Myytävät asunnot Klaukkala


Klaukkala – Nurmijärven kunnan sykkivä sydän

Klaukkala on kuin oma pieni kaupunkinsa Nurmijärven kunnan eteläisimmässä kärjessä. 20 000 asukkaan johdosta se on kunnan suurin taajama, jonka vuoksi palvelut keskittyvät vahvasti sen alueelle. Elämän rytmi Klaukkalassa koostuu rauhallisesta, mutta samalla aktiivisesta harrastamisesta niin luonnossa kuin myös erilaisten urheilulajien parissa. 

Monia houkuttaa myös kasvukeskuksen hyvä palvelutarjonta, keskeinen sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella, sekä pääkaupunkiseudun normaalia hintatasoa edullisempi asuminen. Suosiota ryydittää myös rakenteilla oleva Klaukkalan ohikulkutie, joka parantaa liikenneyhteyksiä Helsinkiin ja muille lähialueille entisestään.

Lapsiperheiden suosima asuinalue kutsuu luokseen varsinkin omasta rauhasta nauttivia sekä luonnon helmassa viihtyviä aktiivisia harrastajia. Liikkumiseen kun on tarjolla lukuisia eri vaihtoehtoja, aina kauniista maastoista, Torni Keskuksen Mountain Bike Park -puistoon sekä Vesipuisto Serenaan saakka. Rauhallisempaan elämäntyyliin taas sopivat upeat luontokohteet, kuten Kuhakosken Vesipuisto sekä Tiiran uimaranta. 

Tutustu siis sinäkin tarkemmin Klaukkalan ihaniin koteihin ja uppoudu idyllisen ja luonnonläheisen taajaman tarjoamiin monipuolisiin mahdollisuuksiin!