fbpx

Myytävät asunnot Klaukkala


Klaukkala – Nurmijärven kunnan eläväinen keskus

Klaukkala sijaitsee Nurmijärven kunnan eteläkärjessä, vain muutaman kilometrin päässä Espoon ja Vantaan rajalta. Klaukkala on Nurmijärven nopeimmin kasvava ja kehittyvä taajama, jossa keskusta-alueen urbaani kaupunkikuva yhdistyy maaseudun rauhaan. Metsäpolkujen ja peltomaisemien keskeltä hurautat kuitenkin Helsinkiin vain puolessa tunnissa – ja pian valmistuvan ohitustien ansiosta vielä nopeammin. Tämän vuoksi Klaukkala onkin yksi eteläisen Suomen houkuttelevimmista asuinalueista.

Pääkaupunkiseudun energisyys, aktiivisuus ja tekemisen meininki löytyvät aina läheltä Klaukkalassa asuessa. Tänne on helppo asettua, oli elämäntilanne tai perheen koko mikä tahansa. Klaukkalassa ja pääkaupunkiseudulla riittää runsaasti tekemistä jokaiselle, sekä kosolti harrastus- ja työmahdollisuuksia. Tämän ansiosta elämän eri puolien – kodin, työpaikan, työmatkojen ja kaiken arjen toimivuuden – yhdistäminen onnistuu mainiosti Klaukkalassa asuessa.

Klaukkala yhdistää elämän parhaat puolet. Pääset nauttimaan kauniista lähiluonnosta, mutta elät samalla aktiivista, sujuvaa arkea. Klaukkalassa asuminen on kiireetöntä, turvallista ja rauhallista, muttei kuitenkaan tylsää!

Klaukkalassa on kaikki tarvittava jokaiseen päivään

Klaukkalassa riittää todella runsaasti erilaisia harrastusmahdollisuuksia ja ylenpalttisesti kaunista lähiluontoa. Täällä on riittämiin myös luonnon rauhaa, jota on sangen helppo löytää seudun lukuisilta puistoalueilta, lenkkipoluilta ja monilta muilta kutsuvilta ulkoilumaastoilta.

Vehreissä maisemissa on ilo käyskennellä, liikkua ja kuntoilla vuodenajasta riippumatta. Oman Ihanan kodin läheisyydessä viihtyykin kerrassaan mainiosti, vaikka vetäisi vain lenkkarit jalkaan ja verkkarit ylle ja lähtisi nauttimaan ympäröivästä, viehättävästä lähiluonnosta.

Eloisassa Klaukkalassa on helppo ottaa paras irti monipuolisista, jatkuvasti kehittyvistä liikunta- ja harrastusmahdollisuuksista sekä yhteisöllisestä tunnelmasta. Keskellä Klaukkalaa sijaitsevat urheiluhallit sekä laaja urheilualue lämmitettävine tekonurmineen mahdollistavat niin mukavan vapaa-ajan harrastamisen kuin kilpatason urheilun – onpa Klaukkalan jäähallin jäiltä ponnistettu jopa NHL-uralle saakka!

Klaukkalassa on erinomaiset lähipalvelut ja liikenneyhteydet

Klaukkalasta löydät kaikki tarvittavat palvelut sujuvaan arjen pyörittämiseen. Monipuoliseen palvelukattaukseen kuuluvat ruokakaupat, erikoisliikkeet, viihtyisät ravintolat, päiväkodit ja koulut sekä myös toisen asteen oppilaitokset – unohtamatta julkisia palveluita ja terveysasemaa. Kauppakeskus Viirin ansiosta isommatkin ostosreissut hoituvat kätevästi kotikulmilla.

Klaukkalan todella kattavat ja laadukkaat palvelut tekevät arjesta miellyttävää, sujuvaa hyvin toimivaa. Monipuolinen palveluvalikoima on hyödyksi myös siinä suhteessa, että se tarjoaa Klaukkalan asukkaille lukuisia kiinnostavia työpaikkoja – ilman pelkoa siitä, että päivä kuluisi aikaa vievissä työmatkaruuhkissa!

Klaukkalassa arki ja vapaa-aika yhdistyvät hienosti

Aktiivisesta elämäntyylistä ja toisaalta rauhallisempiakin elämän osa-alueita tarjoavasta ympäristöstä nauttivat kotiutuvat helposti Klaukkalaan. Se tarjoaa viehättävän pikkukaupunkimaisen, mutta kuitenkin eläväisen ja tekemiseen innostavan asuinpaikan, unohtamatta erinomaisia kulkuyhteyksiä pääkaupunkiseudulle ja Helsingin keskustaan.

Vireän ja alati dynaamisen pääkaupungin läheisyys takaakin, että maamme monipuolisimmin kattava aktiviteettien kirjo sekä lukemattomat palvelut ovat aina helposti tavoitettavissa.

Urbaanin ja monipuolisen Klaukkalan keskusta-alueen ohella saat nauttia Klaukkalassa asuessasi myös viehättävästä maaseudun tunnelmasta. Klaukkalan taajaman idyllisillä laidoilla voit törmätä ulkoilulenkeilläsi vaikkapa pelloilla laiduntaviin lehmiin, hevosiin ja jopa alpakoihin, eikä näille vehreille lenkkipoluille kantaudu liikenteen melua. Ja mikäpä olisikaan mukavampaa kuin virkistäytyä hellepäivänä kauniin Valkjärven vehreillä rannoilla, tai tehdä metsäretki syksyn tullen kohti seudun antoisia marja- ja sieniapajia!

Klaukkala onkin asuinpaikka, jossa viihtyy varmasti. Täältä on helppo löytää mielekästä tekemistä vuoden jokaiselle päivälle – ja jokaiseen makuun.

Lue lisää Klaukkalasta »

Uudet asunnot Klaukkalassa

Rakennamme Klaukkalaan valoisia, puistomaisia asuinalueita ja moderneja kaupunkikoteja. T2H:n Klaukkalan asunnot nousevatkin viihtyisiin ja huolellisesti valittuihin paikkoihin, monipuolisten palveluiden äärelle ja erinomaisten liikenneyhteyksien varrelle, mutta kuitenkin lähelle luontoa.

Ihanien kotiemme kulmakiviä ovat valoisuus, avarat pohjaratkaisut, tavanomaista korkeampi huonekorkeus, suuret ikkunat sekä modernit materiaalit ja varusteet. Asuntomme tarjoavat nykyisille tai tuleville asukkaille erittäin hyvin sujuvaa arkea sekä antoisaa vapaa-aikaa viihtyisässä kodissa, joka on helppo sisustaa omia unelmia vastaavaksi.

Tutustu myös muihin Klaukkalan lähialueilla sijaitseviin kohteisiimme, joista on erinomaiset kulkuyhteydet pääkaupungin vilskeeseen. Kurkkaa vaikkapa myytävät asunnot Tuusulassa, Järvenpäässä ja Vantaalla.