Myytävät asunnot Helsinki


Helsinki – mahdollisuuksien mekka

Helsinki tarjoaa sekä asumiselle että työllistymiselle mitä parhaimmat puitteet. Halusitpa sitten nauttia korkealentoisesta kulttuurista, kokea uskomattomia elämyksiä tai vain nauttia Suomen laajimmasta palvelutarjonnasta, tarjoaa Helsinki sitä kaikkea ja vielä paljon muuta!

Pääkaupunkimme Helsinki onkin modernin ihmisen nopearytmisen elämän mekka. Työllistymismahdollisuudet ovat hyvät, samalla kun erilaiset asuinalueet tarjoavat idyllistä asumista arkeen sekä vapaa-ajan viettoon. Vaikka kyseessä onkin Suomen ainoa miljoonakaupunki, ei Helsingistä kuitenkaan puutu viihtyisyyttä tai persoonaa – se tarjoaa meistä jokaiselle jotakin omaa, olipa kyse sitten harrastusmahdollisuuksista tai vaikkapa luonnonläheisyydestä.

Helsingistä löydät Linnanmäen huvipuiston lisäksi lukuisia harrastusmahdollisuuksia, tapahtumia sekä seikkailuja kaikenikäisille, vaikka vuoden jokaiselle päivälle. Tutustu siis sinäkin moderneihin uudiskohteisiimme ja rakastu Helsingin upeaan cityelämään!

Tammisalo – saarikaupunginosa meren syleilyssä

Tammisalo on vehreä saari ja samalla idyllinen kaupunginosa, joka sijaitsee itäisessä Helsingissä Herttoniemen ja Roihuvuoren kainalossa. Suojaisten merenlahtien syleilemä Tammisalo tarjoaa yhden Helsingin kauneimmista asuinalueista paitsi lähellä luontoa, myös monipuolisten palveluiden ja erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä.

Meri kirjaimellisesti ympäröi jokapäiväistä elämää Tammisalossa. Rantaviivaa myötäilevät lenkkipolut ja rantapuistot tarjoavat luonnonrauhaa ja henkeäsalpaavan upeita maisemia. Tammisalon venesatamissa ja uimarannoilla vierähtää helposti kokonainen kaunis kesäpäivä.

Vaikka Tammisalo onkin saari, kulkee sen läpi useampi bussilinja, jotka kuljettavat sinut niin alle 10 minuutissa Herttoniemeen ja Itäkeskukseen runsaan palvelukattauksen ja metrolinjojen äärelle, kuin noin puolessa tunnissa Helsingin keskustaan saakka. Omalla autolla matka keskustaan ei kestä edes 20 minuuttia ja Herttoniemen supermarketeillekin ajat vain reilu 5 minuuttia.

Naapurikaupunginosista, Herttoniemestä ja Roihuvuoresta, löydätkin supermarkettien lisäksi myös monet muut arjen – ja miksei juhlankin – palvelut. Useiden ravintoloiden ja erikoisliikkeiden ohella alueella esimerkiksi monet liikuntakeskukset ja -puistot, päiväkodit ja koulut sekä sairaala. Olet varmasti myös kuullut Roihuvuoren japanilaistyylisestä puutarhasta, joka keväällä puhkeaa lumoavaan vaaleanpunaiseen kukkaan? Ja mitä naapurikaupunginosat eivät tarjoa, löytyvät loput Itäkeskuksen ja sen kauppakeskus Itiksestä.

Tammisalo naapurikaupunginosineen tarjoaa ainutlaatuisen asuinympäristön, jossa merellinen luonto ja idyllinen saaristotunnelma yhdistyy yltäkylläiseen palvelutarjontaan ja kaupungin sujuvimpiin kulkuyhteyksiin. Tutustu Ihaniin koteihimme Tammisalossa!


Täyden palvelun Pasila

Helsingin Pasila on täyden palvelun keskus, jossa kaikki on lähellä. Pasilaa kutsutaan ”Suomen saavutettavimmaksi paikaksi”, eikä suotta – Pasilan rautatieasema on liikenteen risteyskohta, jossa pysähtyy jokainen niin lähi- kuin kaukoliikenteen juna. Tämä takaa Pasilasta on loistavat kulkuyhteydet niin Helsingin keskustaan, lentokentälle kuin ympäri Suomen. Pasila sijaitsee Helsingin kantakaupungissa, noin 3 kilometriä keskustasta pohjoiseen. Pasilasta kaavaillaankin niin toimitila- kuin asuinrakentamisen avainaluetta, jonne keskusta tulee laajenemaan tulevaisuudessa.

Pasilasta ei elämää puutu! Pasilassa sijaitsevat Helsingin suurimmat tapahtumakeskukset, Hartwall Areena ja Messukeskus, jotka houkuttelevat kävijöitä ympäri maailman mm. konsertteihin, koiranäyttelyihin, messuille ja seminaareihin.

Lisäksi Pasila tarjoaa loputtomat mahdollisuudet harrastamiseen: Helsingin Keskuspuiston ja muiden pienempien puistojen kehystämästä Pasilasta ja sen lähistöltä löydät esimerkiksi lukuisia leikkipuistoja, ulkoilmakuntosaleja ja lenkkipolkuja, sekä mm. skeittiparkit, koirapuistot, ulkoilualueet, sekä urheilukentät ja -hallit. Aivan naapurissa sijaitsee myös kuuluisa Uimastadion, Linnanmäen huvipuisto sekä Laakson ratsastusstadion ratsastuskouluineen.

Monipuolisten aktiviteettien lisäksi Pasilasta löydät kattavat palvelut aina vauvasta vaarille. Pasila tarjoaa useita työ- ja opiskelumahdollisuuksia, sekä tietenkin päiväkodit ja koulut perheen pienimmille. Uutuuttaan hohtava kauppakeskus Mall of Tripla täyttää kaikki tarpeesi, eikä Pasilan katujenkaan varsilta kauppoja, putiikkeja, ravintoloita tai kahviloita puutu.

Pasilassa viihtyvät niin lapsiperheet kuin aktiiviset yksineläjät ja pariskunnat. Nautit sitten luonnossa liikkumisesta, urheilusta tai kaupunkielämän sykkeestä – Pasilasta löydät varmasti etsimäsi. Tutustu Ihaniin koteihimme Pasilassa ja löydä paikkasi eloisasta kasvukeskuksesta!


Monipuolinen ja aktiivinen Herttoniemi

Herttoniemi on Itä-Helsingissä, Kulosaaren vieressä sijaitseva aktiivinen kaupunginosa. Alue koostuu vanhasta Länsi-Herttoniemen alueesta, Herttoniemenrannan alueesta sekä Roihuvuoren lähiöstä, jonka kupeessa sijaitsee myös upea Herttoniemen kartano puistoineen.

Herttoniemen suurimpia vahvuuksia ovat loistavat kulkuyhteydet: alueelta löytyy kaksi metroasemaa, joilla hurautat pääkaupungin keskustaan alle vartissa. Lisäksi Herttoniemestä on helppo lähteä liikkeelle myös suuria autoteitä pitkin.

Monipuolinen Herttoniemi tarjoaa niin kaupunkimiljöön kerrostaloineen ja kattavine palveluineen, kuin myös luontoa ja merenrantamaisemia. Luonnonlapset voivat nauttia vehreydestä esimerkiksi Herttoniemen siirtolapuutarhan alueella tai Roihuvuoren useissa puistoissa, kun taas aktiiviteetteja kaipaavalle lähistöltä löytyy esimerkiksi liikuntapuisto sekä pyöräilymatkan päässä sijaitseva ostoskeskus Itis.

Tutustu monipuoliseen Herttoniemeen ja löydä sieltä oma, ihana kotisi!