fbpx

Myytävät asunnot Vermo


Moni tunnistaa Vermon kaupunginosan nimeä kantavasta Suomen keskusraviradasta. Mutta tiesitkö, että Espoon Vermo on myös kasvava ja kehittyvä asuinalue, joka tarjoaa tulevaisuudessa viihtyisän asuinpaikan useille uusille asukkaille?

 

Vermo – tulevaisuuden mielenkiintoisin asuinalue

Vermo kuuluu Espoon Leppävaaran suuralueeseen ja sijaitsee kaupungin itäpuolella, aivan Helsingin rajan tuntumassa. Raviradan pohjoispuolisella Vermonrinteen alueella on jo pitkään ollut pientaloasutusta, mutta lähivuosina alueelle on noussut myös moderneja kerrostalokortteleita. Tuoreimmassa asemakaavamuutoksessa alueelle on mahdollistettu uusien asuintalojen, palveluiden, puistoalueiden sekä uuden ratsastuskeskuksen rakentaminen.

Kehityksen myötä Vermo tuleekin tulevaisuudessa olemaan yksi Espoon houkuttelevimmista asuinalueista. Alueen pohjoispuolella sijaitsevalta Mäkkylän rautatieasemalta hurauttaa Helsingin päärautatieasemalle alle vartissa ja alueen ohittavat niin Kehä I, Vihdintie kuin Turunväylä. Lähiseudun arjen peruspalvelut tulevat tulevaisuudessa täydentymään runsaasti niin julkisten kuin kaupallisten palveluiden osalta.

Vaikka Vermo sijaitseekin keskellä aktiivisinta metropolialuetta, löytyvät Laajalahden merimaisemat vain noin kilometrin päästä. Alueen itä- ja eteläpuolta kehystävä Helsingin kaupunkiin kuuluva Talin laaja puistoalue tarjoaakin monipuolisia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia. Vermon välittömässä läheisyydessä sijaitsee puiston korkein kohta Talinhuippu, jossa frisbeegolfrata sekä koiraharrastuskenttä ja koirapuisto tarjoavat mielekästä tekemistä. Parin kilometrin päässä sijaitsevat myös Tali Golfin viheriöt sekä Talin liikuntapuisto, jossa voit harrastaa niin pallopelejä, kuntoilua kuin vaikkapa keilausta.

Tutustu kehittyvään Vermon alueeseen ja uusiin, Ihaniin koteihimme siellä!

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen: