fbpx

Myytävät asunnot Lamminrahka


Yhteisöllistä kaupunkiasumista lähellä luontoa

Kangasalan Lamminrahkan uusi, eloisa asuinalue rakentuu aivan Tampereen rajan tuntumaan. Lamminrahkassa elät sujuvaa ja yhteisöllistä arkea lähellä palveluita ja erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Kangasalan kaupungin luoteiskulmaan, aivan Tampereen rajalle rakentuu kenties Pirkanmaan idyllisin uusi asuinalue – Lamminrahka. Elämä Lamminrahkassa tulee sykkimään sen sydämen, Lamminrahkan torin ympärille. Torin ympärille tulee rakentumaan viihtyisä ja monipuolinen palvelukeskittymä, jonka lämminhenkisiä kivijalkaputiikkeja, ravintolapalveluita ja päivittäistavarakauppoja täydentää myös upouusi koulukeskus harrastusmahdollisuuksineen.

Sujuvan arjen lisäksi Lamminrahkassa vapaa-aika on erityisen antoisaa. Lamminrahkan keskustabulevardin lisäksi ihmeteltävää riittää alueen useilla ulkoilu- ja retkeilyreiteillä – unohtamatta Tampereen ja Kangasalan rajat ylittävää latuverkostoa. Koulukeskuksen viereen rakentuva liikuntapuisto puolestaan tarjoaa loputtomasti aktiviteetteja aivan omilla kotikulmilla. Muutaman kilometrin säteellä harrastustarjonta kasvaa kasvamistaan, sillä lähiseudulta löytyy esimerkiksi Suomen suurin koiraurheilukeskus, useita hevostalleja sekä monen monta uimarantaa ja venesatamaa.

Vaikka Lamminrahkan lintukodosta ei välttämättä tarvitsekaan lähteä merta edemmäs kalaan, ovat alueen liikenneyhteydet tarvittaessa kuitenkin erinomaiset. Tampereen keskustaan hurauttaa niin julkisella liikenteellä, omalla autolla kuin vaikkapa polkupyörällä alle puolessa tunnissa. Kangasalan keskusta-alueen alati kasvava tarjonta on vieläkin lähempänä, vain reilun 5 minuutin ajomatkan päässä. Kaavaillaanpa Lamminrahkan runsaiden liikenneyhteyksien jatkoksi vieläpä Tampereen uuden raitiotien jatketta. Pyöräilijät tullaan alueella huomioimaan nopeilla ja turvallisilla pyöräilykaistoilla sekä metsäalueita halkovilla pyöräteillä.

Lamminrahkan tarjoama helppo arki ja liikkuminen, upea lähiluonto sekä yhteisöllinen tunnelma takaavat, että viihdyt varmasti. Tutustu Ihaniin koteihimme idyllisessä Lamminrahkassa!