fbpx

Myytävät asunnot Pirkkola


Pirkkola on Pohjois-Helsingin kaupunginosa, joka on tunnettu erityisesti liikuntapuistostaan, joka on Helsingin keskuspuiston toiminnallinen keskus. Keskuspuiston lisäksi Pirkkolaa rajaavat pohjoisessä Kehä I sekä koillisesta kaakkoon Länsi-Pakilan ja Maunulan kaupunginosat.

 

Keskuspuiston keskipiste Pirkkola

Pirkkola on kulttuurihistoriallisesti merkittävä pientaloalue, jonka rauhallisesti metsämaisemat houkuttelevat erityisesti lapsiperheitä ja aktiivisia liikkujia. Liikuntamahdollisuudet Pirkkolassa ovatkin Helsingin parhaimmistoa: Pirkkolan liikuntapuisto on yksi kaupungin suurimmista ja tarjoaa aktiviteetteja aina pallopeleistä uintiin, jääkiekkoon, yleisurheiluun, voimaharjoitteluun sekä hiihtoon ja lenkkeilyyn.

Tämä liikkuja paratiisi tarjoilee kuitenkin myös kaikki kaupunkiasumisen parhaat puolet. Kilometrin säteeltä löytyvät supermarketit, terveyspalvelut, päiväkodit ja koulut sekä kivijalkaliikkeitä, kahviloita ja ravintoloita. Pirkkolan luoteispuolella, Kannelmäen kaupunginosassa sijaitseva kauppakeskus Kaari on myös helposti saavutettava: niin polkupyörällä kuin autolla saavut ostoksille alle 10 minuutissa.

Omalla autolla ajat Helsingin keskustaan vain 20 minuuttia, mutta usein sujuvampaa on hyödyntää kaupungin kattavaa julkisen liikenteen verkostoa liityntäparkkeineen. Esimerkiksi vain 10 minuutissa ajat autolla Oulunkylän rautatieasemalle, jonne voit jättää autosi maksuttomalle pysäköintialueelle ja jatkaa sujuvasti matkaa päärautatieasemalle samassa ajassa. Ilman autoakin pärjäät mainiosti, sillä aivan kotioveltasi kulkee muutaman minuutin välein linja-auto, jolla matka-aika keskustaan on 35 minuuttia.

Vaikka Pirkkolassa keskupuiston monimuotoinen luonto ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet ovatkin tähtiroolissa, myös arjen sujuvuus on läheisen palvelutarjonnan ja erinomaisten kulkuyhteyksien ansiosta taattu. Tutustu Ihaniin koteihimme Pirkkolassa!

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen: