Myytävät asunnot Järvenpää


Järvenpää – viihtyisä ja vehreä kulttuurikaupunki

Järvenpää on upea kulttuurikaupunki lähellä pääkaupunkiseutua. Se tarjoaa asukkailleen viihtyvyyttä ja monipuolisia asumisen mahdollisuuksia, yhdistettynä luonnonläheiseen ja puutarhakaupunkimaiseen arkeen.

Vehreä luonto näkyy vahvasti Järvenpään kaupungissa. Luontopolut, kuntoradat ja Tuusulajärven rannat tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia harrastamiseen sekä luonnossa viihtymiseen. Myös Lemmenlaakson suojelualue on yksi ylpeyden aiheista.

Korkealaatuisen kulttuurin lisäksi Järvenpää panostaa asumisen mahdollisuuksiin ja painottaa innovatiivisia, monipuolisia sekä ekologisia asumisratkaisuja. Tästä syystä Järvenpäästä onkin rakentunut monipuolinen kaupunki, jossa luonnon rauha yhdistyy toimivalla ja uudella tavalla urbaaniin ja moderniin asumiseen. 

Ihastu Järvenpään tarjoamiin mahdollisuuksiin ja upeisiin asuntokohteisiimme jo tänään!

Lepolankortteli moderni keidas luonnonläheisyyttä rakastavalle

Tuusulanjärven kupeessa sijaitseva Lepolankortteli tarjoaa laadukasta ja kestävää kaupunkimaista asumista luonnon helmassa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Lepolasta löytyvät monipuoliset ja modernit asumisen vaihtoehdot elämän eri tarpeisiin. Lisäksi, lukuisat luontopolut, kuntoradat ja kulttuurikohteet ihastuttavat läheisyydellään.

Radan välittömässä läheisyydessä sijaitseva Lepolankortteli on Järvenpään upouusi asuinalue ja yksi kaupungin keskeisimmistä kärkihankkeista, joka sopii erinomaisesti pääkaupunkiseudulla työskenteleville. Alueen vieressä sijaitsee Ainolan rautatieasema, josta R-juna kulkee kaksi kertaa tunnissa Helsinkiin ja takaisin vain 25 minuutissa. Autolla matka taittuu 15 minuutissa Keravalle, 25 minuutissa Vantaalle ja Helsinkiin jopa alle 40 minuutissa.

Lepolankorttelissa arki on turvallista ja sujuvaa, sillä kaupungin julkiset palvelut sekä keskustan tunnelmalliset kahvilat ja kivijalkaliikkeet sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä. Ostoksille päivittäistavarakauppaan ja asioille terveyskeskukseen ajat autolla vain muutamassa minuutissa. Viereisellä Lepolan asuinalueella sijaitsee päiväkoti Polle ja alle kilometrin säteellä Järvenpään Yhteiskoulu, jotka helpottavat etenkin lapsiperheiden arkea.

Kulttuurihistoriallisesti merkittävä Tuusulanjärvi ja sen lähiympäristö tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia retkeilyyn, vesiaktiviteeteille sekä luonnonläheiseen elämään niin aikuisille kuin perheen pienimmillekin. Kotioveltasi pääset muutamassa minuutissa esimerkiksi Tuusulanjärven rantaa kulkevalle polulle tai Fjällbon puistoon, jossa voit ihailla järvimaisemaa rantakalliolla tai pulahtaa uimaan Tuusulanjärveen. Luonnon vehreydestä pääset myös nauttimaan Aleksis Kiven kirkkopolulla ja Vanhankylänniemen luontopolulla.

Tuusulanjärven lähiympäristössä sijaitsee useita tunnettuja luonto- ja kulttuurikohteita. Luontokohteista tunnetuin on Järven länsirannalla sijaitseva Sarvikallio, josta avautuvat kauniit Tuusulanjärven kansallismaisemat. Tunnettuja kulttuurikohteita Lepolankorttelin lähistöllä ovat esimerkiksi Aino ja Jean Sibeliuksen kotimuseo Ainola sekä Eero ja Saimi Järnefeltin taiteilijakoti Suviranta. Aivan lähistöllä sijaitsee myös tunnettu ratsastus- ja tapahtumakeskus Aino!

Nautitko luonnon läheisyydestä ja modernista kaupunkimaisesta asumisesta? Tutustu Lepolankorttelin moderneihin asumisen vaihtoehtoihin ja löydä oma, ihana kotisi!


Pöytäalho kietoo asukkaansa luontoon ja urbaaniin elämään

Pöytäalho tarjoaa asukkailleen urbaania elämää kiedottuna yhteen vehreyden ja luonnonläheisyyden kanssa. Järvenpäässä lähellä pääkaupunkiseutua sijaitseva Pöytäalho onkin monipuolinen asuinalue, josta ei yllätyksellisiä vastakohtia puutu. 

Luonto on vahvasti läsnä Pöytäalhon alueella. Vehreä Tuusulanjärven alue tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia sekä harrastamiseen että luonnosta nauttimiseen. Sarvikallion henkeäsalpaavia kansallismaisemia unohtamatta.

Palvelutarjonta koostuu sekä monipuolisista kaupallisista, että laajoista julkisista palveluista – kävelymatkan päässä Pöytäalhosta löydät kaikki Järvenpään kaupungin tarjoamat tunnelmalliset kivijalkaputiikit, kahvilat sekä monipuoliset marketit.

Tutustu nyt Pöytäalhon ihaniin koteihin ja ihastu vehreään, urbaanin elämän sykkeeseen!

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen:

Satumetsä – luonnonläheistä asumista lapsiperheille

Järvenpään keskustan kupeessa sijaitseva Satumetsä tarjoaa asukkailleen upeita ulkoilumaastoja, hyviä kulkuyhteyksiä sekä lähietäisyydellä sijaitsevia moderneja palveluita. Alueella järjestetään myös paljon tapahtumia sekä tarjotaan erilaisia kulttuurielämyksiä. 

Satumetsän parhaimpiin puoliin lukeutuu ehdottomasti luonnonläheisyys, sillä alue sijaitsee suoraan lumoavan Peikkometsän vieressä. Luonnossa kulkeminen onnistuu helposti luontopolkujen avulla, jotka johtavat mm. Terholan kuntoradalle sekä Keravanjoen jylhiin ja kanjonimaisiin maisemiin.

Satumetsän vahvuuksiin lukeutuu myös sen läheisyys pääkaupunkiseudun kanssa – pääratoja pitkin junamatka Järvenpäästä Helsingin keskustaan vie vain puoli tuntia. Kun siis etsit edullisempaa asumista luonnonläheisistä maisemista läheltä pääkaupunkiseutua, tutustu Järvenpään Satumetsän ihaniin koteihin! 

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen: