fbpx

Myytävät asunnot Kirkkonummi


Kirkkonummi – aktiiviselle ja luonnonläheiselle ihmiselle

Luonnonläheisyyttä tarjoava Kirkkonummi panostaa asukasviihtyvyyteen ja -mukavuuteen. Uusia rakennushankkeita kehitetään kovaa vauhtia ja harrastusmahdollisuuksia laajennetaan alati. Kirkkonummi yhdistääkin upeasti monipuoliset palvelut sekä vehreät virkistysalueet, kulttuurikokemuksia unohtamatta.

Suomen toiseksi suurin kunta Kirkkonummi on radanvarsikaupunki, josta on näppärät kulkuyhteydet kaikkialle pääkaupunkiseudun alueelle. Alueen historian ulottuessa kivikauteen saakka, Kirkkonummi on kokenut useita muutoksia aikojen kuluessa. Nykyisin kuntaa voisikin tituleerata moderniksi kasvukeskukseksi, joka kasvattaa suosiotaan päivä päivältä. Siltikään alue ei ole menettänyt luonnonläheisyyttään, josta hyvänä esimerkkinä toimii alueella sijaitseva Nuuksion kansallispuisto.

Harrastusmahdollisuuksia Kirkkonummella on myös lukuisia – olipa lajisi sitten luontoretkeily maastossa, ratsastus, hiihto, uiminen, kalastus tai vaikkapa sukellus, jolle Porkkalan hylkypuisto tarjoaa erinomaiset puitteet. 

Kirkkonummi onkin paikka, jonka vaikuttavuus ja viihtyvyys tulee kokea itse – monimuotoisuutta ja upeaa luontoa unohtamatta – joten tutustu alueen ihaniin koteihin jo tänään!

Tutustu Kirkkonummen asuinalueisiin