fbpx

Myytävät asunnot Lepolankortteli


Moderni keidas luonnonläheisyyttä rakastavalle

Tuusulanjärven kupeessa sijaitseva Lepolankortteli tarjoaa laadukasta ja kestävää kaupunkimaista asumista luonnon helmassa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Lepolasta löytyvät monipuoliset ja modernit asumisen vaihtoehdot elämän eri tarpeisiin. Lisäksi, lukuisat luontopolut, kuntoradat ja kulttuurikohteet ihastuttavat läheisyydellään.

Radan välittömässä läheisyydessä sijaitseva Lepolankortteli on Järvenpään upouusi asuinalue ja yksi kaupungin keskeisimmistä kärkihankkeista, joka sopii erinomaisesti pääkaupunkiseudulla työskenteleville. Alueen vieressä sijaitsee Ainolan rautatieasema, josta R-juna kulkee kaksi kertaa tunnissa Helsinkiin ja takaisin vain 25 minuutissa. Autolla matka taittuu 15 minuutissa Keravalle, 25 minuutissa Vantaalle ja Helsinkiin jopa alle 40 minuutissa.

Lepolankorttelissa arki on turvallista ja sujuvaa, sillä kaupungin julkiset palvelut sekä keskustan tunnelmalliset kahvilat ja kivijalkaliikkeet sijaitsevat vain lyhyen matkan päässä. Ostoksille päivittäistavarakauppaan ja asioille terveyskeskukseen ajat autolla vain muutamassa minuutissa. Viereisellä Lepolan asuinalueella sijaitsee päiväkoti Polle ja alle kilometrin säteellä Järvenpään Yhteiskoulu, jotka helpottavat etenkin lapsiperheiden arkea.

Kulttuurihistoriallisesti merkittävä Tuusulanjärvi ja sen lähiympäristö tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia retkeilyyn, vesiaktiviteeteille sekä luonnonläheiseen elämään niin aikuisille kuin perheen pienimmillekin. Kotioveltasi pääset muutamassa minuutissa esimerkiksi Tuusulanjärven rantaa kulkevalle polulle tai Fjällbon puistoon, jossa voit ihailla järvimaisemaa rantakalliolla tai pulahtaa uimaan Tuusulanjärveen. Luonnon vehreydestä pääset myös nauttimaan Aleksis Kiven kirkkopolulla ja Vanhankylänniemen luontopolulla.

Tuusulanjärven lähiympäristössä sijaitsee useita tunnettuja luonto- ja kulttuurikohteita. Luontokohteista tunnetuin on Järven länsirannalla sijaitseva Sarvikallio, josta avautuvat kauniit Tuusulanjärven kansallismaisemat. Tunnettuja kulttuurikohteita Lepolankorttelin lähistöllä ovat esimerkiksi Aino ja Jean Sibeliuksen kotimuseo Ainola sekä Eero ja Saimi Järnefeltin taiteilijakoti Suviranta. Aivan lähistöllä sijaitsee myös tunnettu ratsastus- ja tapahtumakeskus Aino!

Nautitko luonnon läheisyydestä ja modernista kaupunkimaisesta asumisesta? Tutustu Lepolankorttelin moderneihin asumisen vaihtoehtoihin ja löydä oma, ihana kotisi!