fbpx

Myytävät asunnot Järvenpää


Järvenpää tarjoaa sujuvaa arkea ja kulttuurielämyksiä

Järvenpää on upea kulttuurikaupunki lähellä pääkaupunkiseutua. Se tarjoaa asukkailleen viihtyvyyttä ja monipuolisia asumisen mahdollisuuksia, yhdistettynä luonnonläheiseen ja puutarhakaupunkimaiseen arkeen.

Korkealaatuisen kulttuurin lisäksi Järvenpää panostaa asumisen mahdollisuuksiin ja painottaa innovatiivisia, monipuolisia sekä ekologisia asumisratkaisuja. Tästä syystä Järvenpäästä onkin rakentunut monipuolinen kaupunki, jossa luonnon rauha yhdistyy toimivalla tavalla urbaaniin ja moderniin asumiseen. Järvenpäässä onkin monipuoliset palvelut sekä hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan. Täällä elämä ja arki onkin sujuvaa päivästä toiseen.

Puutarhakaupunkimainen Järvenpää on lähellä Helsinkiä

Järvenpäässä nautit kattavista lähipalveluista, harrastus- ja liikuntamahdollisuuksista sekä erinomaisista kulkuyhteyksistä, mutta myös rennosta elämästä vehreän luonnon ääressä. Luontopolut, kuntoradat ja Tuusulanjärven rannat tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia harrastamiseen sekä luonnossa viihtymiseen. Myös Lemmenlaakson suojelualue tarjoaa upeat puitteet ulkoilulle.

Täältä on helppo liikkua näppärästi sekä julkisella liikenteellä että omalla autolla joka suuntaan, ja Helsingin keskustan lukemattomat palvelut ja aktiviteetit ovat aina helposti tavoitettavissa. Järvenpäässä yhdistyvätkin puutarhakaupungin luonnonläheisyys sekä monipuoliset urbaanin asuinympäristön tarjoamat mahdollisuudet.

Järvenpäästä löydät kaiken tarvittavan

Järvenpäässä on kattavasti palveluita kaikenikäisille. Kaupat, päiväkodit, koulut, supermarketit, ravintolat ja kivijalkaliikkeet sekä modernit liikuntakeskukset löytyvät läheltä. Täällä on mahdollista viettää täysipainoista arkea, jossa nautit aktiivisesta elämästä viehättävän lähiluonnon ääressä.

Kulttuuritoiminta on vireää Järvenpäässä ja täällä pääsetkin nauttimaan monista eri kulttuurimuodoista. Jos kaipaat lisää kulttuuririentoja, on pääkaupunkiseutu ja etenkin Helsingin keskusta niitä tulvillaan. Niiden pariin on helppo pyrähtää sujuvaa joukkoliikennettä tai omaa autoa käyttäen. Järvenpäässä on helppo viihtyä, sillä kaupungissa riittää kiinnostavaa tekemistä jokaiseen makuun.

Uudet asunnot Järvenpäässä

T2H:n Järvenpään asunnot rakennetaan viihtyisiin ja huolellisesti valittuihin paikkoihin, monipuolisten palveluiden äärelle ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle, mutta kuitenkin lähelle luontoa.

Ihanien kotiemme kulmakiviä ovat valoisuus, avarat pohjaratkaisut, tavanomaista korkeampi huonekorkeus, suuret ikkunat sekä modernit materiaalit ja varusteet. Asuntomme tarjoavat nykyisille tai tuleville asukkaille erittäin hyvin sujuvaa arkea sekä antoisaa vapaa-aikaa viihtyisässä kodissa, joka on helppo sisustaa omia unelmia vastaavaksi.

Tutustu myös muihin Järvenpään lähialueilla sijaitseviin kohteisiimme, joista on erinomaiset kulkuyhteydet pääkaupungin sykkeeseen. Kurkkaa vaikka myytävät asunnot Tuusulassa, Klaukkalassa ja Vantaalla.

Tutustu Järvenpään asuinalueisiin

Pajala tarjoaa yltäkylläisen palvelukattauksen ja kaunista lähiluontoa

Pajala on yksi Järvenpään keskusta-alueen keskeisistä kaupunginosista. Se sijaitsee Tuusulanjärven pohjoispuolella, aivan Järvenpään ydinkeskusta-alueen kupeessa. Hyvän sijaintinsa ansiosta Pajalan palvelukattaus onkin yltäkylläinen ja liikenneyhteydet ovat ensiluokkaisia.

Kävelyetäisyydeltä löytyy muun muassa supermarketteja, ja perheiden arkea helpottavat päiväkodit sekä lähellä sijaitsevat Kartanon koulu, lukio ja ammattioppilaitos. Lähiluonto on viehättävää ja siellä on ilo liikkua ja harrastaa vuoden ympäri.

Järvenpään rautatieasema löytyy alle kilometrin päästä, joten esimerkiksi pääkaupunkiin matkaat sujuvasti alle puolessa tunnissa. Valtatie E75:n liittymään hurautat alle 10 minuutissa, ja alle puolessa tunnissa olet jo Vantaalla tai lentokentällä. Lisäksi lähiseudulla kulkeminen sujuu vaivattomasti kattavan linja-autoverkoston ansiosta.

Lepolankortteli on moderni keidas luonnonläheisyyttä rakastavalle

Radan välittömässä läheisyydessä sijaitseva Lepolankortteli on Järvenpään upouusi asuinalue ja yksi kaupungin keskeisimmistä kehityshankkeista, joka sopii erinomaisesti pääkaupunkiseudulla työskenteleville. Kulkuyhteydet ovat sujuvia ja alueen vieressä sijaitsee esimerkiksi Ainolan rautatieasema, josta R-juna kulkee kaksi kertaa tunnissa Helsinkiin.

Tuusulanjärven kupeessa sijaitseva Lepolankortteli tarjoaa laadukasta ja kestävää kaupunkimaista asumista luonnon helmassa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Lepolasta löytyvät monipuoliset ja modernit asumisen vaihtoehdot elämän eri tarpeisiin. Lisäksi lukuisat luontopolut, kuntoradat ja kulttuurikohteet ovat kerrassaan ihastuttavia. Tuusulanjärven lähiympäristössä sijaitseekin useita tunnettuja luonto- ja kulttuurikohteita, jotka ovat vierailemisen arvoisia.

Lepolankorttelissa arki on turvallista ja sujuvaa, sillä kaupungin julkiset palvelut sekä keskustan tunnelmalliset kahvilat ja kivijalkaliikkeet sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä.

Pöytäalhosta löydät sekä luontoa että urbaania elämänmenoa

Pöytäalho tarjoaa asukkailleen vireää urbaania elämää, joka nivoutuu yhteen luonnonläheisyyden kanssa. Luonto onkin vahvasti läsnä Pöytäalhon alueella: vehreä Tuusulanjärven alue tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia sekä harrastamiseen että luonnosta nauttimiseen, Sarvikallion henkeäsalpaavia kansallismaisemia unohtamatta.

Kattava palvelutarjonta koostuu sekä monipuolisista kaupallisista että laajoista julkisista palveluista. Täällä on myös monenlaisia vapaa-ajan mahdollisuuksia kaikenikäisille; niin ulkoilijoille, kuntoilijoille, kulttuurin ystäville kuin muustakin harrastustoiminnasta kiinnostuneille. Lähellä pääkaupunkiseutua sijaitseva Järvenpään Pöytäalho onkin monipuolinen asuinalue, josta ei tekemistä puutu.

Lue lisää Järvenpään asuinalueista