fbpx

Myytävät asunnot Kilon Kera


Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen:

Aktiivista elämää liikenteen risteyskohdassa

Omalla autolla lähdet Kilon Nihtisillasta liikkeelle nopeasti ja sujuvasti moneen suuntaan. Helsingin keskustaan ajat 20 minuutissa, Kauniaisiin vain muutamassa ja esimerkiksi Leppävaaran kauppakeskus Selloon alle 10 minuutissa. Mutta eivätpä alueen julkiset liikenneyhteydetkään rinnalla kalpene: kattavat linja-autoyhteydet kuljettavat sinut minne mielitkin ja reilun kilometrin päästä Keran juna-asemalta kuljet sujuvasti lähijunalla pääkaupunkiin vain noin vartissa. Tulevaisuudessa alueelta on myös sujuva syöttöliikenne pikaraitiotie Raide-Jokerin varrelle.

Palveluiden perässä ei kuitenkaan tarvitse lähteä omaa kotiseutua kauemmas. Päiväkodit ja peruskoulu löytyvät vain parin kilometrin päästä ja aivan naapurissa sijaitsee myös lukio. Aivan kotinurkilta löytyvät myös päivittäistavarakauppa, huoltoasemia sekä useita ravintoloita. Arjen peruspalvelut ja kattava kaupallinen tarjonta ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Lisäksi Kauniaisten kauppakeskus Grani on alle 2 kilometrin päässä eikä kauppakeskus Sellokaan ole muutamaa kilometriä kauempana.

Kilon Nihtisillassa myös luonto ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat lähellä. Oman Nihtimäen puiston lisäksi Espoon keskuspuistokin on vain muutaman kilometrin päässä. Naapuristasi löydät muun muassa uimahallin, padel-hallin ja kuntosaleja, ja kävelyetäisyydeltä myös Keran monipuoliset urheiluhallit. Golfin ystäviä ilahduttaa erityisesti Keran GoGolf-sisähalli sekä läheinen Tapiola Golf. Taiteen ja kulttuurin ystävät voivat puolestaan viettää mielekästä vapaa-aikaa esimerkiksi lähialueiden kansanopistoissa, taidegallerioissa ja elokuvateattereissa.

Lue lisää Nihtisillasta »

Kilon Nihtisilta tarjoaa monipuolisen asuinalueen aktiiviselle asukkaalla, joka haluaa yhdistää sujuvan arjen antoisaan vapaa-aikaan. Tutustu Ihaniin koteihimme!

Kilon Kera sijaitsee itäisessä Espoossa, Turunväylän ja Kehä II:n risteyskohdassa ja vain muutamia kilometrejä Helsingin rajalta. Kilon Kerasta onkin loistavat kulkuyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin.