Myytävät asunnot Kangasala


Kangasala - sujuvaa arkea monipuolisten elämysten äärellä

Kangasala on idyllinen, mutta aktiivinen kaupunki Tampereen itäpuolella. Kangasala on tunnettu erityisesti upeasta ja vaihtelevasta luonnostaan: täällä kauniit harjumaisemat, vehreät metsät sekä sadat lammet ja järvet tarjoavat elämyksiä ympäri vuoden. Ei siis ihme, että Zachris Topelius sai inspiraation kuuluisaan runoonsa ”Kesäpäivä Kangasalla” ihasteltuaan seudun upeita maisemia. Kangasalan harjuilta löydätkin useita retkeilyreittejä ja näkötorneja, joiden parissa nauttia näistä runollisista maisemista.

Upeat luontomaisemat eivät kuitenkaan tarkoita täysin uinahtanutta maaseutuelämää. Kangasala on jatkuvasti kehittyävä ja kasvava, aktiivinen kaupunki, joka tarjoaa mahdollisuuden sujuvaan arkeen sekä antoisaan vapaa-aikaan. Kangasalta löydät kattavat palvelut vauvasta vaarille – niin päiväkodit ja koulut, supermarketit, ravintolat ja kivijalkaliikkeet, kuin modernit liikuntakeskukset.

Kangasala edistää ja tukee myös vahvasti paikallista kulttuuritoimintaa yhdessä eri toimijoiden kanssa. Taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille tarjoavat mm. kuvataide- ja käsityökoulu Emil/Siluetti, käsityökoulu Näpsä sekä Pirkanmaan Musiikkiopisto ja Tampereen Balettiopisto. Lähtisitkö sinä opiskelemaan kieliä tai hopeakorujen valmistamista, tai kokeilemaan vaikka soolosalsaa tai folkjamia kansalaisopistoon?

Rakennamme Kangasalaan valoisia ja moderneja kaupunkikoteja, jotka sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella ja kattavien palveluiden äärellä, lähellä kauneinta luontoa. Tutustu nyt myytäviin asuntoihimme ja löydä oma Ihana kotisi Kangasalta!

 

 

Linkosuonpuisto – rauhallista arkea kaupungin kupeessa

Linkosuonpuisto on uusi asuinalue, joka rakentuu aivan Tampereen rajan tuntumaan, rauhallisten omakoti- ja rivitaloalueiden kupeeseen. Linkosuonpuisto sijaitsee kuitenkin erinomaisten kulkuyhteyksien varrella sekä Vatialan ja Nattarin monipuolisen palvelukattauksen läheisyydessä. Nimensä Linkosuonpuisto on saanut 60-luvulta lähtien alueella toimineesta Linkosuon Leipomosta.

Linkosuonpuiston alue rajautuu etelässä Holvastinkatuun, josta linja-autot kulkevat useita kertoja tunnissa. Linja-autolla hurautatkin vaivattomasti Tampereen keskustaan vain noin 20 minuutissa. Myös omalla autolla kuljet sujuvasti vain 10 minuutissa Kangasalan aktiiviseen keskustaan tai alle vartissa Tampereelle.

Kävelyetäisyydellä sijaitsevat Vatialan ja Nattarin palvelut, kuten ruokakauppa, ravintoloita, kirjasto ja terveyspalvelut. Lapsiperheitä ilahduttavat erityisesti alueen leikkipuistot ja päiväkodit, sekä vain kilometrin päästä löytyvät peruskoulut. Arjen palveluiden lisäksi myös luonto on lähellä: Linkosuonpuiston aluetta halkoo vehreä puistovyöhyke, ihastuttava Kaukajärvi uimarantoineen ja lenkkipolkuineen on vain 1,5 kilometrin päässä ja upeat Mannerheiminkallion ulkoilualueet alle 2 kilometrin etäisyydellä.

Linkosuonpuiston tarjoaa rauhallisen asuinympäristön ensiluokkaisella sijainnilla ja monipuolisten palveluiden läheisyydessä. Tutustu Linkosuonpuiston Ihaniin koteihin ja ihastu!


Ranta-Koivisto - vehreä ja viihtyisä kasvualue

Ranta-Koivisto on Kangasalan vehreä ja viihtyisä asuinalue Kirkkojärven kupeessa. Ranta-Koiviston puistoalue viihdyttää kaikenikäisiä lenkkipolkuineen, laavuineen ja leikkikenttineen – ja löytyypä naapurista myös frisbeegolf-rata. Rauhallisista, luonnonläheisistä maisemista ajat kuitenkin Tampereen ydinkeskustaan alle puolessa tunnissa.

Rakennamme tulevan Ihanan kotisi pientalovaltaiselle Ranta-Koiviston alueelle. Tärkeimmät kaupalliset ja kunnalliset palvelut löytyvät Kangasalan keskustasta alle 3 kilometrin etäisyydeltä. Lähimmät koulut ja päiväkodit löytyvät Pikkolasta, jonne pyöräilee alle 10 minuuttia. Pikkolasta löytyy myös Kangasalan lukio, jossa opiskellaan upouusissa tiloissa Roine-kampuksella.

Asuminen ja arki on sujuvaa, koska reilun 31 000 asukkaan Kangasala tarjoaa monipuoliset kaupalliset ja kunnalliset palvelut. Täältä löytyvät myös vapaa-ajan mahdollisuudet kaikenikäisille liikkujille, kulttuurin ystäville ja muusta harrastustoiminnasta kiinnostuneille. Kangasalan omia palveluita täydentää myös Tampereen loputtoman runsas tarjonta.

Ranta-Koivistosta nautit maaseutuhenkisestä tunnelmasta ja vehreästä luonnosta, kuitenkaan sujuvasta arjesta tinkimättä. Tutustu idyllisen Ranta-Koiviston Ihaniin koteihin!

Hakua vastaavia kohteita ei tällä hetkellä löytynyt, mutta voit tutustua aktiivisiin alueisiimme ja löytää niiden kautta haluamasi kohteen: