huomioitu.

Lähtötiedot
Myyntihinta 36 246,00 €
Velaton hinta 120 828,00 €
Tulot ja menot
Vuokra 650,00 €
Rahoitusvastike –71,00 € 
Hoitovastike –106,00 €
Kassavirta 473,00 €
Kassavirta vuodessa 5676,00 €
Tuotto
Oman pääoman tuotto 14,59 %
Sijoitetun pääoman tuotto 5,26 %

Oletko valmis sijoittamaan Ihanaan kotiin?

Jos haluat ensimmäisten joukossa tiedon uusista kohteistamme sekä mahdollisuuden varata asuntoja ennen muita, liity ennakkovarajaalistallemme!

Ennakkovarajaalistalla oleville lähetämme aina ensimmäisenä tietoa uusista kohteistamme, jotka ovat vasta tulossa varattaviksi, sekä tarjoamme mahdollisuuden varata asuntoja VIP- linkin kautta jo ennen kuin asunnot tulevat julkisesti varattaviksi.

Mikäli vielä pohdit, onko Ihana koti sinulle sopiva sijoitusasunto, älä epäröi ottaa yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää Ihanista kodeista ja autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen sijoitusasunnon.

Liity sijoittajalistalle

Ota yhteyttä