fbpx

Myytävät asunnot Espoon keskus


Kaikki tarvittava kävelyetäisyydellä

Espoon keskus sijaitsee nimensä mukaisesti keskellä Espoota, junaradan varrella. Sijaintinsa ansiosta se onkin toiminut jo pitkään Espoon hallinnollisena keskuksena kaupungintaloineen. Alueen asukkaat saavat nauttia yltäkylläisestä palvelutarjonnasta, sujuvista kulkuyhteyksistä sekä monipuolisesta lähiluonnosta.

Espoon keskuksen alue keskittyy junaradan ja kahden kauppakeskuksen, Espoontorin ja Entressen, ympärille. Tästä palvelukeskittymästä löydät muun muassa päivittäistavarakauppoja, ravintoloita, erikoisliikkeitä sekä kauneus- ja hyvinvointipalveluita, mutta lisäksi myös kattavat julkiset palvelut, kuten terveysaseman, kirjaston, päiväkoteja ja peruskouluja. Lukio- tai ammattiopinnotkin järjestyvät omilla kotikulmilla, kiitos Kuninkaantien lukion ja Omnian ammattioppilaitoksen.

Junaradan ansiosta kulkuyhteydet Espoon keskuksesta ovat ensiluokkaiset. Matka Helsingin päärautatieasemalle kestää junalla vain reilut 20 minuuttia, ja toisessa suunnassa Turkukin on nopeasti saavutettavissa. Junaradan tarjoamia yhteyksiä täydentävät monipuoliset linja-autoyhteydet sekä Kehä III:n ja Turunväylän liittymät.

Sujuvan arjen lisäksi Espoon keskus tarjoaa tekemistä myös vapaa-aikaan. Liikunnasta nauttivalle harrastusmahdollisuuksia on tarjolla avokätisesti niin sisä- kuin ulkotiloissa. Kaivomestarin rakennuksesta löydät esimerkiksi uimahallin, liikuntahallin ja kuntosalin, sekä aktiivisen työväenopiston. Nurkan takana sijaitseva Espoon valtava keskuspuisto tarjoaa puolestaan rauhoittavia luontoelämyksiä ja monipuolisia aktiviteetteja, kuten leikki- ja koirapuistoja sekä ulkoliikuntapaikkoja.

Lue lisää Espoon keskuksesta »

Espoon keskuksesta kaikki tarvittava löytyy kävelyetäisyydeltä, mikä tekee niin töissä käymisestä, lapsiperhearjesta kuin vapaa-ajan harrastamisesta vaivatonta ja antoisaa. Tutustu Ihaniin koteihimme Espoon keskuksessa!