fbpx

Myytävät asunnot Linkosuonpuisto


Rauhallista arkea kaupungin kupeessa

Linkosuonpuisto on uusi asuinalue, joka rakentuu aivan Tampereen rajan tuntumaan, rauhallisten omakoti- ja rivitaloalueiden kupeeseen. Linkosuonpuisto sijaitsee kuitenkin erinomaisten kulkuyhteyksien varrella sekä Vatialan ja Nattarin monipuolisen palvelukattauksen läheisyydessä. Nimensä Linkosuonpuisto on saanut 60-luvulta lähtien alueella toimineesta Linkosuon Leipomosta.

Linkosuonpuiston alue rajautuu etelässä Holvastinkatuun, josta linja-autot kulkevat useita kertoja tunnissa. Linja-autolla hurautatkin vaivattomasti Tampereen keskustaan vain noin 20 minuutissa. Myös omalla autolla kuljet sujuvasti vain 10 minuutissa Kangasalan aktiiviseen keskustaan tai alle vartissa Tampereelle.

Kävelyetäisyydellä sijaitsevat Vatialan ja Nattarin palvelut, kuten ruokakauppa, ravintoloita, kirjasto ja terveyspalvelut. Lapsiperheitä ilahduttavat erityisesti alueen leikkipuistot ja päiväkodit, sekä vain kilometrin päästä löytyvät peruskoulut. Arjen palveluiden lisäksi myös luonto on lähellä: Linkosuonpuiston aluetta halkoo vehreä puistovyöhyke, ihastuttava Kaukajärvi uimarantoineen ja lenkkipolkuineen on vain 1,5 kilometrin päässä ja upeat Mannerheiminkallion ulkoilualueet alle 2 kilometrin etäisyydellä.

Lue lisää Linkosuonpuistosta »

Linkosuonpuiston tarjoaa rauhallisen asuinympäristön ensiluokkaisella sijainnilla ja monipuolisten palveluiden läheisyydessä. Tutustu Linkosuonpuiston Ihaniin koteihin ja ihastu!