fbpx

Myytävät asunnot Kangasala


Kangasala - sujuvaa arkea monipuolisten elämysten äärellä

Kangasala on idyllinen, mutta aktiivinen kaupunki Tampereen itäpuolella. Kangasala on tunnettu erityisesti upeasta ja vaihtelevasta luonnostaan: täällä kauniit harjumaisemat, vehreät metsät sekä sadat lammet ja järvet tarjoavat elämyksiä ympäri vuoden. Ei siis ihme, että Zachris Topelius sai inspiraation kuuluisaan runoonsa ”Kesäpäivä Kangasalla” ihasteltuaan seudun upeita maisemia. Kangasalan harjuilta löydätkin useita retkeilyreittejä ja näkötorneja, joiden parissa nauttia näistä runollisista maisemista.

Upeat luontomaisemat eivät kuitenkaan tarkoita täysin uinahtanutta maaseutuelämää. Kangasala on jatkuvasti kehittyävä ja kasvava, aktiivinen kaupunki, joka tarjoaa mahdollisuuden sujuvaan arkeen sekä antoisaan vapaa-aikaan. Kangasalta löydät kattavat palvelut vauvasta vaarille – niin päiväkodit ja koulut, supermarketit, ravintolat ja kivijalkaliikkeet, kuin modernit liikuntakeskukset.

Kangasala edistää ja tukee myös vahvasti paikallista kulttuuritoimintaa yhdessä eri toimijoiden kanssa. Taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille tarjoavat mm. kuvataide- ja käsityökoulu Emil/Siluetti, käsityökoulu Näpsä sekä Pirkanmaan Musiikkiopisto ja Tampereen Balettiopisto. Lähtisitkö sinä opiskelemaan kieliä tai hopeakorujen valmistamista, tai kokeilemaan vaikka soolosalsaa tai folkjamia kansalaisopistoon?

Rakennamme Kangasalaan valoisia ja moderneja kaupunkikoteja, jotka sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella ja kattavien palveluiden äärellä, lähellä kauneinta luontoa. Tutustu nyt myytäviin asuntoihimme ja löydä oma Ihana kotisi Kangasalta!

 

 

Tutustu Kangasalan asuinalueisiin