fbpx

Myytävät asunnot Pasila


Täyden palvelun Pasila

Helsingin Pasila on täyden palvelun keskus, jossa kaikki on lähellä. Pasilaa kutsutaan ”Suomen saavutettavimmaksi paikaksi”, eikä suotta – Pasilan rautatieasema on liikenteen risteyskohta, jossa pysähtyy jokainen niin lähi- kuin kaukoliikenteen juna. Tämä takaa Pasilasta on loistavat kulkuyhteydet niin Helsingin keskustaan, lentokentälle kuin ympäri Suomen. Pasila sijaitsee Helsingin kantakaupungissa, noin 3 kilometriä keskustasta pohjoiseen. Pasilasta kaavaillaankin niin toimitila- kuin asuinrakentamisen avainaluetta, jonne keskusta tulee laajenemaan tulevaisuudessa.

Pasilasta ei elämää puutu! Pasilassa sijaitsevat Helsingin suurimmat tapahtumakeskukset, Hartwall Areena ja Messukeskus, jotka houkuttelevat kävijöitä ympäri maailman mm. konsertteihin, koiranäyttelyihin, messuille ja seminaareihin.

Lisäksi Pasila tarjoaa loputtomat mahdollisuudet harrastamiseen: Helsingin Keskuspuiston ja muiden pienempien puistojen kehystämästä Pasilasta ja sen lähistöltä löydät esimerkiksi lukuisia leikkipuistoja, ulkoilmakuntosaleja ja lenkkipolkuja, sekä mm. skeittiparkit, koirapuistot, ulkoilualueet, sekä urheilukentät ja -hallit. Aivan naapurissa sijaitsee myös kuuluisa Uimastadion, Linnanmäen huvipuisto sekä Laakson ratsastusstadion ratsastuskouluineen.

Monipuolisten aktiviteettien lisäksi Pasilasta löydät kattavat palvelut aina vauvasta vaarille. Pasila tarjoaa useita työ- ja opiskelumahdollisuuksia, sekä tietenkin päiväkodit ja koulut perheen pienimmille. Uutuuttaan hohtava kauppakeskus Mall of Tripla täyttää kaikki tarpeesi, eikä Pasilan katujenkaan varsilta kauppoja, putiikkeja, ravintoloita tai kahviloita puutu.

Pasilassa viihtyvät niin lapsiperheet kuin aktiiviset yksineläjät ja pariskunnat. Nautit sitten luonnossa liikkumisesta, urheilusta tai kaupunkielämän sykkeestä – Pasilasta löydät varmasti etsimäsi. Tutustu Ihaniin koteihimme Pasilassa ja löydä paikkasi eloisasta kasvukeskuksesta!

Tutustu Pasilan Postipuistoon »