Myytävät asunnot Kirkkonummi


Kirkkonummi – aktiiviselle ja luonnonläheiselle ihmiselle

Luonnonläheisyyttä tarjoava Kirkkonummi panostaa asukasviihtyvyyteen ja -mukavuuteen. Uusia rakennushankkeita kehitetään kovaa vauhtia ja harrastusmahdollisuuksia laajennetaan alati. Kirkkonummi yhdistääkin upeasti monipuoliset palvelut sekä vehreät virkistysalueet, kulttuurikokemuksia unohtamatta.

Suomen toiseksi suurin kunta Kirkkonummi on radanvarsikaupunki, josta on näppärät kulkuyhteydet kaikkialle pääkaupunkiseudun alueelle. Alueen historian ulottuessa kivikauteen saakka, Kirkkonummi on kokenut useita muutoksia aikojen kuluessa. Nykyisin kuntaa voisikin tituleerata moderniksi kasvukeskukseksi, joka kasvattaa suosiotaan päivä päivältä. Siltikään alue ei ole menettänyt luonnonläheisyyttään, josta hyvänä esimerkkinä toimii alueella sijaitseva Nuuksion kansallispuisto.

Harrastusmahdollisuuksia Kirkkonummella on myös lukuisia – olipa lajisi sitten luontoretkeily maastossa, ratsastus, hiihto, uiminen, kalastus tai vaikkapa sukellus, jolle Porkkalan hylkypuisto tarjoaa erinomaiset puitteet. 

Kirkkonummi onkin paikka, jonka vaikuttavuus ja viihtyvyys tulee kokea itse – monimuotoisuutta ja upeaa luontoa unohtamatta – joten tutustu alueen ihaniin koteihin jo tänään!

Ylellinen Sarvvik vesistöjen välissä

Idyllinen ja vehreä Sarvvikin asuinalue Kirkkonummella rajautuu Finnträsk-järveen, Suomenlahteen,
Sarvvikin golfkenttiin sekä Länsiväylään.

Sarvvik on luonnonläheisen ihmisen unelma: voit suunnata suoraan kotioveltasi Finnträsk-järven luonnonsuojelualueen lenkkipoluille nauttimaan luonnon rauhasta yhdessä useiden harvinaisten lintulajien ja liito-oravien kanssa. Toisesta suunnasta löydät Suomenlahden rantamaisemat ja esimerkiksi Sarfvikin venesataman.

Rauhallisesta ja luonnonläheisestä miljööstä huolimatta hurautat Länsiväylää pitkin esimerkiksi Espoon kattavien palveluiden ääreen vain 5 minuutissa, Iso Omena -kauppakeskukseen alle vartissa ja Helsingin keskustaan puolessa tunnissa.

Eläminen meren läheisyydessä sijaitsevassa Sarvvikissa tekee arjesta juhlaa
– tutustu upeisiin kerrostalokohteisiimme ja löydä oma, ihana kotisi!

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen:

Masala – Kirkkonummen vehreä kasvukeskus

Vireä ja vehreä pääkaupunkiseudun kupeessa sijaitseva Masala on yksi Kirkkonummen kasvun painopisteistä. Masalan palvelukattaus uudistuu ja kehittyy jatkuvasti, kuitenkaan jättämättä varjoonsa viihtyisää ja luonnonläheistä miljöötä.

Liikenteen risteyskohtana Masalasta on myös helppo kulkea moneen suuntaan niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla: Masalan omalta juna-asemalta kuljet helposti töihin pääkaupunkiin ja läheistä Länsiväylää pitkin hurautat Espoon ohi Helsinkiin alle puolessa tunnissa.

Masalan pikkukaupunkimaisen asuinalueen kattavat peruspalvelut, kuten päiväkodit, koulut, terveysasema ja päivittäistavarakaupat, yhdistettynä erinomaisiin kulkuyhteyksiin tekevät arjesta sujuvaa. Vapaa-ajalla saat puolestaan nauttia monipuolisista ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksista: Masalan alueella sijaitsee esimerkiksi Främnäsin puistoalue tekonurmineen ja liikuntapuistoineen. Kulttuurin ja liikunnan lisäksi Masala tarjoaa myös upeaa luontoa ja merenrantakin löytyy kävelymatkan päästä. 

Masalassa viihtyvät niin rauhaa rakastavat luonnossa samoilijat, aktiiviset liikkujat kuin sujuvaa arkea kaipaavat lapsiperheet. Löydä siis sinäkin oma Ihana kotisi Masalan vehreästä kasvukeskuksesta!