fbpx

Myytävät asunnot Kera


Aktiivista elämää liikenteen risteyskohdassa

Kera sijaitsee itäisessä Espoossa, Turunväylän ja Kehä II:n risteyskohdassa ja vain muutamia kilometrejä Helsingin rajalta. Kilon kaupunginosassa sijaitsevasta Kerasta onkin loistavat kulkuyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin.

Omalla autolla lähdet Kerasta liikkeelle nopeasti ja sujuvasti moneen suuntaan. Helsingin keskustaan ajat 20 minuutissa, Kauniaisiin vain muutamassa ja esimerkiksi Leppävaaran kauppakeskus Selloon alle 10 minuutissa. Mutta eivätpä alueen julkiset liikenneyhteydetkään rinnalla kalpene: kattavat linja-autoyhteydet kuljettavat sinut minne mielitkin ja reilun kilometrin päästä Keran juna-asemalta kuljet sujuvasti lähijunalla pääkaupunkiin vain noin vartissa. Tulevaisuudessa alueelta on myös sujuva syöttöliikenne pikaraitiotie Raide-Jokerin varrelle.

Palveluiden perässä ei kuitenkaan tarvitse lähteä omaa kotiseutua kauemmas. Päiväkodit ja peruskoulu löytyvät vain parin kilometrin päästä ja aivan naapurissa sijaitsee myös lukio. Aivan kotinurkilta löytyvät myös päivittäistavarakauppa, huoltoasemia sekä useita ravintoloita. Arjen peruspalvelut ja kattava kaupallinen tarjonta ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Lisäksi Kauniaisten kauppakeskus Grani on alle 2 kilometrin päässä eikä kauppakeskus Sellokaan ole muutamaa kilometriä kauempana.

Kerassa myös luonto ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat lähellä. Läheisen Nihtimäen puiston lisäksi Espoon keskuspuistokin on vain muutaman kilometrin päässä. Naapuristasi löydät muun muassa uimahallin, padel-hallin ja kuntosaleja, ja kävelyetäisyydeltä myös Keran monipuoliset urheiluhallit. Golfin ystäviä ilahduttaa erityisesti Keran GoGolf-sisähalli sekä läheinen Tapiola Golf. Taiteen ja kulttuurin ystävät voivat puolestaan viettää mielekästä vapaa-aikaa esimerkiksi lähialueiden kansanopistoissa, taidegallerioissa ja elokuvateattereissa.

Lue lisää Keran ja Nihtisillan alueista »

Espoon Kilon kaupunginosassa sijaitseva Kera tarjoaa monipuolisen asuinalueen aktiiviselle asukkaalla, joka haluaa yhdistää sujuvan arjen antoisaan vapaa-aikaan. Tutustu Ihaniin koteihimme!