fbpx

Myytävät asunnot Helsinki


Helsinki – mahdollisuuksien mekka

Helsinki tarjoaa sekä asumiselle että työllistymiselle mitä parhaimmat puitteet. Halusitpa sitten nauttia korkealentoisesta kulttuurista, kokea uskomattomia elämyksiä tai vain nauttia Suomen laajimmasta palvelutarjonnasta, tarjoaa Helsinki sitä kaikkea ja vielä paljon muuta!

Kiehtovaa kulttuuria ja tekemistä vapaa-ajalle

Pääkaupunkimme Helsinki onkin modernin ihmisen nopearytmisen elämän mekka. Työllistymismahdollisuudet ovat hyvät, samalla kun erilaiset asuinalueet tarjoavat idyllistä asumista arkeen sekä vapaa-ajan viettoon. Helsingistä löydät huvittelun lisäksi lukuisia harrastusmahdollisuuksia, tapahtumia sekä seikkailuja kaikenikäisille, vaikka vuoden jokaiselle päivälle.

Helsinki tarjoaa jokaiselle jotakin

Vaikka kyseessä onkin Suomen ainoa miljoonakaupunki, ei Helsingistä kuitenkaan puutu viihtyisyyttä tai persoonaa – se tarjoaa meistä jokaiselle jotakin omaa, olipa kyse sitten harrastusmahdollisuuksista tai vaikkapa luonnonläheisyydestä. Tutustu siis sinäkin moderneihin uudiskohteisiimme ja rakastu Helsingin monipuoliseen cityelämään!

Uudet asunnot Helsingissä

T2H:n Helsingin myytävät asunnot rakentuvat tarkkaan valittuihin paikkoihin monipuolisten palveluiden äärelle ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle, mutta kuitenkin lähelle luontoa. Ihanien kotiemme kulmakiviä ovat avarat pohjaratkaisut, tavanomaista korkeampi huonekorkeus, suuret ikkunat sekä modernit materiaalit ja varusteet. Asuntomme tarjoavat nykyisille tai tuleville helsinkiläisille sujuvaa arkea ja antoisaa vapaa-aikaa viihtyisässä, omannäköisessä kodissa.

Tutustu myös kohteisiimme Helsingin lähialueilla, josta on erinomaiset kulkuyhteydet pääkaupungin vilskeeseen. Kurkkaa esimerkiksi myytävät asunnot Espoossa, myytävät asunnot Järvenpäässä ja myytävät asunnot Kirkkonummella.

Tutustu Helsingin lähialueisiin

Pakila – luonnonrauhaa ja harrastusmahdollisuuksia

Pakila on rauhallinen ja viihtyisä asuinalue, jossa arki on sujuvaa hyvien peruspalveluiden ansiosta. Pakilan taajamakeskuksesta ja Paloheinästä löytyviin palveluihin kuuluvat muun muassa koulut, päiväkodit ja lähikaupat. Mahtavat ulkoilumaastot ja erittäin monipuoliset kuntoilumahdollisuudet tekevät luonnosta ja liikkumisesta nauttimisesta helppoa.

Pirkkola on liikkujan paratiisi

Vahvan yhteisöllinen Pirkkola on nyt yksi Helsingin kiinnostavimmista asuinalueista. Siellä yhdistyvät hyvät palvelut ja sujuvat liikenneyhteydet persoonallisiin rintamamiestaloihin – täällä kuljet kaarevia katuja ja ihailet erivärisiä taloja puutarhoineen. Pirkkolan liikuntapuisto on yksi kaupungin suurimmista ja tarjoaa aktiviteetteja aina pallopeleistä uintiin, jääkiekkoon, yleisurheiluun, voimaharjoitteluun sekä hiihtoon ja lenkkeilyyn.

Idyllinen Tammisalo meren syleilyssä

Meri kirjaimellisesti ympäröi jokapäiväistä elämää Tammisalossa. Rantaviivaa myötäilevät lenkkipolut ja rantapuistot tarjoavat luonnonrauhaa ja henkeäsalpaavan upeita maisemia. Erinomaisten liikenneyhteyksien ansiosta kuljet Tammisalosta kuljet vain 10 minuutissa Herttoniemeen ja Itäkeskukseen runsaan palvelukattauksen ja metrolinjojen äärelle.

Lue lisää Helsingin asuinalueista