Myytävät asunnot Järvenpää


Järvenpää – viihtyisä ja vehreä kulttuurikaupunki

Järvenpää on upea kulttuurikaupunki lähellä pääkaupunkiseutua. Se tarjoaa asukkailleen viihtyvyyttä ja monipuolisia asumisen mahdollisuuksia, yhdistettynä luonnonläheiseen ja puutarhakaupunkimaiseen arkeen.

Vehreä luonto näkyy vahvasti Järvenpään kaupungissa. Luontopolut, kuntoradat ja Tuusulajärven rannat tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia harrastamiseen sekä luonnossa viihtymiseen. Myös Lemmenlaakson suojelualue on yksi ylpeyden aiheista.

Korkealaatuisen kulttuurin lisäksi Järvenpää panostaa asumisen mahdollisuuksiin ja painottaa innovatiivisia, monipuolisia sekä ekologisia asumisratkaisuja. Tästä syystä Järvenpäästä onkin rakentunut monipuolinen kaupunki, jossa luonnon rauha yhdistyy toimivalla ja uudella tavalla urbaaniin ja moderniin asumiseen. 

Ihastu Järvenpään tarjoamiin mahdollisuuksiin ja upeisiin asuntokohteisiimme jo tänään!

Pöytäalho kietoo asukkaansa luontoon ja urbaaniin elämään

Pöytäalho tarjoaa asukkailleen urbaania elämää kiedottuna yhteen vehreyden ja luonnonläheisyyden kanssa. Järvenpäässä lähellä pääkaupunkiseutua sijaitseva Pöytäalho onkin monipuolinen asuinalue, josta ei yllätyksellisiä vastakohtia puutu. 

Luonto on vahvasti läsnä Pöytäalhon alueella. Vehreä Tuusulanjärven alue tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia sekä harrastamiseen että luonnosta nauttimiseen. Sarvikallion henkeäsalpaavia kansallismaisemia unohtamatta.

Palvelutarjonta koostuu sekä monipuolisista kaupallisista, että laajoista julkisista palveluista – kävelymatkan päässä Pöytäalhosta löydät kaikki Järvenpään kaupungin tarjoamat tunnelmalliset kivijalkaputiikit, kahvilat sekä monipuoliset marketit.

Tutustu nyt Pöytäalhon ihaniin koteihin ja ihastu vehreään, urbaanin elämän sykkeeseen!


Satumetsä – luonnonläheistä asumista lapsiperheille

Järvenpään keskustan kupeessa sijaitseva Satumetsä tarjoaa asukkailleen upeita ulkoilumaastoja, hyviä kulkuyhteyksiä sekä lähietäisyydellä sijaitsevia moderneja palveluita. Alueella järjestetään myös paljon tapahtumia sekä tarjotaan erilaisia kulttuurielämyksiä. 

Satumetsän parhaimpiin puoliin lukeutuu ehdottomasti luonnonläheisyys, sillä alue sijaitsee suoraan lumoavan Peikkometsän vieressä. Luonnossa kulkeminen onnistuu helposti luontopolkujen avulla, jotka johtavat mm. Terholan kuntoradalle sekä Keravanjoen jylhiin ja kanjonimaisiin maisemiin.

Satumetsän vahvuuksiin lukeutuu myös sen läheisyys pääkaupunkiseudun kanssa – pääratoja pitkin junamatka Järvenpäästä Helsingin keskustaan vie vain puoli tuntia. Kun siis etsit edullisempaa asumista luonnonläheisistä maisemista läheltä pääkaupunkiseutua, tutustu Järvenpään Satumetsän ihaniin koteihin!