fbpx

Myytävät asunnot Vermonniitty


Vermonniitty – tulevaisuuden mielenkiintoisin asuinalue

Moni tunnistaa Vermon kaupunginosan nimeä kantavasta Suomen keskusraviradasta. Mutta tiesitkö, että Espoon Vermonniitty on myös uusi elämänmakuinen asuinalue, joka tarjoaa tulevaisuudessa viihtyisän asuinpaikan useille uusille asukkaille?

Vermonniitty kuuluu Espoon Leppävaaran suuralueeseen ja sijaitsee kaupungin itäpuolella, aivan Helsingin rajan tuntumassa. Raviradan pohjoispuolisella Vermonrinteen alueella on jo pitkään ollut pientaloasutusta, mutta lähivuosina alueelle on noussut myös moderneja kerrostalokortteleita. Tuoreimmassa asemakaavamuutoksessa alueelle on mahdollistettu uusien asuintalojen, palveluiden, puistoalueiden sekä uuden ratsastuskeskuksen rakentaminen.

Kehityksen myötä Vermonniitty tuleekin tulevaisuudessa olemaan yksi Espoon houkuttelevimmista asuinalueista. Alueen pohjoispuolella sijaitsevalta Mäkkylän rautatieasemalta hurauttaa Helsingin päärautatieasemalle alle vartissa ja alueen ohittavat niin Kehä I, Vihdintie kuin Turunväylä, joita pitkin pääkaupungin ytimeen hurauttaa myös vain vartissa ja lentokentälle 20 minuutissa.

Lähiseudun arjen peruspalvelut tulevat tulevaisuudessa täydentymään runsaasti niin julkisten kuin kaupallisten palveluiden osalta. Kävelymatkan päässä sijaitsee esimerkiksi kauppakeskus Sello, jonka runsas liiketarjonta mukaan luettuna kilometrin säteellä tulee sijaitsemaan jopa 200 erilaista liikettä. Kävelyetäisyydeltä löytyy myös kymmeniä ravintoloita ja kahviloita sekä jopa 10 päiväkotia.

Vaikka Vermonniitty sijaitseekin keskellä aktiivisinta metropolialuetta, löytyvät Laajalahden merimaisemat vain noin kilometrin päästä. Alueen itä- ja eteläpuolta kehystävä Helsingin kaupunkiin kuuluva Talin laaja puistoalue tarjoaakin monipuolisia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia. Vermon välittömässä läheisyydessä sijaitsee puiston korkein kohta Talinhuippu, jossa frisbeegolfrata sekä koiraharrastuskenttä ja koirapuisto tarjoavat mielekästä tekemistä. Parin kilometrin päässä sijaitsevat myös Tali Golfin viheriöt sekä Talin liikuntapuisto, jossa voit harrastaa niin pallopelejä, kuntoilua kuin vaikkapa keilausta.

Lue lisää Vermonniitystä »

Tutustu kehittyvään Vermonniityn alueeseen ja uusiin, Ihaniin koteihimme siellä!