fbpx

Myytävät asunnot Klaukkala


Klaukkala – Nurmijärven kunnan sykkivä sydän

Klaukkala sijaitsee Nurmijärven kunnan eteläkärjessä, vain muutaman kilometrin päässä Espoon ja Vantaan rajasta. Klaukkala on Nurmijärven nopeiten kasvava ja kehittyvä taajama, jossa keskusta-alueen urbaani kaupunkikuva yhdistyy maaseudun rauhaan. Metsäpolkujen ja peltomaisemien keskeltä hurautat kuitenkin Helsinkiin vain puolessa tunnissa – ja pian valmistuvan ohitustien ansiosta vielä nopeammin, minkä vuoksi Klaukkala onkin yksi pääkaupunkiseudun houkuttelevimmista asuinalueista.

Elämä Klaukkalassa on kiireetöntä, turvallista ja rauhallista, muttei kuitenkaan tylsää! Eloisassa Klaukkalassa nautit monipuolisista, jatkuvasti kehittyvistä liikunta- ja harrastusmahdollisuuksista sekä yhteisöllisestä tunnelmasta. Klaukkalan ytimessä sijaitsevat urheiluhallit sekä laaja urheilualue lämmitettävine tekonurmineen mahdollistaa niin mukavan vapaa-ajan harrastamisen kuin kilpatason urheilun – onpa Klaukkalan jäähallin jäiltä ponnistettu jopa NHL-uralle saakka!

Klaukkalasta löydät myös kaikki tarvittavat palvelut: aina päiväkodeista toisen asteen oppilaitoksiin sekä terveysasemasta viihtyisiin ravintoloihin. Kauppakeskus Viirin ansiosta myös ostosreissut hoituvat kätevästi kotikulmilla. Kattavat ja laadukkaat palvelut tekevät arjesta sujuvaa ja tarjoaapa monipuolinen palveluvalikoima myös työpaikkoja – ilman pelkoa työmatkaruuhkista!

Urbaanin ja monipuolisen keskusta-alueen ohella saat nauttia Klaukkalassa myös maaseudun tunnelmasta. Taajaman laidoilla voit törmätä pelloilla laiduntaviin lehmiin, hevosiin ja jopa alpakoihin, eikä vehreille lenkkipoluille liikenteen melu kantaudu. Hellepäivänä kelpaa virkistäytyä Valkjärven kauniilla rannoilla ja syksyn tullen marja- ja sieniapajat puolestaan kutsuvat metsäretkelle.

Lue lisää Klaukkalasta »

Haluatko sinäkin nauttia idyllisistä maaseutumaisemista, mutta elää samalla aktiivista, sujuvaa arkea? Tutustu Ihaniin koteihimme Klaukkalassa ja aloita uusi elämä monipuolisessa maaseututaajamassa!

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen: