Myytävät asunnot Espoo


Espoo - merenrantakaupunki valmiina varastamaan sydämesi

Espoo on Uudellamaalla sijaitseva, pääkaupunkiseutuun kuuluva kaupunki, josta ei luonnetta puutu. Se tarjoaa asukkailleen rentoa kaupunkielämää, erittäin kattavia kaupallisia ja julkisia palveluita sekä upeita merimaisemia, yhdistettynä hyviin kulkuyhteyksiin. 

Espoon merenrantaraitti tarjoaa luonnosta nauttivalle sekä upeita maisemia että virkistäviä elämyksiä – matkan varrella kun voit törmätä niin historialliseen majakkaan, vesiurheilukeskukseen kuin myös upeisiin uimarantoihin. Saaristoon taas pääset tutustumaan lähemmin saaristoveneiden kyydissä. 

Shoppailusta nauttiville Espoo tarjoaa useamman suuren kauppakeskuksen, joista ei ravintoloita ja putiikkeja puutu. Samalla kaupunki pursuaa erilaisia kulttuurielämyksiä, kuten tapahtumia, musiikkia ja museoita. Läheltä löydät myös Espoon oman kulttuurikeskuksen. 

Kun siis haluat asua tai työskennellä pääkaupunkiseudulla, mutta nauttia Helsinkiä rauhallisemmasta elämän rytmistä, ota suunnaksi Espoon kaupunki!

Suurpelto – yhdistelmä puistomaisemia ja monipuolisia palveluja

Aivan Espoon ytimestä löydät uuden, kasvavan asuinalueen – Suurpellon. Suurpelto ihastuttaa vehreällä, puistomaisella miljööllään sekä yhteisöllisellä ilmapiirillään. Suurpelto rajautuu lännessä Espoon suureen keskuspuistoon, joka on säilynyt pitkälti luonnontilassa. Lenkkipolkujen ja ulkoilureittien varrella pääset ihastelemaan puiston monipuolista ja arvokasta luontoa. Suurpellon alueelta löytyy myös useita muita pienempiä puistoja leikkialueineen ja liikuntamahdollisuuksineen.

Metsämaisemien ja linnunlaulun lisäksi Suurpellossa nautitaan myös aktiivisesta elämästä ja kattavista palveluista. Suurpellon keskiössä sijaitsevan Lukutorin ympärille rakentuu monipuolinen palvelukeskittymä, josta löydät jo nyt ravintoloita, kauneus- ja hyvinvointipalveluita, puutarhamyymälän sekä ostoskeskus Suuriksen kuntosaleineen ja marketteineen. Yksi Suurpellon ylpeyksistä on myös Opinmäen kampus, jossa toimivat niin päiväkoti, Olarin peruskoulu, Espoo International School kuin erilaiset harrastusmahdollisuudet.

Suurpellon rauhasta hurautat helposti myös Helsingin keskustaan alle 20 minuutissa Kehä II:sta ja Länsiväylää pitkin. Suurpellossa on myös toimivat julkiset kulkuyhteydet niin Espoon sisällä kuin muualle pääkaupunkiseudulle: alueelta on esimerkiksi toimiva syöttöliikenne linja-autolla muutaman kilometrin päässä sijaitsevalle Niittykummun metroasemalle.

Suurpellon rauhallisella mutta monipuolisella alueella viihtyvät etenkin lapsiperheet, mutta puistomaiseen miljööseen ihastuu taatusti jokainen. Jos siis nautin luonnonläheisestä ja rauhallisesta elämästä palvelujen lähistölle, tutustu Suurpellon Ihaniin koteihin!

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen:

Eloisa Finnoo merenrantamaisemissa

Finnoo on uusi, Länsiväylältä merenrantaan ulottuva kaupunginosa, jonka keskus rakentuu metroaseman päälle. Asuinalueen suunnittelussa painotetaan ekologisuutta, toimivia kulkuyhteyksiä sekä vehreää ja luonnonläheistä ympäristöä.

Finnoo on täydellinen asuinalue aktiiviselle ulkoilmaihmiselle. Toimivien joukkoliikenneyhteyksien lisäksi Finnoossa panostetaan upeisiin pyöräilyreitteihin ja käytännöllisiin pyöräparkkeihin. Kaikki alueen palvelut rakentuvat metroaseman ympäristöön, kävelyetäisyydelle kohteistamme.

Finnoon merenrantamaisemat, vehreät ulkoilureitit ja monipuoliset aktiviteetit kutsuvat liikkumaan! Alueen lähistöltä löydät esimerkiksi Suomenojan lintualtaat, ratsastuskoulun sekä Finnoonsatamassa pysähtyvät saaristolaivat. Löydä oma, ihana kotisi vehreistä maisemista ja nauti aktiivisesta elämästä merenrannan metrokaupunginosassa, Finnoossa!


Saunalahti – lumoavia merenrantamaisemia ja luonnonantimia

Saunalahti on uusi, virkeä ja moderni asuinalue Espoossa. Sen asumiselle tarjoamat edut kietoutuvat vahvasti merenrantamisemien ja luonnonläheisen asumisen ympärille. Rauhallinen elämä pääkaupunkiseudulla omassa rauhassa luonnon keskellä, houkuttaa varsinkin lapsiperheitä viihtyvään asumiseen. Myös kaikki tarvittavat palvelut löytyvät läheltä. 

Uutuuttaan kiiltelevä Saunalahti tunnetaan näyttävyydestään – asuinalue houkuttelee uusilla ja moderneilla rakennuksilla sekä alati kasvavalla palvelutarjonnalla. Alueelle on myös rakenteilla oma liikekeskus, joka täydentää kaupallisia ja julkisia palveluita. 

Saunalahden vahvuuksiin lukeutuu ehdottomasti myös luonto ja sen tarjoamat lukemattomat mahdollisuudet – asukkaille on tarjolla merenrantamaisemia, upeita rantoja, metsiä sekä loputonta saaristoa. Kun siis luonnonläheinen elämä kiinnostaa sinua, tule asumaan ihanaan kotiin moderniin ja nuorekkaaseen Saunalahteen!

Lapsiperheiden suosima Nöykkiö

Nöykkiö on varsinkin lapsiperheiden suosiosta nauttiva, rauhallinen ja viihtyisä kaupunginosa Etelä-Espoossa, Suur-Espoolahden alueella. Alueena Nöykkiö on kasvanut ja uudistunut vuosien saatossa omaksi tiiviiksi yhteisökseen, joka tarjoaa aktiviteetteja kaikille vauvasta vaariin.

Nöykkiön alueelta löydät helposti kaikki eväät sujuvaan arkeen ja asumiseen – läheltä löytyvät päiväkodit, koulut, ulkoilumaastot sekä kaikki muut tarvittavat palvelut. Kävelymatkan päässä sijaitsee myös kauppakeskukset Liila ja Merituuli. Lapsille taas on tarjolla leikkipaikkoja sekä asukaspuistoja, joissa tekemistä riittää vaikka koko perheelle.

Nöykkiön hyvät kulkuyhteydet mahdollistavat helpon kulkemisen mihin tahansa suuntaan pääkaupunkiseudulla. Alueelle on myös suunnitteilla urheilu- ja lähiliikunnan keidas, jossa voit harrastaa lukuisien perinteisempien lajien lisäksi muun muassa skeittausta, amerikkalaista jalkapalloa sekä rantalentopalloa. 

Kun asuminen Nöykkiön rauhallisella, mutta palveluiden täyteisellä alueella kiinnostaa, tutustu ihaniin koteihimme jo tänään! 

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen: