fbpx

Myytävät asunnot Framinpuisto


Kirkkonummen vehreä kasvukeskus

Vireä ja vehreä pääkaupunkiseudun kupeessa sijaitseva Framinpuisto on yksi Kirkkonummen Masalan kasvun painopisteistä. Framinpuiston palvelukattaus uudistuu ja kehittyy jatkuvasti, kuitenkaan jättämättä varjoonsa viihtyisää ja luonnonläheistä miljöötä.

Liikenteen risteyskohtana Masalan Framinpuistosta on myös helppo kulkea moneen suuntaan niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla: Framinpuiston omalta juna-asemalta kuljet helposti töihin pääkaupunkiin ja läheistä Länsiväylää pitkin hurautat Espoon ohi Helsinkiin alle puolessa tunnissa.

Framinpuiston pikkukaupunkimaisen asuinalueen kattavat peruspalvelut, kuten päiväkodit, koulut, terveysasema ja päivittäistavarakaupat, yhdistettynä erinomaisiin kulkuyhteyksiin tekevät arjesta sujuvaa. Vapaa-ajalla saat puolestaan nauttia monipuolisista ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksista: Masalan Framinpuiston alueella sijaitsee esimerkiksi Främnäsin puistoalue tekonurmineen ja liikuntapuistoineen. Kulttuurin ja liikunnan lisäksi Masala tarjoaa myös upeaa luontoa ja merenrantakin löytyy kävelymatkan päästä.

Masalan Framinpuistossa viihtyvät niin rauhaa rakastavat luonnossa samoilijat, aktiiviset liikkujat kuin sujuvaa arkea kaipaavat lapsiperheet. Löydä siis sinäkin oma Ihana kotisi Framinpuiston vehreästä kasvukeskuksesta!