fbpx

Myytävät asunnot Henttaanlaakso


Yhdistelmä puistomaisemia ja monipuolisia palveluita

Aivan Espoon sydämestä löydät idyllisen Henttaanlaakson asuinalueen. Henttaanlaakso ihastuttaa vehreällä, puistomaisella miljööllään sekä yhteisöllisellä ilmapiirillään. Henttaanlaaksoa kehystää Espoon suuri keskuspuisto, joka on säilynyt pitkälti luonnontilassa. Lenkkipolkujen ja ulkoilureittien varrella pääset ihastelemaan puiston monipuolista ja arvokasta luontoa. Henttaanlaakson alueelta löytyy myös useita muita pienempiä puistoja leikkialueineen ja liikuntamahdollisuuksineen.

Metsämaisemien ja linnunlaulun lisäksi Henttaanlaaksossa nautitaan myös aktiivisesta elämästä ja kattavista palveluista. Henttaanlaakson itäpuolen kupeeseen Suurpeltoon rakentuu monipuolinen palvelukeskittymä, josta löydät jo nyt ravintoloita, kauneus- ja hyvinvointipalveluita, puutarhamyymälän sekä ostoskeskus Suuriksen kuntosaleineen ja marketteineen. Yksi Henttaanlaakson ylpeyksistä on myös Opinmäen kampus, jossa toimivat niin päiväkoti, Olarin peruskoulu, Espoo International School kuin erilaiset harrastusmahdollisuudet.

Henttaanlaakson rauhasta hurautat helposti myös Helsingin keskustaan alle 20 minuutissa Kehä II:sta ja Länsiväylää pitkin. Suurpellossa on myös toimivat julkiset kulkuyhteydet niin Espoon sisällä kuin muualle pääkaupunkiseudulle: alueelta on esimerkiksi toimiva syöttöliikenne linja-autolla muutaman kilometrin päässä sijaitsevalle Niittykummun metroasemalle.

Lue lisää Henttaanlaaksosta »

Henttaanlaakson rauhallisella mutta monipuolisella alueella viihtyvät etenkin lapsiperheet, mutta puistomaiseen miljööseen ihastuu taatusti jokainen. Jos siis nautin luonnonläheisestä ja rauhallisesta elämästä palvelujen lähistölle, tutustu Henttaanlaakson Ihaniin koteihin!