fbpx

Myytävät asunnot Helsinki


Helsinki – elinvoimaa ja elämää

Hanki sinäkin koti Helsingistä! Suomen pääkaupunki on eläväinen suurkaupunki, jossa on runsaasti työpaikkoja ja tilaisuuksia rakentaa itsensä näköinen elämä. Kaupunki tarjoaa niin asumiselle kuin työllistymiselle mitä parhaimmat puitteet, sillä Helsinki kehittyy koko ajan vauhdilla. Vapaa-aika kuluu Helsingissä kuin siivillä, sillä kaupungin palvelu-, harrastus- ja kulttuuritarjonta on Suomen vireintä. Helsingistä onkin helppo löytää niitä asioita, mitä on etsinyt elämäänsä.

Helsinki on monipuolinen asuinpaikka

Pääkaupungissa riittää virtaa ja siitä pääsee osalliseksi aina, kun haluaa. Työllistymismahdollisuudet ovat erinomaiset, sillä Helsingissä on valtava määrä erilaisia yrityksiä ja muita työnantajia.

Helsingissä asumiseen löytyy monia erilaisia alueita, joissa pääsee nauttimaan täysin rinnoin pääkaupungin sykkeestä, mutta myös sen tunnelmallisemmista ja luonnonläheisemmistä puolista. Helsingissä on myös yllin kyllin monenlaisia huvittelumahdollisuuksia, sekä tapahtumia ja koettavaa kaikenikäisille, vaikka vuoden jokaiselle päivälle.

Pääkaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin

Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla asuu reilusti yli miljoona ihmistä, mutta silti kaupungissa on kosolti persoonallisuutta ja omintakeista, puoleensavetävää luonnetta. Täällä jokainen löytää helposti oman paikkansa ja pääsee rakentamaan itselleen mieluisinta elämää.

Urbaanissa kaupunkimiljöössä on kuitenkin löydettävissä myös luonnonläheisyyttä ja rauhallisia sopukoita, joten tutustu sinäkin moderneihin uudiskohteisiimme ja rakastu Helsingin monipuoliseen cityelämään!

Uudet asunnot Helsingissä

T2H:n Helsingissä myytävät asunnot rakennetaan viihtyisiin ja huolellisesti valittuihin paikkoihin, monipuolisten palveluiden äärelle ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle, mutta kuitenkin lähelle luontoa.

Ihanien kotiemme kulmakiviä ovat valoisuus, avarat pohjaratkaisut, tavanomaista korkeampi huonekorkeus, suuret ikkunat sekä modernit materiaalit ja varusteet. Asuntomme tarjoavat nykyisille tai tuleville helsinkiläisille erittäin hyvin sujuvaa arkea sekä antoisaa vapaa-aikaa viihtyisässä kodissa, joka on helppo sisustaa omia unelmia vastaavaksi.

Tutustu myös kohteisiimme Helsingin lähialueilla, josta on erinomaiset kulkuyhteydet pääkaupungin vilskeeseen. Kurkkaa esimerkiksi myytävät asunnot Espoossa, Vantaalla, Järvenpäässä ja Kirkkonummella.

Tutustu Helsingin asuinalueisiin

Tammisalo hemmottelee meren ääreen kaipaavia

Idyllinen Tammisalo on todellakin meren syleilyssä, sillä se kirjaimellisesti ympäröi jokapäiväistä elämää Tammisalossa asuessa. Kaunista rantaviivaa myötäilevät lenkkipolut ja rantojen kupeessa avautuvat vehreät puistot tarjoavat upeat puitteet nauttia luonnon rauhasta ja henkeäsalpaavan upeista maisemista.

Erittäin sujuvien liikenneyhteyksien ansiosta kuljet Tammisalosta vain 10 minuutissa Herttoniemeen sekä Itäkeskukseen. Nämä tarjoavat muun muassa poikkeuksellisen runsaan palvelukattauksen ja metrolinjan, jolla pääset liikkumaan nopeasti Vuosaaresta Kivenlahteen asti.

Pasilassa on mahtavat palvelut ja kulkuyhteydet

Pasilan kodissasi kaikki on lähellä, sillä Pasila sijaitsee todellisessa liikenteen solmukohdassa ja kauppakeskus Triplan ansiosta lähipalvelut ovat kerrassaan erinomaiset. Pasilasta pääsee eri liikennevälineillä todella helposti joka puolelle pääkaupunkiseutua tai koko Suomea.

Pasilassa riittää paljon tapahtumia ja toimintaa, sillä onhan siellä Helsingin sekä Messukeskus että Hartwall Areena. Luonto on kuitenkin aina lähellä, sillä aivan Pasilan kupeessa levittäytyy Helsingin Keskuspuisto sekä useita pienempiä puistoja, joissa on ilo ulkoilla ympäri vuoden. Uimastadionille ja Linnanmäellekin on lyhyt matka.

Herttoniemi on monipuolinen alue, jossa on sujuvat yhteydet

Aktiivisessa ja eläväisessä Herttoniemen alueessa on monia kulttuurisia ja historiallisia kerrostumia, koostuuhan se vanhasta Länsi-Herttoniemen alueesta, Herttoniemenrannan alueesta sekä Roihuvuoren lähiöstä, jonka kupeessa sijaitsee upea Herttoniemen kartano puistoineen.

Herttoniemessä on kattavat palvelut ja kaunista luontoa, mutta yhdeksi sen suurimmaksi vahvuudeksi tulee lukea loistavat kulkuyhteydet. Herttoniemen alueelta löytyy kaksi metroasemaa, joista on helppo matkata Helsingin keskustaan alle vartissa. Herttoniemestä on myös helppo lähteä liikkeelle autolla lähellä kulkevia väyliä pitkin.

Pirkkolassa on upeat puitteet liikkumiselle

Pirkkola on tullut tunnetuksi vahvasti yhteisöllisenä asuinalueena ja sitä pidetään tätä nykyä yhtenä Helsingin kiinnostavimmista asuinalueista. Pirkkolassa on hyvät palvelut ja sujuvat liikenneyhteydet, sekä viehättävän persoonallisia rintamamiestaloja. Täällä kuljet kiireettä pitkin kaarevia katuja ja ihailet erivärisiä taloja puutarhoineen.

Pirkkola on liikunnallisesta elämäntyylistä nauttivien makuun, sillä sen liikuntapuisto on yksi kaupungin suurimmista ja tarjoaa aktiviteetteja pallopeleihin, uintiin, jääkiekkoon, yleisurheiluun, voimaharjoitteluun sekä hiihtoon ja lenkkeilyyn.

Pakilassa riittää kaunista luontoa ja harrastusmahdollisuuksia

Pakila on rauhallinen ja viihtyisä asuinalue, jossa arki on sujuvaa hyvien peruspalveluiden ansiosta. Pakilan taajamakeskuksesta ja Paloheinästä löytyviin palveluihin kuuluvat muun muassa koulut, päiväkodit ja lähikaupat. Kattavat palvelut ja alueen leppoisa tunnelma saavatkin kaiken ikäiset viihtymään Pakilassa.

Mahtavat ulkoilumaastot ja erittäin monipuoliset kuntoilumahdollisuudet tekevät luonnosta ja liikkumisesta nauttimisesta helppoa Pakilassa asuessa.

Lue lisää Helsingin asuinalueista