Myytävät asunnot Kangasala


Kangasala - monipuolisia kulttuuri- ja luontoelämyksiä

Kangasala on tunnettu upeasta ja vaihtelevasta luonnostaan. Täällä kauniit harjumaisemat, vehreät metsät sekä sadat lammet ja järvet tarjoavat elämyksiä ympäri vuoden. Ei siis ihme, että Zachris Topelius sai inspiraation kuuluisaan runoonsa ”Kesäpäivä Kangasalla” ihasteltuaan seudun upeita maisemia. Kangasalan harjuilta löydätkin useita retkeilyreittejä ja näkötorneja, joiden parissa nauttia näistä runollisista maisemista.

Kangasala edistää ja tukee myös vahvasti paikallista kulttuuritoimintaa yhdessä eri toimijoiden kanssa. Taiteen perusopetusta lapsille ja nuorille tarjoavat mm. Kuvataide- ja käsityökoulu Emil/Siluetti, Käsityökoulu Näpsä sekä Pirkanmaan Musiikkiopiston ja Tampereen Balettiopisto. Vai lähtisitkö opiskelemaan kieliä tai hopeakorujen valmistamista tai kokeilemaan vaikka soolosalsaa tai folkjamia kansalaisopistoon?

Rakennamme Kangasalaan valoisia ja moderneja kaupunkikoteja, jotka sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä kauneinta luontoa. Tutustu nyt myytäviin asuntoihimme ja löydä oma Ihana kotisi Kangasalta!

 

 

Ranta-Koivisto - vehreä ja viihtyisä kasvualue

Ranta-Koivisto on Kangasalan vehreä ja viihtyisä asuinalue Kirkkojärven kupeessa. Ranta-Koiviston puistoalue viihdyttää kaikenikäisiä lenkkipolkuineen, laavuineen ja leikkikenttineen – ja löytyypä naapurista myös frisbeegolf-rata. Rauhallisista, luonnonläheisistä maisemista ajat kuitenkin Tampereen ydinkeskustaan alle puolessa tunnissa.

Rakennamme tulevan Ihanan kotisi pientalovaltaiselle Ranta-Koiviston alueelle. Tärkeimmät kaupalliset ja kunnalliset palvelut löytyvät Kangasalan keskustasta alle 3 kilometrin etäisyydeltä. Lähimmät koulut ja päiväkodit löytyvät Pikkolasta, jonne pyöräilee alle 10 minuuttia. Pikkolasta löytyy myös Kangasalan lukio, jossa opiskellaan upouusissa tiloissa Roine-kampuksella.

Asuminen ja arki on sujuvaa, koska reilun 31 000 asukkaan Kangasala tarjoaa monipuoliset kaupalliset ja kunnalliset palvelut. Täältä löytyvät myös vapaa-ajan mahdollisuudet kaikenikäisille liikkujille, kulttuurin ystäville ja muusta harrastustoiminnasta kiinnostuneille. Kangasalan omia palveluita täydentää myös Tampereen loputtoman runsas tarjonta.

Ranta-Koivistosta nautit maaseutuhenkisestä tunnelmasta ja vehreästä luonnosta, kuitenkaan sujuvasta arjesta tinkimättä. Tutustu idyllisen Ranta-Koiviston Ihaniin koteihin!