Myytävät asunnot Kerava


Kerava – urbaanin elämän keidas

Kerava on kompakti ja dynaaminen pikkukaupunki Keski-Uudellamaalla, vain 22 minuutin junamatkan päässä Helsingin sykkivästä keskustasta. Suosittu asuinalue kokoaa kaikki urbaanin elämän edellytykset, muovaten arjen pääkaupunkiseudun perinteistä hektistä rytmiä rauhallisempaan muotoon.

Keravan kaupungilla on pitkä ja kiehtova historia – alueelta tunnetaan esimerkiksi peräti kahdeksan kivikautista asuinpaikkaa. Entisajoista muistuttaa myös historialliset rakennukset, kuten Keravan kartano. 

Kiitos pääradan, kaupunki on nykypäivänä akateemisuuden ja teollisuuden kukoistava keskittymä. Työllistymismahdollisuudet ovatkin Keravalla hyvät ja matka pääkaupunkiseudulle lyhyt, joka edesauttaa työllistymistä entisestään. Myös korkeakulttuuria on tarjolla niin tapahtumien kuin myös museoiden ja musiikin saralla. Vehreyttä taas tarjoaa Keravan kaupungin keskustassa sijaitseva Aurinkomäen suosittu puistoalue.

Kun siis sinua kiinnostaa urbaani pikkukaupunki elämä lähellä Helsingin metropolin sykettä, ovat Keravan ihanat kodit kuin tehty sinua varten!

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen:

Keravan sykkivä sydän Sampola

Sampola on suosittu asuinalue Keski-Uudellamaalla, Keravan sykkivässä sydämessä. Alue on tunnettu kävelykaduistaan ja viihtyisyydestään. Kaikki tärkeimmät palvelut sijaitsevat keskitetysti keskustan kävelykadun varressa, matkan taittuessa lyhyillä etäisyyksillä helposti kävellen tai pyöräillen. 

Kaupallisten palveluiden lisäksi Sampolasta löytyy oma palvelukeskus sekä taidemuseo Sinkka. Kulttuuria on tarjolla myös tapahtumien ja musiikkiesitysten muodossa. Sujuvilla kulkuyhteyksillä taas sujautat nopeasti myös kaikille lähiseuduille, kuten esimerkiksi junalla Tikkurilaan kahdeksassa minuutissa ja Helsingin keskustaan parissakymmenessä. 

Kun siis haluat suunnata asumaan Keravalle, ihastu ihaniin koteihimme ja valitse asuinalueeksesi suosittu Sampola!

 

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen: