fbpx

Myytävät asunnot Espoo


Merenrantakaupunki joka valloittaa sydämesi

Espoo on osa eläväistä ja vireää pääkaupunkiseutua, sijaiten erinomaisen keskeisellä paikalla Uudellamaalla. Tarjolla on jokaiselle jotain, löytyyhän Espoosta rentoa kaupunkielämää, erittäin kattavia kaupallisia ja julkisia palveluita sekä kaunista luontoa upeine merimaisemineen.

Sujuvat kulkuyhteydet täydentävät mahtavaa kokonaisuutta. Espoosta on helppo liikkua niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla joka puolelle pääkaupunkiseutua ja koko Suomea. Juna- ja bussiliikenteen verkosto on kattava ja metro kulkee tihein vuorovälein Helsingin keskustan kautta Vuosaareen asti.

Espoo on monipuolinen asuinpaikka

Merellisyydestä ja luonnonläheisyydestä todella nauttii Espoon kauniilla rannoilla. Ainutlaatuinen merenrantaraitti tarjoaa luonnosta nauttivalle valloittavia maisemia ja elämyksiä, onhan rannoilla paljon koettavaa ja ihasteltavaa. Täällä voit vaikuttua historiallisesta majakasta, iloitella vesiurheilukeskuksessa tai vaikkapa pulahtaa aaltoihin jollain Espoon upeista uimarannoista. Saaristoon taas pääset tutustumaan lähemmin saaristoveneiden matkassa. Myös Espoon lukuisat puistot tarjoavat paljon ilon aiheita niin ulkoilun, liikunnan kuin muidenkin harrastusten parissa.

Espoossa on useita suuria kauppakeskuksia, joista ei puutu palveluita, ravintoloita ja kauppoja joka makuun. Erinomaisen palvelukattauksen lisäksi Espoossa riittää kulttuurielämyksiä, kuten tapahtumia, musiikkia ja museoita. Myös Espoon kulttuurikeskus tyydyttää omalla toiminnallaan kulttuurinnälkää.

Espoo on yhdistelmä asumisen parhaita puolia

Etsiessäsi itsellesi kotia pääkaupunkiseudulta paikasta, jossa on Helsingin elämänrytmiä rauhallisempi tahti, mutta silti eläväisyyttä ja positiivista energiaa, on Espoo sinulle oikea osoite. Pääkaupunkiseudulla asuu reilusti yli miljoona ihmistä, joten Espoo tarjoaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet löytää kiinnostava työpaikka, edetä urallasi ja tehdä elämästäsi juuri itsesi näköinen.

Vaikka Espoo on väkiluvultaan Suomen suurimpia kaupunkeja, on siinä kuitenkin joka puolella läsnä olevaa luonnonläheisyyttä. Tämä onkin Espoon lumoavimpia piirteitä: täällä nautit rennosta urbaanista miljööstä, jota kehystää kaunis luonto.

Uudet asunnot Espoossa

T2H:n Espoon asunnot rakennetaan viihtyisiin ja huolellisesti valittuihin paikkoihin, monipuolisten palveluiden äärelle ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle, mutta kuitenkin lähelle luontoa.

Ihanien kotiemme kulmakiviä ovat valoisuus, avarat pohjaratkaisut, tavanomaista korkeampi huonekorkeus, suuret ikkunat sekä modernit materiaalit ja varusteet. Asuntomme tarjoavat nykyisille tai tuleville helsinkiläisille erittäin hyvin sujuvaa arkea sekä antoisaa vapaa-aikaa viihtyisässä kodissa, joka on helppo sisustaa omia unelmia vastaavaksi.

Tutustu myös muihin Espoon lähialueilla sijaitseviin kohteisiimme, joista on erinomaiset kulkuyhteydet pääkaupungin vilskeeseen. Kurkkaa vaikkapa myytävät asunnot Helsingissä, Vantaalla, Kauniaisissa ja Kirkkonummella.

Tutustu Espoon asuinalueisiin

Kera – täysipainoista elämää erinomaisten kulkuyhteyksien ääressä

Kera asettuu itäiseen Espooseen, Turunväylän ja Kehä II:n risteyskohtaan, vain muutaman kilometrin päähän Helsingin rajalta. Kilon kaupunginosassa sijaitsevasta Kerasta onkin mitä parhaat kulkuyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin.

Palvelut ovat lähellä Kerassa asuessa. Päiväkodit ja peruskoulu odottavat vain parin kilometrin päästä ja alueella on myös lukio. Palveluihin kuuluvat myös päivittäistavarakauppa, useat huoltoasemat sekä ravintolat. Kauniaisten monipuolisesti palveleva kauppakeskus Grani on alle kahden kilometrin päässä eikä kauppakeskus Selloonkaan ole kuin muutama kilometri. Kera on lisäksi luonnonläheinen alue, jonka puistoissa liikkumisesta nauttii vuoden ympäri.

Henttaanlaaksossa nautit puistomaisemista ja palveluista

Tunnelmallinen, vehreä ja puistomainen Henttaanlaakson asuinalue sijaitsee aivan Espoon keskellä. Henttaanlaakson ympärillä levittäytyy luonnontilainen Espoon keskuspuisto, jonka lenkkipolkujen ja ulkoilureittien varrella ihastelet monipuolista luontoa. Henttaanlaakson alueelta löytyy myös useita muita pienempiä puistoja leikkialueineen ja liikuntamahdollisuuksineen.

Täällä nautit hyvistä kulkuyhteyksistä sekä aktiivisesta elämästä ja kattavista palveluista. Läheiseen Suurpeltoon rakentuu monipuolinen palvelukeskittymä, josta löydät jo nyt ravintoloita, kauneus- ja hyvinvointipalveluita, puutarhamyymälän sekä ostoskeskus Suuriksen kuntosaleineen ja marketteineen. Henttaanlaaksossa on myös Opinmäen kampus, jossa toimivat muun muassa päiväkoti, Olarin peruskoulu ja Espoo International School.

Ihastu merelliseen Finnooseen

Finnoon merenrantamaisemat, viehättävät ulkoilureitit ja monipuoliset aktiviteetit ilahduttavat aktiivisesta elämästä innostuvia. Lähialueella ovat esimerkiksi Suomenojan lintualtaat, ratsastuskoulu sekä Finnoonsatamassa pysähtyvät saaristolaivat. Sujuvien joukkoliikenneyhteyksien lisäksi Finnoossa panostetaan pyöräilyreitteihin ja käytännöllisiin pyöräparkkeihin.

Finnoo on Länsiväylältä merenrantaan ulottuva ekologinen ja luonnonläheinen kaupunginosa, jonka keskus rakentuu metroaseman päälle. Alueen palvelut asettuvatkin nopeasti kehittyvän metroaseman seudun ympäristöön, kävelyetäisyyden päähän kohteistamme.

Saunalahti hemmottelee merenrantamaisemilla

Saunalahti on uusi asuinalue Espoossa, jossa todella nautit merenrantamisemista ja luonnonläheisestä asumisesta. Rento elämäntyyli pääkaupunkiseudulla sopii erinomaisesti lapsiperheille, onhan täällä tarjolla rauhallisuutta ja kaunista lähiluontoa mutta myös kaikki arjen pyörittämiseen tarvittavat palvelut.

Alueella on uusia, moderneja rakennuksia ja nopeasti koheneva palvelutarjonta, jotka tekevät yhdessä kauniiden rantamaisemien ja vehreän luonnon lisäksi Saunalahdesta todella houkuttelevan asuinpaikan. Alueelle on myös rakenteilla oma liikekeskus, joka täydentää palveluita.

Vermonniitty on nopeasti kehittyvä ja keskeisellä paikalla

Vermonniitty sijaitsee Espoon itäisellä puolella, aivan Helsingin rajan tuntumassa. Vermonniitty tuleekin olemaan tulevaisuudessa yksi Espoon houkuttelevimmista asuinalueista, ovathan liikenneyhteydet erinomaiset ja palvelut kehittyvät huimaan tahtiin. Jo nyt alueella on todella kattavasti palveluita: kävelymatkan päässä on kauppakeskus Sello sekä useita kymmeniä ravintoloita ja kahviloita, unohtamatta peräti 10:tä päiväkotia.

Mahtavat ulkoilumaastot ja erittäin monipuoliset kuntoilumahdollisuudet tekevät luonnossa liikkumisesta nautinnollista. Laajalahden merimaisemat ovat kilometrin päässä ja Talin laaja puistoalue levittäytyy sekin aivan Vermonniityn vieressä.

Espoon keskuksesta löydät kaiken tarvitsemasi

Espoon keskus asettuu junaradan varrelle, keskelle Espoon kaupunkia. Se toimii Espoon hallinnollisena keskuksena kaupungintaloineen ja siellä on todella kattava palvelutarjonta ja erinomaiset kulkuyhteydet – rakentuuhan Espoon keskus junaradan ja kahden kauppakeskuksen, Espoontorin ja Entressen, ympärille.

Espoon keskus tarjoaa sujuvan arjen lisäksi paljon tekemistä vapaa-aikaan. Liikunnallisia harrastusmahdollisuuksia on tarjolla runsaasti: Kaivomestarin rakennuksessa odottaa uimahalli, liikuntahalli ja kuntosali, sekä työväenopisto. Espoon laaja keskuspuisto tarjoaa puolestaan rauhoittavia luontoelämyksiä ja monipuolisia aktiviteetteja, kuten leikki- ja koirapuistoja sekä ulkoliikuntapaikkoja.