fbpx

Myytävät asunnot Masala


Kirkkonummen vehreä kasvukeskus

Vireä ja vehreä pääkaupunkiseudun kupeessa sijaitseva Masala on yksi Kirkkonummen kasvun painopisteistä. Masalan palvelukattaus uudistuu ja kehittyy jatkuvasti, kuitenkaan jättämättä varjoonsa viihtyisää ja luonnonläheistä miljöötä.

Liikenteen risteyskohtana Masalasta on myös helppo kulkea moneen suuntaan niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla: Masalan omalta juna-asemalta kuljet helposti töihin pääkaupunkiin ja läheistä Länsiväylää pitkin hurautat Espoon ohi Helsinkiin alle puolessa tunnissa.

Masalan pikkukaupunkimaisen asuinalueen kattavat peruspalvelut, kuten päiväkodit, koulut, terveysasema ja päivittäistavarakaupat, yhdistettynä erinomaisiin kulkuyhteyksiin tekevät arjesta sujuvaa. Vapaa-ajalla saat puolestaan nauttia monipuolisista ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksista: Masalan alueella sijaitsee esimerkiksi Främnäsin puistoalue tekonurmineen ja liikuntapuistoineen. Kulttuurin ja liikunnan lisäksi Masala tarjoaa myös upeaa luontoa ja merenrantakin löytyy kävelymatkan päästä.

Masalassa viihtyvät niin rauhaa rakastavat luonnossa samoilijat, aktiiviset liikkujat kuin sujuvaa arkea kaipaavat lapsiperheet. Löydä siis sinäkin oma Ihana kotisi Masalan vehreästä kasvukeskuksesta!