fbpx

Myytävät asunnot Tammisalo


Saarikaupunginosa meren syleilyssä

Tammisalo on vehreä saari ja samalla idyllinen kaupunginosa, joka sijaitsee itäisessä Helsingissä Herttoniemen ja Roihuvuoren kainalossa. Suojaisten merenlahtien syleilemä Tammisalo tarjoaa yhden Helsingin kauneimmista asuinalueista paitsi lähellä luontoa, myös monipuolisten palveluiden ja erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä.

Meri kirjaimellisesti ympäröi jokapäiväistä elämää Tammisalossa. Rantaviivaa myötäilevät lenkkipolut ja rantapuistot tarjoavat luonnonrauhaa ja henkeäsalpaavan upeita maisemia. Tammisalon venesatamissa ja uimarannoilla vierähtää helposti kokonainen kaunis kesäpäivä.

Vaikka Tammisalo onkin saari, kulkee sen läpi useampi bussilinja, jotka kuljettavat sinut niin alle 10 minuutissa Herttoniemeen ja Itäkeskukseen runsaan palvelukattauksen ja metrolinjojen äärelle, kuin noin puolessa tunnissa Helsingin keskustaan saakka. Omalla autolla matka keskustaan ei kestä edes 20 minuuttia ja Herttoniemen supermarketeillekin ajat vain reilu 5 minuuttia.

Naapurikaupunginosista, Herttoniemestä ja Roihuvuoresta, löydätkin supermarkettien lisäksi myös monet muut arjen – ja miksei juhlankin – palvelut. Useiden ravintoloiden ja erikoisliikkeiden ohella alueella esimerkiksi monet liikuntakeskukset ja -puistot, päiväkodit ja koulut sekä sairaala. Olet varmasti myös kuullut Roihuvuoren japanilaistyylisestä puutarhasta, joka keväällä puhkeaa lumoavaan vaaleanpunaiseen kukkaan? Ja mitä naapurikaupunginosat eivät tarjoa, löytyvät loput Itäkeskuksen ja sen kauppakeskus Itiksestä.

Tammisalo naapurikaupunginosineen tarjoaa ainutlaatuisen asuinympäristön, jossa merellinen luonto ja idyllinen saaristotunnelma yhdistyy yltäkylläiseen palvelutarjontaan ja kaupungin sujuvimpiin kulkuyhteyksiin. Tutustu Ihaniin koteihimme Tammisalossa!