fbpx

Myytävät asunnot Pajala


Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen:

Yltäkylläinen palvelukattaus lähellä luontoa

Pajala on yksi Järvenpään keskusta-alueen keskeisistä kaupunginosista. Keskeisen sijaintinsa ansiosta Pajalan palvelukattaus onkin yltäkylläinen ja liikenneyhteydet ovat ensiluokkaisia.

Pajalan asuinalue sijaitsee Tuusulanjärven pohjoispuolella, aivan Järvenpään ydinkeskusta-alueen kupeessa. Pajalan suosituimpaan tarjontaan kuuluvat muun muassa Järvenpään jäähalli ja uimahalli sekä laajat puistoalueet kuntoratoineen, leikkipaikkoineen ja jopa köysiratoineen.
Pajalan useiden eri puistoalueiden kehystämä miljöö tarjoaakin monipuolisia aktiviteetteja vapaa-aikaan. Edellä mainittujen jäähallin ja uimahallin lisäksi Pajalan alueella on esimerkiksi monia eri liikuntakeskuksia, kuntosaleja, urheilukenttiä ja jopa musiikkiopisto. Alueen useat puistot tarjoavat viihtyisten lenkkimaisemien lisäksi mahdollisuuksia muun muassa leikkimiseen, skeittaamiseen, koiraharrastukseen ja jopa köysiratailuun. Tuusulanjärven maisemat, uimarannat ja venesatamatkin löytyvät vain parin kilometrin päästä.

Keskeisen sijaintinsa ansiosta Pajalassa myös arki on erityisen sujuvaa. Kävelyetäisyydeltä löytyy muun muassa supermarketteja – kuten mainetta niittäneen Järvenpään K-Citymarketin, huoltoasemia, ravintoloita sekä erikoisliikkeitä. Perheiden arkea helpottavat myös alueen päiväkodit sekä naapurissa sijaitsevat Kartanon koulu, lukio ja ammattioppilaitos.

Monipuolinen julkinen liikenne sekä valtateiden läheisyys tekevät Pajalan liikenneyhteyksistä ensiluokkaisia. Valtatie E75:n liittymään hurautat alle 10 minuutissa, ja alle puolessa tunnissa oletkin jo Vantaalla tai esimerkiksi lentokentällä. Järvenpään rautatieasema löytyy alle kilometrin päästä, joten esimerkiksi pääkaupunkiin matkaat sujuvasti alle puolessa tunnissa. Lisäksi lähiseudulla kulkeminen sujuu vaivattomasti kattavan linja-autoverkoston ansiosta.

Lue lisää Pajalasta »

Pajalassa urbaanin kaupunkielämän helppous yhdistyy rauhalliseen ja luonnonläheiseen ympäristöön. Tutustu Ihaniin koteihimme Pajalassa ja ihastu idylliseen Järvenpäähän!