Myytävät asunnot Espoo


Espoo - merenrantakaupunki valmiina varastamaan sydämesi

Espoo on Uudellamaalla sijaitseva, pääkaupunkiseutuun kuuluva kaupunki, josta ei luonnetta puutu. Se tarjoaa asukkailleen rentoa kaupunkielämää, erittäin kattavia kaupallisia ja julkisia palveluita sekä upeita merimaisemia, yhdistettynä hyviin kulkuyhteyksiin. 

Espoon merenrantaraitti tarjoaa luonnosta nauttivalle sekä upeita maisemia että virkistäviä elämyksiä – matkan varrella kun voit törmätä niin historialliseen majakkaan, vesiurheilukeskukseen kuin myös upeisiin uimarantoihin. Saaristoon taas pääset tutustumaan lähemmin saaristoveneiden kyydissä. 

Shoppailusta nauttiville Espoo tarjoaa useamman suuren kauppakeskuksen, joista ei ravintoloita ja putiikkeja puutu. Samalla kaupunki pursuaa erilaisia kulttuurielämyksiä, kuten tapahtumia, musiikkia ja museoita. Läheltä löydät myös Espoon oman kulttuurikeskuksen. 

Kun siis haluat asua tai työskennellä pääkaupunkiseudulla, mutta nauttia Helsinkiä rauhallisemmasta elämän rytmistä, ota suunnaksi Espoon kaupunki!

Kilon Nihtisilta – aktiivista elämää liikenteen risteyskohdassa

Nihtisilta on Kilon kaupunginosan alue – sekä Turunväylän yli vievän sillan nimi. Nihtisilta sijaitsee itäisessä Espoossa, Turunväylän ja Kehä II:n risteyskohdassa ja vain muutamia kilometrejä Helsingin rajalta. Kilon Nihtisillasta onkin loistavat kulkuyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin.

Omalla autolla lähdet Kilon Nihtisillasta liikkeelle nopeasti ja sujuvasti moneen suuntaan. Helsingin keskustaan ajat 20 minuutissa, Kauniaisiin vain muutamassa ja esimerkiksi Leppävaaran kauppakeskus Selloon alle 10 minuutissa. Mutta eivätpä alueen julkiset liikenneyhteydetkään rinnalla kalpene: kattavat linja-autoyhteydet kuljettavat sinut minne mielitkin ja reilun kilometrin päästä Keran juna-asemalta kuljet sujuvasti lähijunalla pääkaupunkiin vain noin vartissa. Tulevaisuudessa alueelta on myös sujuva syöttöliikenne pikaraitiotie Raide-Jokerin varrelle.

Palveluiden perässä ei kuitenkaan tarvitse lähteä omaa kotiseutua kauemmas. Päiväkodit ja peruskoulu löytyvät vain parin kilometrin päästä ja aivan naapurissa sijaitsee myös lukio. Aivan kotinurkilta löytyvät myös päivittäistavarakauppa, huoltoasemia sekä useita ravintoloita. Arjen peruspalvelut ja kattava kaupallinen tarjonta ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Lisäksi Kauniaisten kauppakeskus Grani on alle 2 kilometrin päässä eikä kauppakeskus Sellokaan ole muutamaa kilometriä kauempana.

Kilon Nihtisillassa myös luonto ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat lähellä. Oman Nihtimäen puiston lisäksi Espoon keskuspuistokin on vain muutaman kilometrin päässä. Naapuristasi löydät muun muassa uimahallin, padel-hallin ja kuntosaleja, ja kävelyetäisyydeltä myös Keran monipuoliset urheiluhallit. Golfin ystäviä ilahduttaa erityisesti Keran GoGolf-sisähalli sekä läheinen Tapiola Golf. Taiteen ja kulttuurin ystävät voivat puolestaan viettää mielekästä vapaa-aikaa esimerkiksi lähialueiden kansanopistoissa, taidegallerioissa ja elokuvateattereissa.

Kilon Nihtisilta tarjoaa monipuolisen asuinalueen aktiiviselle asukkaalla, joka haluaa yhdistää sujuvan arjen antoisaan vapaa-aikaan. Tutustu Ihaniin koteihimme!

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen:

Henttaanlaakso – yhdistelmä puistomaisemia ja monipuolisia palveluja

Aivan Espoon sydämestä löydät idyllisen Henttaanlaakson asuinalueen. Henttaanlaakso ihastuttaa vehreällä, puistomaisella miljööllään sekä yhteisöllisellä ilmapiirillään. Henttaanlaaksoa kehystää Espoon suuri keskuspuisto, joka on säilynyt pitkälti luonnontilassa. Lenkkipolkujen ja ulkoilureittien varrella pääset ihastelemaan puiston monipuolista ja arvokasta luontoa. Henttaanlaakson alueelta löytyy myös useita muita pienempiä puistoja leikkialueineen ja liikuntamahdollisuuksineen.

Metsämaisemien ja linnunlaulun lisäksi Henttaanlaaksossa nautitaan myös aktiivisesta elämästä ja kattavista palveluista. Henttaanlaakson itäpuolen kupeeseen Suurpeltoon rakentuu monipuolinen palvelukeskittymä, josta löydät jo nyt ravintoloita, kauneus- ja hyvinvointipalveluita, puutarhamyymälän sekä ostoskeskus Suuriksen kuntosaleineen ja marketteineen. Yksi Henttaanlaakson ylpeyksistä on myös Opinmäen kampus, jossa toimivat niin päiväkoti, Olarin peruskoulu, Espoo International School kuin erilaiset harrastusmahdollisuudet.

Henttaanlaakson rauhasta hurautat helposti myös Helsingin keskustaan alle 20 minuutissa Kehä II:sta ja Länsiväylää pitkin. Suurpellossa on myös toimivat julkiset kulkuyhteydet niin Espoon sisällä kuin muualle pääkaupunkiseudulle: alueelta on esimerkiksi toimiva syöttöliikenne linja-autolla muutaman kilometrin päässä sijaitsevalle Niittykummun metroasemalle.

Henttaanlaakson rauhallisella mutta monipuolisella alueella viihtyvät etenkin lapsiperheet, mutta puistomaiseen miljööseen ihastuu taatusti jokainen. Jos siis nautin luonnonläheisestä ja rauhallisesta elämästä palvelujen lähistölle, tutustu Henttaanlaakson Ihaniin koteihin!


Eloisa Finnoo merenrantamaisemissa

Finnoo on uusi, Länsiväylältä merenrantaan ulottuva kaupunginosa, jonka keskus rakentuu metroaseman päälle. Asuinalueen suunnittelussa painotetaan ekologisuutta, toimivia kulkuyhteyksiä sekä vehreää ja luonnonläheistä ympäristöä.

Finnoo on täydellinen asuinalue aktiiviselle ulkoilmaihmiselle. Toimivien joukkoliikenneyhteyksien lisäksi Finnoossa panostetaan upeisiin pyöräilyreitteihin ja käytännöllisiin pyöräparkkeihin. Kaikki alueen palvelut rakentuvat metroaseman ympäristöön, kävelyetäisyydelle kohteistamme.

Finnoon merenrantamaisemat, vehreät ulkoilureitit ja monipuoliset aktiviteetit kutsuvat liikkumaan! Alueen lähistöltä löydät esimerkiksi Suomenojan lintualtaat, ratsastuskoulun sekä Finnoonsatamassa pysähtyvät saaristolaivat. Löydä oma, ihana kotisi vehreistä maisemista ja nauti aktiivisesta elämästä merenrannan metrokaupunginosassa, Finnoossa!


Saunalahti – lumoavia merenrantamaisemia ja luonnonantimia

Saunalahti on uusi, virkeä ja moderni asuinalue Espoossa. Sen asumiselle tarjoamat edut kietoutuvat vahvasti merenrantamisemien ja luonnonläheisen asumisen ympärille. Rauhallinen elämä pääkaupunkiseudulla omassa rauhassa luonnon keskellä, houkuttaa varsinkin lapsiperheitä viihtyvään asumiseen. Myös kaikki tarvittavat palvelut löytyvät läheltä. 

Uutuuttaan kiiltelevä Saunalahti tunnetaan näyttävyydestään – asuinalue houkuttelee uusilla ja moderneilla rakennuksilla sekä alati kasvavalla palvelutarjonnalla. Alueelle on myös rakenteilla oma liikekeskus, joka täydentää kaupallisia ja julkisia palveluita. 

Saunalahden vahvuuksiin lukeutuu ehdottomasti myös luonto ja sen tarjoamat lukemattomat mahdollisuudet – asukkaille on tarjolla merenrantamaisemia, upeita rantoja, metsiä sekä loputonta saaristoa. Kun siis luonnonläheinen elämä kiinnostaa sinua, tule asumaan ihanaan kotiin moderniin ja nuorekkaaseen Saunalahteen!

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen:

Lapsiperheiden suosima Nöykkiö

Nöykkiö on varsinkin lapsiperheiden suosiosta nauttiva, rauhallinen ja viihtyisä kaupunginosa Etelä-Espoossa, Suur-Espoolahden alueella. Alueena Nöykkiö on kasvanut ja uudistunut vuosien saatossa omaksi tiiviiksi yhteisökseen, joka tarjoaa aktiviteetteja kaikille vauvasta vaariin.

Nöykkiön alueelta löydät helposti kaikki eväät sujuvaan arkeen ja asumiseen – läheltä löytyvät päiväkodit, koulut, ulkoilumaastot sekä kaikki muut tarvittavat palvelut. Kävelymatkan päässä sijaitsee myös kauppakeskukset Liila ja Merituuli. Lapsille taas on tarjolla leikkipaikkoja sekä asukaspuistoja, joissa tekemistä riittää vaikka koko perheelle.

Nöykkiön hyvät kulkuyhteydet mahdollistavat helpon kulkemisen mihin tahansa suuntaan pääkaupunkiseudulla. Alueelle on myös suunnitteilla urheilu- ja lähiliikunnan keidas, jossa voit harrastaa lukuisien perinteisempien lajien lisäksi muun muassa skeittausta, amerikkalaista jalkapalloa sekä rantalentopalloa. 

Kun asuminen Nöykkiön rauhallisella, mutta palveluiden täyteisellä alueella kiinnostaa, tutustu ihaniin koteihimme jo tänään! 

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen: