Myytävät asunnot Helsinki


Helsinki – mahdollisuuksien mekka

Helsinki tarjoaa sekä asumiselle että työllistymiselle mitä parhaimmat puitteet. Halusitpa sitten nauttia korkealentoisesta kulttuurista, kokea uskomattomia elämyksiä tai vain nauttia Suomen laajimmasta palvelutarjonnasta, tarjoaa Helsinki sitä kaikkea ja vielä paljon muuta!

Pääkaupunkimme Helsinki onkin modernin ihmisen nopearytmisen elämän mekka. Työllistymismahdollisuudet ovat hyvät, samalla kun erilaiset asuinalueet tarjoavat idyllistä asumista arkeen sekä vapaa-ajan viettoon. Vaikka kyseessä onkin Suomen ainoa miljoonakaupunki, ei Helsingistä kuitenkaan puutu viihtyisyyttä tai persoonaa – se tarjoaa meistä jokaiselle jotakin omaa, olipa kyse sitten harrastusmahdollisuuksista tai vaikkapa luonnonläheisyydestä.

Helsingistä löydät Linnanmäen huvipuiston lisäksi lukuisia harrastusmahdollisuuksia, tapahtumia sekä seikkailuja kaikenikäisille, vaikka vuoden jokaiselle päivälle. Tutustu siis sinäkin moderneihin uudiskohteisiimme ja rakastu Helsingin upeaan cityelämään!

Koillis-Helsingin helmi Malmi

Koillis-Helsingissä sijaitseva Malmi lukeutuu kaupungin merkittävimpiin aluekeskuksiin. Se tarjoaa asukkailleen runsaasti kaupallisia ja julkisia palveluita sujuvien kulkuyhteyksien varrella sekä monipuolisia virkistys- ja harrastusmahdollisuuksia. 

Helsingin keskustaan pääsee Malmilta lähijunalla vain 14 minuutissa. Tämän lisäksi alueelta on erittäin hyvät bussiyhteydet ympäri kaupunkia ja omalla autolla liikkuminenkin onnistuu helposti, oletpa matkalla mihin suuntaan tahansa. 

Malmi tarjoaa myös aktiviteetteja kaikenikäisille harrastajille aina koirapuistosta, parkourkeskukseen, leikkipuistoihin, jäähalliin, talviharjoittelukeskukseen, uimahalliin, kotieläintarhaan sekä karting-rataan saakka, vain muutamia mainitaksemme. Monipuoliset sisä- ja ulkoliikuntamahdollisuudet löytyvät myös aina läheltä, samoin kuin upea Longinoja luontopolkuineen. 

Malmilla myös kulttuurinystävät ovat kuin kotonaan, joten tutustu kohteisiimme ja löydä alueelta oma ihana kotisi!