fbpx

Myytävät asunnot Kirkkonummi


Luonnonläheinen asuinpaikka aktiiviselle ihmiselle

Suomen toiseksi suurin kunta Kirkkonummi on eläväinen radanvarsikaupunki, josta on näppärästi toimivat kulkuyhteydet kaikkialle pääkaupunkiseudun alueelle sekä muualle päin Suomea. Alueen historian ulottuessa kivikauteen saakka, on Kirkkonummi kokenut useita merkittäviä muutoksia aikojen kuluessa. Nykyisin kuntaa voisikin kuvailla dynaamisekssi ja moderniksi kasvukeskukseksi, joka kasvattaa suosiotaan viihtyisää asuinpaikkaa arvostavien keskuudessa päivä päivältä.

Palvelut ovat todella kattavia Kirkkonummella ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia on yllin kyllin, myös työpaikkoja on tarjolla reilusti sekä aktiviteetteja moneen makuun. Kirkkonummi ei kuitenkaan ole menettänyt missään vaiheessa luonnonläheisyyttään, vaan sitä on onnistuttu vaalimaan kasvamisesta huolimatta. Tästä onnistumisesta on hyvänä esimerkkinä Kirkkonummen alueella levittäytyvä, upea ja ulkoilijoiden suuresti suosima Nuuksion kansallispuisto, jossa on ilo ulkoilla niin kesällä, syksyllä, talvella kuin keväällä.

Kirkkonummi onkin asuinpaikka, jossa viihtyy jokainen täysipainoista elämää arvostava ja se sopii yhtälailla lapsiperheille kuin pienemmille talouksille.

Viihtyisällä Kirkkonummella kaunis luonto on aina läsnä

Kirkkonummella on kattavasti palveluita, harrastusmahdollisuuksia ja kaunista luontoa. Luonnon helmassa on nautinnollista liikkua ja kuntoilla vuoden ympäri, sillä ulkoilumahdollisuudet ovat poikkeuksellisen hyvät.

Luonnonläheisyyttä ylellisesti tarjoava Kirkkonummi panostaakin toden teolla asukasviihtyvyyteen ja -mukavuuteen. Uusia rakennushankkeita kehitetään ripeään tahtiin ja harrastusmahdollisuuksia laajennetaan alati. Kirkkonummi yhdistääkin todella upeasti monipuoliset palvelut sekä vehreät virkistysalueet, kulttuurikokemuksia unohtamatta.

Lähellä pääkaupunkiseutua, mutta silti omassa rauhassa

Kirkkonummella on kaikkea, mikä saa arjen sujumaan sekä paljon mieluista tekemistä vapaa aikaan. Harrastusmahdollisuuksia onkin lukuisia – olipa lajisi sitten luontoretkeily maastossa, ratsastus, hiihto, uiminen, kalastus tai vaikkapa sukellus, jolle esimerkiksi Porkkalan hylkypuisto tarjoaa erinomaiset puitteet.

Pääkaupunkiseutu on lähellä lukemattomine palveluineen ja aktiviteetteineen. Sieltä löytää kaikkea, mitä mieleen vain putkahtaa ja siirtyminen sinne on helppoa sujuvien liikenneyhteyksien ansiosta. Matka taittuu näppärästi linja-autolla tai omalla autolla ajaen, tai sitten junaa käyttäen. Jokaisella kulkuvälineellä etappi sujuu kuitenkin nopeasti.

Pääkaupunkiseudun ja Helsingin helppo tavoitettavuus monipuolistaa Kirkkonummen aktiviteettien kirjoa hienosti täydentää omalta osaltaan alueella asumisen nautinnollisuutta. Kirkkonummella riittää rauhallista luonnonläheisyyttä, mutta vilkas ja energinen pääkaupunkiseutu on kuitenkin aivan vieressä ja sinne on helppo lähteä aina niin halutessaan.

Uudet asunnot Kirkkonummella

Rakennamme Kirkkonummelle valoisia, puistomaisia asuinalueita ja moderneja kaupunkikoteja. T2H:n Kirkkonummen asunnot nousevatkin viihtyisiin ja huolellisesti valittuihin paikkoihin, monipuolisten palveluiden äärelle ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle, mutta kuitenkin lähelle luontoa.

Ihanien kotiemme kulmakiviä ovat valoisuus, avarat pohjaratkaisut, tavanomaista korkeampi huonekorkeus, suuret ikkunat sekä modernit materiaalit ja varusteet. Asuntomme tarjoavat nykyisille tai tuleville asukkaille erittäin hyvin sujuvaa arkea sekä antoisaa vapaa-aikaa viihtyisässä kodissa, joka on helppo sisustaa omia unelmia vastaavaksi.

Tutustu myös muihin Kirkkonummen lähialueilla sijaitseviin kohteisiimme pääkaupunkiseudulla. Kurkkaa vaikkapa myytävät asunnot Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla.

Tutustu Kirkkonummen asuinalueisiin

Sarvvik on ylellinen asuinpaikka kauniiden vesistöjen ja upean luonnon ääressä

Sarvvik on haluttu, luonnonläheinen, vehreä ja idyllinen asuinalue Kirkkonummella. Se rajautuu kauniiseen Finnträsk-järveen, Suomenlahteen, Sarvvikin golfkenttiin sekä Länsiväylään. Sijainnin ansiosta sekä upeat maisemat, harrastusmahdollisuudet että sujuvat kulkuyhteydet ovat lähellä.

Rauhallisesta ja luonnon helmaan asettuvasta, kauniista miljööstä ei ole pitkä matka peruspalveluiden ääreen, ja kulkuyhteydet ovat erinomaiset joka suuntaan. Länsiväylää pitkin ajaa esimerkiksi Espoon kattavien palveluiden ääreen vain viidessä minuutissa, Iso Omena -kauppakeskukseen alle vartissa ja Helsingin keskustaan puolessa tunnissa. Eläminen meren läheisyydessä sijaitsevassa Sarvvikissa tuntuukin todella ylelliseltä, sillä täällä saat nauttia sekä luonnonläheisyydestä, kauniista miljööstä että sujuvista kulkuyhteyksistä.

Vehreä, pääkaupungin viereen asettuva Framinpuisto

Eloisa ja luonnonläheinen, pääkaupunkiseudun kupeessa sijaitseva Framinpuisto on yksi Kirkkonummen Masalan nopeimmin kasvavista alueista. Framinpuiston palvelukattaus kauppoineen, päiväkoteineen ja kouluineen kehittyy jatkuvasti, ja arki sujuukin mainiosti täällä asuessa. Vapaa-ajalla pääset nauttimaan monipuolisista harrastusmahdollisuuksista. Mahtavat ulkoilumaastot ja erittäin monipuoliset kuntoilumahdollisuudet tekevät luonnossa liikkumisesta nautinnollista.

Sujuvien kulkuyhteyksien ansiosta liikkuminen on sujuvaa vaikkapa Helsingin keskustaan, joka tarjoaa loputtomasti palveluita ja tekemistä. Junamatka pääkaupungin ytimeen käy ripeästi Framinpuiston omalta juna-asemalta ja ajat Länsiväylää pitkin Espoon ohi Helsinkiin alle puolessa tunnissa.

Lue lisää Kirkkonummen asuinalueista