Myytävät asunnot Helsinki


Helsinki – mahdollisuuksien mekka

Helsinki tarjoaa sekä asumiselle että työllistymiselle mitä parhaimmat puitteet. Halusitpa sitten nauttia korkealentoisesta kulttuurista, kokea uskomattomia elämyksiä tai vain nauttia Suomen laajimmasta palvelutarjonnasta, tarjoaa Helsinki sitä kaikkea ja vielä paljon muuta!

Pääkaupunkimme Helsinki onkin modernin ihmisen nopearytmisen elämän mekka. Työllistymismahdollisuudet ovat hyvät, samalla kun erilaiset asuinalueet tarjoavat idyllistä asumista arkeen sekä vapaa-ajan viettoon. Vaikka kyseessä onkin Suomen ainoa miljoonakaupunki, ei Helsingistä kuitenkaan puutu viihtyisyyttä tai persoonaa – se tarjoaa meistä jokaiselle jotakin omaa, olipa kyse sitten harrastusmahdollisuuksista tai vaikkapa luonnonläheisyydestä.

Helsingistä löydät Linnanmäen huvipuiston lisäksi lukuisia harrastusmahdollisuuksia, tapahtumia sekä seikkailuja kaikenikäisille, vaikka vuoden jokaiselle päivälle. Tutustu siis sinäkin moderneihin uudiskohteisiimme ja rakastu Helsingin upeaan cityelämään!

Monipuolinen ja aktiivinen Herttoniemi

Herttoniemi on Itä-Helsingissä, Kulosaaren vieressä sijaitseva aktiivinen kaupunginosa. Alue koostuu vanhasta Länsi-Herttoniemen alueesta, Herttoniemenrannan alueesta sekä Roihuvuoren lähiöstä, jonka kupeessa sijaitsee myös upea Herttoniemen kartano puistoineen.

Herttoniemen suurimpia vahvuuksia ovat loistavat kulkuyhteydet: alueelta löytyy kaksi metroasemaa, joilla hurautat pääkaupungin keskustaan alle vartissa. Lisäksi Herttoniemestä on helppo lähteä liikkeelle myös suuria autoteitä pitkin.

Monipuolinen Herttoniemi tarjoaa niin kaupunkimiljöön kerrostaloineen ja kattavine palveluineen, kuin myös luontoa ja merenrantamaisemia. Luonnonlapset voivat nauttia vehreydestä esimerkiksi Herttoniemen siirtolapuutarhan alueella tai Roihuvuoren useissa puistoissa, kun taas aktiiviteetteja kaipaavalle lähistöltä löytyy esimerkiksi liikuntapuisto sekä pyöräilymatkan päässä sijaitseva ostoskeskus Itis.

Tutustu monipuoliseen Herttoniemeen ja löydä sieltä oma, ihana kotisi!


Koillis-Helsingin helmi Malmi

Koillis-Helsingissä sijaitseva Malmi lukeutuu kaupungin merkittävimpiin aluekeskuksiin. Se tarjoaa asukkailleen runsaasti kaupallisia ja julkisia palveluita sujuvien kulkuyhteyksien varrella sekä monipuolisia virkistys- ja harrastusmahdollisuuksia. 

Helsingin keskustaan pääsee Malmilta lähijunalla vain 14 minuutissa. Tämän lisäksi alueelta on erittäin hyvät bussiyhteydet ympäri kaupunkia ja omalla autolla liikkuminenkin onnistuu helposti, oletpa matkalla mihin suuntaan tahansa. 

Malmi tarjoaa myös aktiviteetteja kaikenikäisille harrastajille aina koirapuistosta, parkourkeskukseen, leikkipuistoihin, jäähalliin, talviharjoittelukeskukseen, uimahalliin, kotieläintarhaan sekä karting-rataan saakka, vain muutamia mainitaksemme. Monipuoliset sisä- ja ulkoliikuntamahdollisuudet löytyvät myös aina läheltä, samoin kuin upea Longinoja luontopolkuineen. 

Malmilla myös kulttuurinystävät ovat kuin kotonaan, joten tutustu kohteisiimme ja löydä alueelta oma ihana kotisi!

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen: