Myytävät asunnot Kirkkonummi


Kirkkonummi – aktiiviselle ja luonnonläheiselle ihmiselle

Luonnonläheisyyttä tarjoava Kirkkonummi panostaa asukasviihtyvyyteen ja -mukavuuteen. Uusia rakennushankkeita kehitetään kovaa vauhtia ja harrastusmahdollisuuksia laajennetaan alati. Kirkkonummi yhdistääkin upeasti monipuoliset palvelut sekä vehreät virkistysalueet, kulttuurikokemuksia unohtamatta.

Suomen toiseksi suurin kunta Kirkkonummi on radanvarsikaupunki, josta on näppärät kulkuyhteydet kaikkialle pääkaupunkiseudun alueelle. Alueen historian ulottuessa kivikauteen saakka, Kirkkonummi on kokenut useita muutoksia aikojen kuluessa. Nykyisin kuntaa voisikin tituleerata moderniksi kasvukeskukseksi, joka kasvattaa suosiotaan päivä päivältä. Siltikään alue ei ole menettänyt luonnonläheisyyttään, josta hyvänä esimerkkinä toimii alueella sijaitseva Nuuksion kansallispuisto.

Harrastusmahdollisuuksia Kirkkonummella on myös lukuisia – olipa lajisi sitten luontoretkeily maastossa, ratsastus, hiihto, uiminen, kalastus tai vaikkapa sukellus, jolle Porkkalan hylkypuisto tarjoaa erinomaiset puitteet. 

Kirkkonummi onkin paikka, jonka vaikuttavuus ja viihtyvyys tulee kokea itse – monimuotoisuutta ja upeaa luontoa unohtamatta – joten tutustu alueen ihaniin koteihin jo tänään!

Ylellinen Sarvvik vesistöjen välissä

Idyllinen ja vehreä Sarvvikin asuinalue Kirkkonummella rajautuu Finnträsk-järveen, Suomenlahteen,
Sarvvikin golfkenttiin sekä Länsiväylään.

Sarvvik on luonnonläheisen ihmisen unelma: voit suunnata suoraan kotioveltasi Finnträsk-järven luonnonsuojelualueen lenkkipoluille nauttimaan luonnon rauhasta yhdessä useiden harvinaisten lintulajien ja liito-oravien kanssa. Toisesta suunnasta löydät Suomenlahden rantamaisemat ja esimerkiksi Sarfvikin venesataman.

Rauhallisesta ja luonnonläheisestä miljööstä huolimatta hurautat Länsiväylää pitkin esimerkiksi Espoon kattavien palveluiden ääreen vain 5 minuutissa, Iso Omena -kauppakeskukseen alle vartissa ja Helsingin keskustaan puolessa tunnissa.

Eläminen meren läheisyydessä sijaitsevassa Sarvvikissa tekee arjesta juhlaa
– tutustu upeisiin kerrostalokohteisiimme ja löydä oma, ihana kotisi!


Masala – Kirkkonummen vehreä kasvukeskus

Vireä ja vehreä pääkaupunkiseudun kupeessa sijaitseva Masala on yksi Kirkkonummen kasvun painopisteistä. Reilun 6 000 asukkaan kasvukeskus tulee lähivuosina kehittymään entistä laadukkaammaksi, tyylikkäämmäksi ja viihtyisämmäksi. 

Pikkukaupunkimaisessa asuinalueessa yhdistyvät koko ajan kehittyvät monipuoliset palvelut, erinomaiset kulkuyhteydet sekä upea luonto – merenrantaankin on matkaa vain alle kilometri. Ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä ja niitä täydentää entisestään naapurikaupunki Espoon runsas tarjonta.

Löydä siis sinäkin oma ihana kotisi Masalan vehreästä kasvukeskuksesta!