fbpx

Myytävät asunnot Ranta-Koivisto


Vehreä ja viihtyisä Ranta-Koivisto

Ranta-Koivisto on Kangasalan vehreä ja viihtyisä asuinalue Kirkkojärven kupeessa. Ranta-Koiviston puistoalue viihdyttää kaikenikäisiä lenkkipolkuineen, laavuineen ja leikkikenttineen – ja löytyypä naapurista myös frisbeegolf-rata. Rauhallisista, luonnonläheisistä maisemista ajat kuitenkin Tampereen ydinkeskustaan alle puolessa tunnissa.

Rakennamme tulevan Ihanan kotisi pientalovaltaiselle Ranta-Koiviston alueelle. Tärkeimmät kaupalliset ja kunnalliset palvelut löytyvät Kangasalan keskustasta alle 3 kilometrin etäisyydeltä. Lähimmät koulut ja päiväkodit löytyvät Pikkolasta, jonne pyöräilee alle 10 minuuttia. Pikkolasta löytyy myös Kangasalan lukio, jossa opiskellaan upouusissa tiloissa Roine-kampuksella.

Asuminen ja arki on sujuvaa, koska reilun 31 000 asukkaan Kangasala tarjoaa monipuoliset kaupalliset ja kunnalliset palvelut. Täältä löytyvät myös vapaa-ajan mahdollisuudet kaikenikäisille liikkujille, kulttuurin ystäville ja muusta harrastustoiminnasta kiinnostuneille. Kangasalan omia palveluita täydentää myös Tampereen loputtoman runsas tarjonta.

Ranta-Koivistosta nautit maaseutuhenkisestä tunnelmasta ja vehreästä luonnosta, kuitenkaan sujuvasta arjesta tinkimättä. Tutustu idyllisen Ranta-Koiviston Ihaniin koteihin!